Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 40
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tayarsotong
Forum: Cats & Kittens 01-28-2011, 11:18 AM
Replies: 9
Views: 5,328
Posted By tayarsotong
Re: Look for vet hospital or clinic with x-ray service at Cheras

my Kechik has similar problem before.
dunno what happened, but found her laying under the tree and she didnt move.
had fracture on her pelvic bone, she cant move or even stand on her hind legs....
Forum: Cats & Kittens 01-27-2011, 04:06 PM
Replies: 9
Views: 5,328
Posted By tayarsotong
Re: Look for vet hospital or clinic with x-ray service at Cheras

strictly cage for 6-8weeks, to minimize the movement.
Forum: Cats & Kittens 01-26-2011, 04:23 PM
Replies: 9
Views: 5,328
Posted By tayarsotong
Re: Look for vet hospital or clinic with x-ray service at Cheras

UPM shudnt be that far.
it will cost u rm50 for x-ray.
if u want the x-ray film, rm10/pc
Forum: Pet Food 12-28-2010, 01:41 PM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

kak nurul,
payment made as below:

Reference Number: 046734
Transaction Status: Successful
Transaction Date/Time: 27-12-2010 14:48:35
From Account: 4944320730
Amount: RM 220.00

TQ!...
Forum: Pet Food 12-23-2010, 12:01 PM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

Salam kak nurul,

Order item:

BW Adult 24kg.

Will inform once payment is made.
Tq!

-sotom-
Forum: Pet Food 09-29-2010, 10:18 AM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

payment done semalam, 28-09-2010 16:35:45

Reference #: 236761
From Acc: 4944320730
Amount: RM245.00
Forum: Pet Food 09-22-2010, 10:12 AM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

Salam Aidilfitri,

tuan2 saya suruh order sekut raya:

adult - 24kg
kitten - 2kg

TQ! {wink}
Forum: Pet Food 08-05-2010, 11:25 AM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

hi kak nurul,

payment thru PBB on Monday {happy}

http://forums.petfinder.my/picture.php?albumid=413&pictureid=4112
Forum: Pet Food 08-02-2010, 02:35 PM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

kak nurul,
payment is done as below:

Step 3 of 3 Completed
Your transaction has been accepted. Please take note of the Reference Number for future correspondence.

Reference Number 927751...
Forum: Pet Food 08-02-2010, 02:11 PM
Replies: 7,614
Views: 702,363
Posted By tayarsotong
Re: Blackwood

kak nurul,

tolong masukkan order bag #40 BW adult 24kg.
dah buat payment nnt, saya sms {grin}

TQ!
Forum: Cats & Kittens 07-08-2010, 01:56 PM
Replies: 8
Views: 1,972
Posted By tayarsotong
Re: Kucing terkejut@panik

kehkehkeh.. bertuahnya lipas tu.
kalau dpt kat kucim saya, mmg abih tertanggal semua baju lipas tu kena smackdown.
baru ni dorg dpt tangkap cicak. tak tau le cemana dorg bole capai cicak kat...
Forum: Hall of Shame 07-01-2010, 10:04 AM
Replies: 27
Views: 4,404
Posted By tayarsotong
Re: Witnessing a murder!

update:

actually aritu ada buat report kat local council, about dog yg masuk compound jiran and attacking the cats.
then i get feedback from the authorities, "Siasatan telah dijalankan dan tiada...
Forum: Rescuers & Fosterers 06-30-2010, 04:47 PM
Replies: 22
Views: 4,064
Posted By tayarsotong
Re: Mintak Jasa Baik!!!

