Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 189
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Halim66
Forum: Cat TV and Photos 01-25-2011, 03:43 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

Belum... dan mmg dah planned, dpt jer baka dari dia nak hantar zrass tapi tak sempat plak. Btw, dekat area rumah saya ni mmg ada a few group kucing liar ni tapi tak nampak plak bayang dia among that...
Forum: Cat TV and Photos 01-25-2011, 02:36 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

Belum lah... bayang pun tak nampak lagi, sunyi betul takde sekor tu {cry}
Forum: Cat TV and Photos 01-25-2011, 11:29 AM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

Salam and Hi to all...

Introducing my newcomer... Yogi, born on 01/01/11... mlm new year lagi {good}

Total yg lahir mlm tu 3 ekor tapi sekor mati, jadi tinggal 2 jer lah, sepasang. Yg jantan ni...
Forum: Lost & Found 01-18-2011, 09:17 AM
Replies: 7
Views: 1,596
Posted By Halim66
Re: Adam is missing!!!

Salam and hi...

it's been 2 days now and still no sign of him.... countless round throughout the neighbourhood. Totally out of idea where he might be rite now.... {cry}
Forum: Lost & Found 01-17-2011, 09:13 AM
Replies: 7
Views: 1,596
Posted By Halim66
Re: Adam is missing!!!

Thanks... hopefully jadi mcm kucing u jugak... Adam ni bukan tak pernah lepas, mmg saya lepaskan seminggu dlm 2 kali tapi monitor mana dia pergi. Then kucing-2 yg lain mmg bebas keluar masuk rumah...
Forum: Lost & Found 01-16-2011, 11:39 PM
Replies: 7
Views: 1,596
Posted By Halim66
Re: Adam is missing!!!

Thanks for your words.... saya dah tak bersemangat dah. Puas dah cari sehari suntuk, tanya jiran-2 dekat tapi takde hasil lagi. Kucing yg tak pernah lepas dari mata bila keluar tiba-2 jer ghaib.......
Forum: Lost & Found 01-16-2011, 11:02 AM
Replies: 7
Views: 1,596
Posted By Halim66
Re: Adam is missing!!!

Btw, i'm staying at Bandar Sunway Semenyih, Kajang....
Forum: Lost & Found 01-16-2011, 12:07 AM
Replies: 7
Views: 1,596
Posted By Halim66
Adam is missing!!!

Salam and Hi to all,

Adam hilang petang tadi. I lepaskan dia dgn yg lain mcm biasa. Tak pernah mcm ni sebab mmg bila dah lepas keluar, nak ajak masuk rumah mmg susah tapi dia main depan rumah jer....
Forum: Cat TV and Photos 01-03-2011, 03:12 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

Salam,

to all of u here... Happy New Year... tak terlambat lagi kot? {kiss}

So, mlm tahun baru i dpt "baby" baru...{shy}{shy}{shy} Julie dah jadi ibu... a pair of tiny cute little kitten, cukup...
Forum: Sports & Fitness 09-22-2010, 05:21 PM
Replies: 5
Views: 2,806
Posted By Halim66
Re: Shorinji Kempo

Errr.... June, baik hang belajar cakar "rimau" atau cakar "kucing" jer June... cuma simpan kuku panjang cam kucing dan selalu asah jer...{catwink}
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 05:09 PM
Replies: 15
Views: 16,689
Posted By Halim66
Re: macam mana tabiat kucing kalau dia nak mengawan

Kah kah kah kah kah.. ni yg buat aku gelak besar ni... hehehe 1 nite stand ahh??

btw, rasanya kucing kalau on heat dia buat bunyik... "Mauuuu... mauuuu... mauuuu.." tapi nanti tuan kucing ckp, "...
Forum: Cat TV and Photos 09-06-2010, 02:13 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

Sure sempat wan, Adam yg cuci telur... tokeh snap dgn hp jer {smile}
Forum: Cat TV and Photos 09-06-2010, 12:33 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

Antara perangai pelik Adam dari yg lain.... suka main air dekat sinki. Kalau biarkan paip air terbuka, dia akan leka kuis-2 ait tu dgn kaki depan... atau hulur kepala nak "tangkap" ari tu......
Forum: Cat TV and Photos 09-01-2010, 11:13 AM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

