Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ladycatherine
Forum: Events 11-04-2010, 07:13 PM
Replies: 10
Views: 4,057
Posted By ladycatherine
Re: Mycat 2010 CFA Cat Show - 12 AB rings

i can't wait! {grin} i can't wait! {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin} {grin}...
Forum: Cat TV and Photos 04-12-2009, 08:42 PM
Replies: 93
Views: 10,068
Posted By ladycatherine
Re: HKCLS 14th Champioship Cat Show.

aiyah...

makes me realise how much i miss catshows and clerking...

really treasure the experiences i gather with you lot (jimmy, arisham, ken, alicia, moony, suwardi).

haish... seriously...
Forum: Announcements, Notices and Contests 03-18-2009, 05:09 PM
Replies: 240
Views: 24,209
Posted By ladycatherine
Re: PetFinder 1st Anniversary Gathering - April 25th, 2009

after crucially and carefully scrutinising the map provided, i think i can successfully arrive at the tropicana place :P

i am after all a certified ratu sesat {sick}

so, andy and june, add me...
Forum: General Discussion 03-10-2009, 10:21 PM
Replies: 90
Views: 12,885
Posted By ladycatherine
Re: Lesson to all cat owners

this is very sad indeed... {catcry}

i am so sorry for your lost jimmy... i know how much you love each one of those coons of yours...

Aishah n Fanna :(
Forum: Cat TV and Photos 12-23-2008, 09:28 AM
Replies: 42
Views: 5,448
Posted By ladycatherine
Re: Catizzadi Photo Gallery

hi moony {catwink}

baru sampai ek? wanted to leave a comment at your blog but couldn't because i'm no blogger {mdumb}

funny la that part about the one which has a ridiculous amount of coat!...
Forum: Rescuers & Fosterers 12-23-2008, 09:14 AM
Replies: 217
Views: 16,292
Posted By ladycatherine
Re: A dog needs a loving home & family asap

stripes must have never imagined any of this happening to him... must be beyond his wildest imagination...

if only all stray cats and dogs (including those chained for "security") will ever be...
Forum: Success Stories 12-23-2008, 09:06 AM
Replies: 82
Views: 12,624
Posted By ladycatherine
Re: The Story of Jack Sparrow, The One-Eye Pirate Cat

i love happy stories... {mkiss} make me cry la little bit {msad}

cookie, send lots of kisses to the little pirate {mkiss}

mrs dolittle, kisses for all of your dogs and cats and rat {mkiss}...
Forum: Coffee Room 12-23-2008, 08:39 AM
Replies: 120
Views: 10,688
Posted By ladycatherine
Re: Simple Basic Manners & Courtesy

hangat! hangat! {mcholeric}

emm... thread ni sgt interesting. kalau kat skolah tu mcm2 jd. mcm2 perangai budak2 ngan makbapaknye skali. ade dulu anak dia ade rekod tp paknye x ngaku, kate kat...
Forum: Pet Food 12-23-2008, 08:20 AM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

tq so much to yg letakkan name kitaorg (fanna & Aishah) {mkiss}
filin tq, sbb orderkan yg group nye 4 kitorg gak. {mkiss}

owh! sayangnye kat korang sumer... {love}

x perasan order dah start....
Forum: Coffee Room 12-13-2008, 06:28 AM
Replies: 8
Views: 1,037
Posted By ladycatherine
Re: .:: Double Birthday! Happy B'day ladycatherine & Simistri! (^_^) ::.

thank you for the wishes zee and pakcu...

hehehe... tua dah ni {ohmygod}
nak gi siap packing nak gi berfoya2 kat melaka {grin}

akan ku makankan ikan bakar untuk kalian wahahahahaha!!!...
Forum: Member Introductions 11-28-2008, 08:04 PM
Replies: 58
Views: 5,351
Posted By ladycatherine
Re: Arisham...give a wink!

hmmm...

mcm ni lah... kita semua ni pun bukan budak2 kecik lagi... masing2 dah besar... so perangai tu samakanlah dgn umur...

sama2 pindah dari tempat lama ke tempat baru, masing2 nakkan...
Forum: Pet Food 10-17-2008, 09:31 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

