Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 177
Search took 0.88 seconds.
Search: Posts Made By: azieazlie
Forum: Pet Food 01-17-2011, 03:50 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

salam nurul, akk nak order bw adult 24kg x 3, qiut tuna sasami 10, tuna shirasu 10. tengkiu.
Forum: Lost & Found 01-17-2011, 11:12 AM
Replies: 7
Views: 1,532
Posted By azieazlie
Re: Adam is missing!!!

sabar halim... memang tau macamana perasaan bila kehilangan nie... mungkin semalam dia ternampak binatang yang menarik minat dia didalam longkang tu, dan leka mengejar sampai terlupa jalan...
Forum: Lost & Found 01-17-2011, 12:40 AM
Replies: 7
Views: 1,532
Posted By azieazlie
Re: Adam is missing!!!

salam halim.. semoga adam tak diambil orang... insyallah, dia akan balik kerumah semula nanti bila dia dah lapar... kucing saya pun pernah macam tu jugak dulu.. padahal saya memang tak pernah...
Forum: Pet Products 01-02-2011, 10:56 AM
Replies: 56
Views: 10,414
Posted By azieazlie
Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

salam oleo/hisham, ada lagi tak cage nie, dah 3 hari talipon hp hisham, tak dapat... talipon auntie soo tak dapat jugak...
Forum: Member Introductions 12-27-2010, 09:48 PM
Replies: 23
Views: 5,021
Posted By azieazlie
Re: salam pencinta kucing

tepuk dada tanya selera.. tak kesah lah kucing yang macamana, janji kita sayang pada kucing yang dah ada bersama kita.. semoga kitten yang terbaru nie nanti dapat diterima oleh emak nekoneko, tapi,...
Forum: Member Introductions 12-25-2010, 04:01 PM
Replies: 23
Views: 5,021
Posted By azieazlie
Re: salam pencinta kucing

hi nekoneko, salam perkenalan.... kalau betul2 nak berkucing, pujuklah emak tu nanti... kucing tepi jalan pun kalau di make up kan (penjagaan yang baik, makan/minum dan rawatan yang baik) akan jadi...
Forum: Pet Food 12-16-2010, 05:46 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

salam nurul, akk nak order -bw adult 2 x 24kg + 15kg(kawan punya)+10 Qiut Tuna+2x 25kg flushable woody. tengkiu.
Forum: Health, Disease & Diet 12-06-2010, 01:12 PM
Replies: 7
Views: 1,714
Posted By azieazlie
Re: Spaying preggy cat?

masalah dengan kucing stray nie, kita dok tunggu dia beranak, dah beranak, nak kena tunggu anak abih susu dan nak pastikan anak dia boleh cari makan sendiri kalau emak dia tak ada sebab masuk wad...
Forum: Member Introductions 11-24-2010, 12:53 PM
Replies: 20
Views: 1,799
Posted By azieazlie
Re: hye alls~~

hee..hee.. betul tu... tak kenal maka tak cinta... percaya cakap akk, mula2 cinta sekor, lepas tu ambil lagi sekor dan akan berekor ekor... janji kita buat yang terbaik dan termampu untuk anak2 bulus...
Forum: Member Introductions 11-24-2010, 10:58 AM
Replies: 20
Views: 1,799
Posted By azieazlie
Re: hye alls~~

akk pun tak delah bela terlalu rapi, anak2 bulus akk pun dah dekat sama banyak dengan yang aien ada..... kalau dah semua kena selsema, memang risau gak lah... elok bawa sekor dua dulu gi jumpa vets..
Forum: Pet Food 11-23-2010, 10:30 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

akk gurau aje nurul.... saje nak mengusik nurul... dapat beli murah melalui nurul pun dah kira ok dah..
Forum: Member Introductions 11-23-2010, 02:55 PM
Replies: 20
Views: 1,799
Posted By azieazlie
Re: hye alls~~

selamat datang ke pf... akk pun sama juga dok menumpang mempelajari tentang penjagaan anak2 bulus dari mereka2 yang berilmu dan ikhlas memberi nasihat disini..{happy}{happy}.. insyallah... ramai yang...
Forum: Cats & Kittens 11-23-2010, 01:25 PM
Replies: 18
Views: 11,895
Posted By azieazlie
Forum: Pet Food 11-23-2010, 01:01 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

nak buat camana nurul, anak ramai... kalau nurul pasang bulu mata ala2 rozita chek wan sambil kelip mata laju2 depan supplier tu, mau terus dapat "free" segoni dua nie.. {shy}{shy}
Forum: Pet Food 11-23-2010, 11:39 AM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Post Re: Blackwood

salam nurul, akk dah buat bayaran :

