Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: drakatiger
Forum: Pet Shops & Services 07-29-2013, 02:01 AM
Replies: 0
Views: 2,776
Posted By drakatiger
Smile Cat Boarding services in Ampang

Im doing boarding for this raya holiday...

Fee : RM 15 per day / per cat

with your own food


for more info pls contact me at :

Azhar
Forum: Jobs & Vacancies 02-25-2013, 12:38 PM
Replies: 0
Views: 3,580
Posted By drakatiger
Smile Cat Grooming & Boarding @ Ampang

Cat Grooming Charge:
(Nail cutting, Ear cleaning, Combing & Bath)

Shorthair : RM 35-50

Longhair : RM 50-70

----------------------------------------------------------------

Cat Boarding...
Forum: Pet Food 11-12-2010, 08:42 PM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Red face Re: Blackwood

Akak Nurul mintak maaf banyak... saya xdpt nak ambik BW mlm ni... So, saya harap saya bleh join dorang ni ambik jam 6ptg esok ye...
Tq, n sory ....
Forum: Pet Food 10-27-2010, 02:11 PM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Re: Blackwood

Akak, saya pun nak order.... Bg saya Blackwood Adult 24kg x 1 dan Flusable Woody (25 kg) x 1. Nanti dalam 2 @ 3 hari lagi saya bankin n saya inform akak ye... tQ.
Forum: Pet Food 08-24-2010, 11:04 PM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Smile Akak nak order....

Hai kak nurul....
Saya nak order :

Blackwood Adult 24kg x 1
Flusable Woody (25 kg) x 1

Nanti bila dah bankin saya akan inform kat akak ye...
Tq...
Forum: Pet Food 06-28-2010, 10:37 PM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul,
Blackwood adult 24kg.

Detail payment:

Payment tru cash deposit machine Public Bank
Amount: RM220
Date: 28JUN2010
Time: 20:08
Location: 0462
Forum: Pet Food 06-25-2010, 06:20 PM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Talking Re: Saya nak order Adult 24kg

saya baik je kak...
Lama tak beli kat akak sebab beli kat area rumah sebelum ni...
Tapi sekarang kucing dah bertambah jadi lapan, jadi kene beli yang 24kg terus la... hehe...
Forum: Pet Food 06-25-2010, 03:19 AM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Saya nak order Adult 24kg

Salam... Kak, saya nak order Blackwood Adult 24kg ye... nanti Bila dah bank in saya akan sms kat akak details, ye. Tq.
Forum: Cats & Kittens 11-09-2009, 10:37 AM
Replies: 41
Views: 4,554
Posted By drakatiger
Re: jom YM chat pasal kucing..

add me... ibnu_sina03@yahoo.com
Forum: Pet Shops & Services 07-25-2009, 06:22 PM
Replies: 1,829
Views: 170,181
Posted By drakatiger
Re: Pakcu usual pet shop

ye la... 12pm = 12 tengah hari = 12 noon
{happy}
Forum: Events 05-12-2009, 08:54 PM
Replies: 88
Views: 12,161
Posted By drakatiger
Question Camne nak daftar jadi mcc member?

boleh tlg bg tau camne nak daftar jadi member?
Forum: Cats & Kittens 11-11-2008, 05:14 PM
Replies: 79
Views: 9,783
Posted By drakatiger
Re: My diluted calico- Midnight

Baju ni i beli masa Pet Exhibition kat Mid Valley awal tahun ni... So, kalau skarang u nak beli i tak tau nak suh beli kat mane...
Forum: Cats & Kittens 11-11-2008, 10:46 AM
Replies: 79
Views: 9,783
Posted By drakatiger
Talking My diluted calico- Midnight

Ni plak my diluted calico...
Forum: Pet Food 10-19-2008, 01:43 PM
Replies: 7,614
Views: 661,827
Posted By drakatiger
Sape nak share ngan saya???

Hi all... Saya nak ambik 6kg... ade sesapa yg nak kongsi?
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.