{sick} x terbayang kalau xde blackwood 4 budak2 tu... mau aku pindah rumah!!! {ohmygod}
Forum: Pet Food 10-17-2008, 09:30 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

june, fanna kate aku ade 13 ekor kucing {ohmygod} aku x kira dah, aku hapal name dorang je... tiap2 kali aku kira mesti aku lost count {ohmygod}

pastu pr lounge (tiru {grin}) pulak makin hari...
Forum: Pet Food 10-17-2008, 09:24 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

Filin, thank you sangat sbb call td {kiss}

lupa betul nak tgk order... adoi! kalau x order matilla bulan depan budak2 tu sume attack kakak dia nih {sick}{ohmygod} {scared}

thank you sgt2!
Forum: Pet Food 09-27-2008, 03:17 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

abgraldo, dulu kitaorg pernah try regal ni jugak sebab nurul n imann bg trial packs. budak2 kat rumah tu sebat je mcm mkn blackwood jugak {good}. x tau la pulak kalau budak2 tu jenis tolak batu dgn...
Forum: Pet Food 09-25-2008, 04:15 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

aku jua saket seperti mu!!!!!!!! aku ghaye kat singapore tu june! sd100=rm235 atau lebih! mau x saket poket, perut, usus aku segale bagai {ohmygod}

alien tetap alien... ko laser je sedas dua......
Forum: Pet Food 09-25-2008, 04:06 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

hehehehhh... sebab tu kita pun senyap je malu nak tanye {shy}
sama la kat sini jugak ni... bulan ni UP lagi 6kg... bebudak tu makin BOOLAT n stray pun maken byk... mane nak simpan duit untuk spay...
Forum: Coffee Room 09-25-2008, 07:35 AM
Replies: 150
Views: 14,946
Posted By ladycatherine
Re: Hari Raya Gathering for Petfinder

june, aku rasa kalau buat kat aj ok gak {victory}
kita mintak they all masak lauk raya kita bawak kuih raya {grin}

org lain pun senang nak dtg sebab leh naik lrt. aku ngan fanna nak kene kompem...
Forum: Pet Food 09-25-2008, 07:25 AM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

Assalamualaikum sume {mwidegrin}

ade sesape nak kongsi 12 kg ngan Aishah/Fanna?
kitorg nak amek sekarung 24 kg campur 12 kg kali ni...

ade sesape nak kongsi x? filin? mau? sapa mau? mari!...
Forum: Pet Food 09-02-2008, 11:37 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

rasenye rahang dah terkehel dah gelak byk sgt {mdribble}

macam2 tul kengkorang nih!
Forum: General Discussion 08-27-2008, 10:37 PM
Replies: 96
Views: 12,507
Posted By ladycatherine
Re: Our Friend Badly Needed Donation For Operation

wah! sudah boleh berlari dan melompat! kalau susah nak amek pics amek je video dia berlari lompat segala {shy} jahitan dah buka? kalau belum, bila eh? kalau dah, ok x sume? sori la tanye mcm ni......
Forum: Health, Disease & Diet 08-27-2008, 10:28 PM
Replies: 188
Views: 12,650
Posted By ladycatherine
Re: My Peterpan broke his leg

it feels good to know that pp is doing so well {mwidegrin}

aku jarang2 bace forum n kadang2 je melompat masuk so fanna yg slalu update aku {grin} kalo dah berlari segala, sampai kuar pintu, ape...
Forum: Pet Food 08-27-2008, 10:21 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

{sick} sume mmg pakat saket pinggang... Aishah taknak saket pinggang so akan diangkut skali troli angkat beg yg mak pakai mase balik umrah {shy} kalau ikut mak pasar kurma madinah tu skali dia nak...
Forum: Coffee Room 08-27-2008, 10:12 PM
Replies: 152
Views: 14,199
Posted By ladycatherine
Re: Who wants to attend Cat Show?

thanks june for clarifying. wakakaka!!! kalau ko dtg carik kitaorg tau! kalau mase break tu aku kompem tgh kejekan ragdolls si olivia {shy}



noted (heheh... ikut style imann n nurul {smile} )
Forum: Pet Food 08-27-2008, 07:11 PM
Replies: 7,614
Views: 649,672
Posted By ladycatherine
Re: Blackwood

salam, abgraldo. i Aishah kakak fanna. heheh... ok kalau mcm tu i bawakkan your blackwood skali 31st nanti. baru tanya kat thread sape nak gi catshow td, tgk2 you dah jawab kat sini {shy}

yg pasal...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.