Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: minami2010
Forum: Cat TV and Photos 10-04-2010, 04:35 PM
Replies: 45
Views: 5,162
Posted By minami2010
Re: anak2 kesayanganku

Saya pun fkr aritu Jantan.. macho.. ahaks..

Syokknya dpat baby cenggitu..
Forum: Cat TV and Photos 10-04-2010, 04:31 PM
Replies: 22
Views: 3,385
Posted By minami2010
Re: ~***Anak anak MuMmy***~

Owhhh nak maintain tu pun tinggi jugakk yerkkk...!!

tapi saya akan cuba usaha juga dapatkan sekor anak bulus gitu..a haks.. lambat pun tak per.. sabar.. menanti.. {shy}{shy}
Forum: Health, Disease & Diet 10-04-2010, 09:27 AM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Waalaikumsalam Aina.

Saya pun tak tau anak bulus saya nih jenis apa.. tapi ikutkan MDm yg bagi kat saya tu bapaknya British Shorthair + Mak dia Local Persian..

Anak2 bulus saya ok dah.. tak...
Forum: Cat TV and Photos 09-30-2010, 09:48 PM
Replies: 45
Views: 5,162
Posted By minami2010
Re: anak2 kesayanganku

Ya Allah comelnya... tak der yang nak disedekahkanker kepada mak angkat ker??? ahaks.. {shy}{shy}
Forum: Cat TV and Photos 09-30-2010, 11:05 AM
Replies: 22
Views: 3,385
Posted By minami2010
Re: ~***Anak anak MuMmy***~

Ya Allah syokknya tengok dia nih.. saya tingin nak adopt jenis nih.. tapi masyaAllah mahalnya tengok kat Petshop... tak mampu saya!
Forum: Cat TV and Photos 09-30-2010, 10:54 AM
Replies: 61
Views: 6,386
Posted By minami2010
Re: my anak bulu..luv them soo much..

yhuuu syoknya tengok anak2 bulus mandi.. ok jerkk depa mandi ekk.. kalau anak bulus saya.. jenuh gakk nak tenteramkan depa..

Guna Glo boleh ekkk?? Kat rumah tak dak Glo.. tapi ada sunlight.. leh...
Forum: Health, Disease & Diet 09-30-2010, 10:32 AM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Aina.mj..

Risau weii.. banyak gugur..
semalam pun nak bagi antibiotik susah bebenor.. lastly saya cairkan dan guna shrink masuk dalam mulut..

Saya mandikan anak bulus tu seminggu 1x. ...
Forum: Cat TV and Photos 09-29-2010, 05:21 PM
Replies: 24
Views: 3,721
Posted By minami2010
Re: anak-anak daku

Arini cadang nak buatkan raga aka tempat tido anak bulus.. ahaks.. tengokla nanti hasilnya.. (Hasil Keras tangan saya)...

Tingin jugak nak beli katil aka lapik tido anak bulus.. tapi size yang nak...
Forum: Cat TV and Photos 09-29-2010, 11:55 AM
Replies: 24
Views: 3,721
Posted By minami2010
Re: anak-anak daku

TQ.. Ms Pesola.. dah 6/12 bulan lebey dah.. {shy}{shy}
Forum: Cat TV and Photos 09-29-2010, 11:45 AM
Replies: 45
Views: 5,162
Posted By minami2010
Re: anak2 kesayanganku

Wallla... comeynya.. buat saya geramm nih!!!! BIla la dapat adopt flat face nih.. cinta sangat!
Forum: Cat TV and Photos 09-28-2010, 11:51 PM
Replies: 24
Views: 3,721
Posted By minami2010
Re: anak-anak daku

Petang tadi kita belikan diaorang buai dan mainan..

http://i53.photobucket.com/albums/g61/masmohazfamily/28092010961.jpg

http://i53.photobucket.com/albums/g61/masmohazfamily/28092010966.jpg
...
Forum: Cat TV and Photos 09-28-2010, 02:52 PM
Replies: 24
Views: 3,721
Posted By minami2010
Re: anak-anak daku

Phatgurl & Afzan.. Tq.. {shy}{shy}
Kita ni 1st time bela anak bulus nih.. tapi syokkla..
time mandikan memang berkejaran..