Transfer From : -
Account Type : -
Amount : RM 858.00
Bank Charges : RM 2.00
Beneficiary Bank : PUBLIC BANK BERHAD/PUBLIC FINANCE BERHAD
Payment...
Forum: Member Introductions 11-19-2010, 10:20 AM
Replies: 20
Views: 1,799
Posted By azieazlie
Re: hye alls~~

walau pun baru kat sini, tapi dah lama membela ya aien..? bela kucinggg.. {shy}{shy}.. kucing2 tu dilepas bebas dalam dan luar rumah ke atau duduk dalam kandang..?
Forum: Member Introductions 11-18-2010, 08:37 PM
Replies: 20
Views: 1,799
Posted By azieazlie
Re: hye alls~~

salam aien..
selamat datang kesini...
tak rugi kenal pf nie, banyak ilmu yang kita dapat disini.. {happy}{happy}
dah ada berapa {happy}ekor kucing..?
Forum: Pet Food 11-18-2010, 06:03 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

insyallah... lain kali akk masuk situ.. haritu dah masuk.. mata dah start melilau tengok barang2 lain....takut lain nak di order, lain pulak yang ter order nanti.. {shy}{shy}
Forum: Cats & Kittens 11-18-2010, 04:59 PM
Replies: 51
Views: 3,838
Posted By azieazlie
Re: Need Advice for 3 Furry Friend

manja betul la kmleong nie.. {shy}tapi, tak apa, ramai yang sudi membantu dia disini.. {happy}{happy}
Forum: Pet Food 11-18-2010, 04:44 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

salam nurul, bulan nie akk order kat sini dulu ye.. akk nak bw adult 24kg x 2, bw kitten 2kg, woody litter 25kg x 3, qiut ayam 10 tin. tkasih.
Forum: Pet Products 11-16-2010, 11:34 AM
Replies: 5
Views: 3,173
Posted By azieazlie
Re: Felix The Cat Website

[QUOTE=Felix The Cat;90890]Hi All,

I am proud to annouce the soft launching of my website {happy}
Please feel free to visit my website to view the various products and services available for your...
Forum: Animal Protection Laws & Rights 11-05-2010, 11:20 AM
Replies: 55
Views: 14,662
Posted By azieazlie
Re: Cats in Apartments

hi kmleong,your're right, kalau you kenal forum pf ni dari awal sebelum you beli apartment tempat you tinggal sekarang sure you tak akan menghadapi masaalah ni semua dan mungkin jiran pun tak tau...
Forum: General Discussion 11-05-2010, 10:44 AM
Replies: 7
Views: 1,108
Posted By azieazlie
Re: Watch out in the drains!

well done josiah{good}{good} we are proud of you...
Forum: Pet Food 11-04-2010, 05:09 PM
Replies: 7,614
Views: 630,986
Posted By azieazlie
Re: Blackwood

aduyai... tinggal 12 bag aje lagi..? ingat nak ambik besok, risau jugak kalau stock licin sebelum akk sampai.... nurul, akk nak mohon jasa baik, pssstttt.... tolonglah sorok2kan {wink}{wink}segoni...
Forum: Member Introductions 11-03-2010, 12:37 AM
Replies: 4
Views: 1,014
Posted By azieazlie
Re: salam to all cat lovers...

wkmslam getztawau.. jemput masuk ke forum nie.. tak rugi singgah disini.. banyak ilmu dan hal2 mengenai binatang kesayangan yang kita dapat.... {happy}{happy} tak kira kucing kampong ke, kucing...
Showing results 1 to 25 of 177

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.