HAAAAA... YEZZZZ!!! baru puas hati dpt tau apa nama benda yg Adam dok buat ni. Saya surf gak cari kenapa dia buat cam tu tapi tak jumpa. Mmg ada tengok kucing buat cam ni tapi sekejap jer tapi Adam...
Forum: Cat TV and Photos 09-01-2010, 01:08 AM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

A'ha... serius beb!! sampai menitik-2, so kena standby towel nak lap air liur si Adam ni... meleleh ok lagi laa, nasib tak baik nanti dia bersin...splashhh, penuh muka aku kena air liur dia, tapi ok...
Forum: Cat TV and Photos 08-30-2010, 06:12 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
Re: My grown up kids...

tinggal sekor ni jer yg masih nak tidur dgn aku dlm bilik, selagi tak bukak pintu selagi tu la dia "menangis" kat luar pintu....{sick}
http://img203.imageshack.us/img203/2074/adam1i.jpg...
Forum: Cat TV and Photos 08-30-2010, 02:50 PM
Replies: 16
Views: 3,731
Posted By Halim66
My grown up kids...

Salam and hi.... wanna share some photos of my grown up kids.. {happy}


Rain & Zack... Zack paling payah nak jinakkan... skarang ni kalau Rain naik atas lap, sure dia pun sama sibuk......
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 04:02 PM
Replies: 26
Views: 7,415
Posted By Halim66
Re: Abused Tiger Show @ A'Famosa, Malacca

Aku mula-2 perasan tajuk "Tiger Show" ni panik kejap.. dah tu Abused plak lagi....{ohmygod}{ohmygod}{ohmygod}

Btw, mmg cute giler rimau belang ni... kalaulah boleh modify kucing jadik rimau, best...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-25-2010, 03:54 PM
Replies: 62
Views: 8,018
Posted By Halim66
Re: Please, please, please.....kami tidak nakal

Tempat aku ramai dah puak-2 ni, ramai dok keja kat kilang-2 haram area Semenyih... so skarang kucing-2 aku langsung tak lepas keluar rumah dah... cuma seminggu sekali gilir-2 aku ikat bawak gi...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-25-2010, 03:34 PM
Replies: 62
Views: 8,018
Posted By Halim66
Re: Please, please, please.....kami tidak nakal

Apasal la korang dok post gambar anak-2 kucing laa, aku dah tak terlayan 6 ekor kat rumah tu...dulu kecik ok lagi tak terasa... sekarang semua dah besar panjang beb....{ohmygod}

Aku pun dah tak...
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 03:05 PM
Replies: 37
Views: 15,516
Posted By Halim66
Re: petshop di kajang terlalu teruk

petshop kat Kajang ni... kat Saujana Impian, the 1 and only. Saya pun nak sebut nama kedai ni tak sampai hati sebab boleh katakan regular jugak beli makanan dan pasir kucing dan sebelum ni mmg hantar...
Forum: Cats & Kittens 07-02-2010, 10:29 PM
Replies: 95
Views: 11,481
Posted By Halim66
Re: Dalam dilema

Glupp..glupp.. glupp... ala June, hang buat lobang hidung saya kembang kuncup dah ni....{shy}{shy}{shy} Saya langsung tak terasa hati pun sebab kita tau diri kita siapa yg penting...{cool}

Bukan...
Forum: Cat TV and Photos 07-02-2010, 05:04 PM
Replies: 1,028
Views: 90,079
Posted By Halim66
Re: June's Anak Bulus

June... ni kan, hang belum cuba kat TV lcd yg in HD... tengok la dia nak tangkap bola ker tak... sure hang tengok kucing hang jer laa.. mcm kat rumah saya la ni.. kena lastik sekor-2 sebab dok...
Forum: Cats & Kittens 07-02-2010, 04:11 PM
Replies: 95
Views: 11,481
Posted By Halim66
Re: Dalam dilema

Aisay June, apa plak sekor punya hal 1 Asia dapat nama busuk? {mredeye}

Fyi, i masak apa dan mmg hari-2 balik kerja terus masuk dapur,pegi pasar, siang lauk pauk seminggu, taik, muntah kucing...
Forum: Events 07-01-2010, 03:47 PM
Replies: 21
Views: 4,360
Posted By Halim66
Re: Who went to the Pet World yesterday?

Not persian laa.. the one that i've booked is semi long wan... lucky oooOO persian for admire ok la, tapi bela... sendiri mau ingat maaa...

Btw, nama saja that one is mine, this is mine.... end up...
Showing results 1 to 25 of 189

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.