FK,

siap bagi semua nasihat lengkap ni, cara2 nak bawak kucing travel..


tapi,
takde tips ke utk bagi kucing tu tak ber'soprano' dalam kereta? {shy}
Forum: Cats & Kittens 06-30-2010, 04:42 PM
Replies: 195
Views: 63,012
Posted By tayarsotong
Re: harga vaksin

aritu ada my fren gi vaccine kat seremban, rasanya govt vet kat jln pantai kot.
price: rm20. murah giler {cry2}
Forum: Cats & Kittens 06-30-2010, 04:38 PM
Replies: 23
Views: 43,312
Posted By tayarsotong
Re: kucingku sakit mata...

kalau sakit mata, saya bawak meow gi vet dulu.
biasanya vet akan bagi ubat titis, rm10/bottle.
tp ubat titis ni ada expiry date, bole guna up to 2weeks je pas dah bukak and takleh nak share dgn...
Forum: Rescuers & Fosterers 06-30-2010, 04:24 PM
Replies: 22
Views: 4,064
Posted By tayarsotong
Re: Mintak Jasa Baik!!!

masa saya ada sekor je meow, saya mmg bawak balik meow dari kl-melaka.
tak letak dlm cage or carrier pun, biar je dia merayau2 kat seat blkg or lepak atas dashboard. tak penah pulak dia pee or poo....
Forum: Hall of Shame 06-17-2010, 11:33 AM
Replies: 27
Views: 4,404
Posted By tayarsotong
Re: Witnessing a murder!

i salu gak bagi makan kat stray, cuma takde la fix kat satu tmpt.
dlm keta mmg ada satu container kibbles.
kalau gi mana2 and jupe stray, i bagi le dorg makan. (terikut2 dgn Moggies)

saya salu...
Forum: Hall of Shame 06-17-2010, 09:19 AM
Replies: 27
Views: 4,404
Posted By tayarsotong
Re: Witnessing a murder!

this morning intai2 lagi umah belakang tu..
tapi bukan stalking yer.

dah tak nampak meow2 yg lain.
dorg dah lari kot.
kesian pulak, pasni dorg nak makan apa?
sbb tiap2 pagi ada org bagi makan...
Forum: Hall of Shame 06-16-2010, 06:17 PM
Replies: 27
Views: 4,404
Posted By tayarsotong
Re: Witnessing a murder!

erm, tamau la.
selagi neighbour dia tu tak reti jaga dog betul2, baik takyah put another life on risk.
actually dia ada 3 ekor, satu mcm siam, yg mati tadi dark brown tabby while lagi sekor tu...
Forum: Hall of Shame 06-16-2010, 02:07 PM
Replies: 27
Views: 4,404
Posted By tayarsotong
Re: Witnessing a murder!

erm..
rasa nak report je kat mpsj, tp dorg nak ke layan sbb that dog bukan masuk into my compound pun?
kalau layan pun, maybe setakat saman/warn the owner or tangkap the dog. mcm kesian pulak kat...
Forum: Hall of Shame 06-16-2010, 11:25 AM
Replies: 27
Views: 4,404
Posted By tayarsotong
Witnessing a murder!

Salam,

the day starts normally this morning, as i clean up the cat's litter, top-up kibbles, change drinking water and tidy up my bulus room. i look thru the window and see my neighbour's daughter...
Forum: Pet Shops & Services 06-08-2010, 01:43 PM
Replies: 75
Views: 21,477
Posted By tayarsotong
Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

kalau bapak kucim mcm aku ni, kira rm10 gak ke?
dpt free bekpes tak? hehe {shy}
Forum: Health, Disease & Diet 06-04-2010, 10:53 AM
Replies: 170
Views: 42,975
Posted By tayarsotong
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

within this past 6 months, saya dah antar 7 ekor meow saya ke klinik kembiri setapak.
what can i say is, meow saya tu cepat je heal.
kalau yg male tu, arini neuter.. sok dah bole lari2 dlm umah...
Forum: Pet Shops & Services 05-07-2010, 02:41 PM
Replies: 8
Views: 4,439
Posted By tayarsotong
Re: Anybody know where to find the cheapest 3 tier cat cage?

saw these 2 types of 3-tier cage at st angle equine park.
dunno about the size, but below are the prices after 10% discount.

rm207 - wider, but rendah sikit
rm260 - higher, but slim sikit
...
Forum: Member Introductions 04-16-2010, 08:54 PM
Replies: 11
Views: 1,834
Posted By tayarsotong
Re: hello semua!

rilek2..
dorg tgh sibuk mandikan pets masing2 kot.
nnt dorg free, dorg hai2 la kat awk..{victory}
Showing results 1 to 25 of 40

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.