Tq advice lapik kain.. {good}{good}
Forum: Cat TV and Photos 09-27-2010, 09:39 PM
Replies: 24
Views: 3,721
Posted By minami2010
Re: anak-anak daku

Ini Mina aka Yona
http://i53.photobucket.com/albums/g61/masmohazfamily/IMG_0026.jpg

Ini namanya Nami aka Echi..
http://i53.photobucket.com/albums/g61/masmohazfamily/31082010880.jpg

MiNami...
Forum: Health, Disease & Diet 09-27-2010, 09:01 PM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Salam.. awak beli kat mana minyak tuh??
tadi saya dah bawak gi Vet (Nami - jantan) buat grooming.. kuku dan telinga..
Gusinyer nampak merah.. dan vet dah bagi antibiotik.. lepas ni baru leh...
Forum: Health, Disease & Diet 09-27-2010, 10:39 AM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Syampu biasa untuk kittens jerkk.. nanti saya masukkan gambar..
Uisshh lagi buat saya debak debuk nih.. uhukss..

Tolong nasihatkan saya.. risau saya ngan kittens kat rumah tuh.. tapi so far ok...
Forum: Health, Disease & Diet 09-25-2010, 09:04 PM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Saya ke MesraPet Klinik..
sekarangni Alhamdulillah anak bulus saya dah tak banyak gugur..

Mulai arini saya dah mandikan guna syampu antibacteria jerkk...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-24-2010, 05:04 PM
Replies: 65
Views: 14,781
Posted By minami2010
Re: IAMS Kitten::My kitten dah kurang makan.. Kenapa yer?

Salam saya pun nak join gakk isu nih..

Saya ada adopt 2 kittens bulan Jun lepas... dah 6mth ++ dah..
Anak bulus nih pun makan IAms jugakk..
1st time jugakk bela Anak bulus nih.. suka tengok.....
Forum: Health, Disease & Diet 09-24-2010, 04:34 PM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Sebelum nih memang saya dah bawa ke klinik.. doc suruh guna malaseb tu jerkk mandi 2x seminggu. dan makan ubat yang diberi. Doc tu pun tak nampak sebenarnya fungus kat bahagian mana.. agaknya...
Forum: Health, Disease & Diet 09-24-2010, 04:28 PM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Uisshhhh.... Kenapa?? Tengok kat Petshop tu guna.. banyakk kucing parsi dia.. semua dia bagi minum air nih..

Risau sangat nih!!! Help!

Malaseb tu memang saya dah dapatkan nasihat doc. coz yg...
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 11:16 PM
Replies: 74
Views: 23,424
Posted By minami2010
Re: biak kucing. jual kucing

uishshhhh dasatnya makcik tuh... !
Mencii arrgghh dia buat lagutu kat baka2 tuh... dah ler dia suruh biakk.. pastu tak terjaga.. ciannya.. kerna terpaksala,, gamakknya depa beranak.. pinak..
...
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 10:58 PM
Replies: 46
Views: 9,571
Posted By minami2010
Re: nyau fungus

Saya pun mula2 ambil baby.. sekor ada fungus.. bawak gi klinik.. dia bagi ubat cacing dan injection for fungus.. pastu bagi ubat makan.. dan ikut jadual program doc.

Second week tu syampoo ngan...
Forum: Cat TV and Photos 09-22-2010, 10:16 PM
Replies: 24
Views: 3,721
Posted By minami2010
Re: anak-anak daku

Salam... kenal dari MiNami
saya nak post gambar dalam nih cammana?
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 10:05 PM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

Alhamdulillah.. .bulu baby saya dah tak gugur banyak dah.. semalam saya mandikan dengan syampu "Malasep". arini dok sikat tak ler banyak bulu gugur..

Syukur!!!! dan baby 2 ekor tu dah bahagia...
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 09:52 PM
Replies: 15
Views: 16,631
Posted By minami2010
Re: macam mana tabiat kucing kalau dia nak mengawan

ahaks.. Thanks to otai2..
Tak derla.. kesianlakk.. nak 'kasi'.. bagi dia beranak dulu tengok anak2 baru "kasi".. hehehehe..
Saya suka kucing2.. cute.. dan tgh nak cari Parsi.. nih..
Adoii...
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 10:38 AM
Replies: 67
Views: 10,585
Posted By minami2010
Re: bulu gugur

yerla kan.. ahaks..
Showing results 1 to 25 of 30

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.