Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 120
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: nani
Forum: Lost & Found 04-08-2013, 12:01 PM
Replies: 0
Views: 677
Posted By nani
Exclamation URGENT!!! My poor cat is lost

Salam dan selamat sejahtera.. Kepada sume ahli Forum.. Please help me!!!!..{cry}{cry}{cry}..

11843

11844

2 hari lepas kucing saya terlepas daripada rumah. waktu itu saya tiada dirumah, yang...
Forum: Animal Protection Laws & Rights 12-15-2012, 09:53 AM
Replies: 1
Views: 2,208
Posted By nani
Re: Urgently need help and opinion

Saya kalau boleh, sesiapa yang baik hati, minta tolong la anta kucing2 ni sume ke vet.. Saya mmg nak buat, tetapi saya mmg x cukup duit nak buat. Sdey saya tgk ibu kucing ni. slalu sakit. Even kucing...
Forum: Animal Protection Laws & Rights 12-15-2012, 09:48 AM
Replies: 1
Views: 2,208
Posted By nani
Urgently need help and opinion

Hye...
Ade 6 orang kucing ( seekor ibu, 4 ekor anak kucing, 1 ekor kucing adult ) selalu datang ke rumah saya sb nak makanan kira2 2-3 hari ni... Tetapi yang perasan tu mak saya dan adik2 la.. saya...
Forum: Rescuers & Fosterers 03-27-2012, 10:56 PM
Replies: 2
Views: 1,705
Posted By nani
Re: URGENT! Looking for an adopter

The whole family already adopted {wink}
But will miss ya {cry}
Forum: Rescuers & Fosterers 03-23-2012, 12:13 AM
Replies: 2
Views: 1,705
Posted By nani
Re: URGENT! Looking for an adopter

Hey everyone {wink}...

One kitten already adopted.. Only 2 left.. please call me as soon as possible.. urgently looking for an adopter... {scared}
Forum: Rescuers & Fosterers 03-18-2012, 04:30 PM
Replies: 2
Views: 1,705
Posted By nani
Exclamation URGENT! Looking for an adopter

Hye,,
Saya ada 1 ekor kucing betina dan 3 ekor anaknya. saya jumpa kucing2 ni kat ofis kesian xde makanan kat sana, saya bawak ler mrk blk.. skang ni sy btul2 mencari adopter sbb kucing ni x serasi...
Forum: Training & Behavioral Issues 11-06-2011, 02:56 AM
Replies: 10
Views: 10,676
Posted By nani
Re: petua dan pantang larang kucing

ini betul2 ke? Kucing saya ni siam mix.. betina... n skang ni tambah 3 ekor anak die.. x dgr kate tapi baik la.. apa yang saya boleh katekan, die x suke org hugging die, belai bile die mahu, lol.....
Forum: Training & Behavioral Issues 10-08-2011, 01:21 AM
Replies: 89
Views: 23,506
Posted By nani
Re: macam mane nak train cat litter...

Hurm.. Maybe btul la kowt.. x taw la.. but now.. saya try letakkan ibu ye dalam sangkar.. sbb yer... xde litter box lain n if letak kat tmpat yg lain pon.. tkut anak die still gunakan litter box mak...
Forum: Training & Behavioral Issues 10-06-2011, 07:28 AM
Replies: 89
Views: 23,506
Posted By nani
Re: macam mane nak train cat litter...

Hmm.. saya ade 1 kucing besar 3 ekor anak die.. skang ni problem die.. kucing saya ni kencing merate2 >.<... dulu ok.. kencing dalam litter box tu... tapi skang ni x taw la.. ade sekor da start buat...
Forum: Cats & Kittens 08-23-2011, 04:52 AM
Replies: 3
Views: 1,150
Posted By nani
Exclamation My cat pee on my bed O.O

Salam to all.. kucing saya, da ada anak 4 ekor, tapi sekarang ade 3 sbb sekor tu da ade org adopt, saya x mampu nak jage byk kucing, sbb nk vaksin, makan deworm, kutu n mcm2 lagi... n nway, baru2 ni,...
Forum: Cats & Kittens 05-22-2011, 02:38 PM
Replies: 28
Views: 16,009
Posted By nani
Re: Penipuan Jualan Kucing

yg profile tu knp ea? hurm, yg mainecoon tu, i da call da owner, dia ok la sofar.
tapi letsay nk kucing betul2, g la umah owner tu n check.. tapi kalau duk kl, beli mainecoon kat kelantan ke perlis...
Forum: Cats & Kittens 05-21-2011, 11:58 AM
Replies: 28
Views: 16,009
Posted By nani
Re: Penipuan Jualan Kucing

hurm... i ada contact satu org ni, dia jual mainecoon. da tgk da gambar die.. mmg cute.. dia jual rm 500 je.. time tu xde duit.. xtaw la ade lagi ke x kitten tu.. maybe kalau kite nk, boleh jumpa...
Forum: Hall of Shame 04-19-2011, 01:59 PM
Replies: 47
Views: 14,964
Posted By nani
Re: Rascal didn't deserve this! Pjud@Hafizuddin, this one concerns YOU!

agreed... I bru sbulan lbh adopt cat 1 year lbh macamtu... mula sampai rumah, dia asik menyorok je bawah kerusi n hising.. kalau kite pasang washing machine atau ape2 la yang berbunyi, dia start nak...
Forum: Pet Food 04-07-2011, 12:22 PM
Replies: 1
Views: 1,507
Posted By nani
Talking Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul)

Blackwood Ke JOHOR AREA

Salam n Hye...
Disebabkan banyak permintaan Blackwood ke Johor Area, Jadi saya bukak thread khas untuk pembeli Blackwood daripada Kak nurul yang mahukan penghantaran ke...
Forum: Health, Disease & Diet 04-06-2011, 11:11 AM
Replies: 29
Views: 8,329
Posted By nani
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

xde la.. duk dekat ngan umah kak nurul... aritu ade trun jb bawak stock tuk kg kat kota tinggi... jadi kak nurul ade gak taye... boleh tolong antar kan ke bulan akan datang.. time tu pk2 gak.. tapi...
Forum: Health, Disease & Diet 04-06-2011, 02:12 AM
Replies: 29
Views: 8,329
Posted By nani
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

Salam, bgus2.. kena start sebar2kan makanan blackwood ni. but arituh Saya ada discuss dengan kak nurul, sbb saya ada balik last weekend anta bw ke kota tinggi ( umah makcik ). Jadi maybe start bulan...
Forum: Pet Food 04-05-2011, 11:04 PM
Replies: 7,614
Views: 654,735
Posted By nani
Re: Blackwood

Hye

Salam... Disebabkan terdapat byk permintaan ke johor...saya rase saya boleh hantar packing2 ke sana sb alang2 tu boleh singgah kg. Just pitstop tu kne pilih la.. maybe di batu pahat n johor...
Forum: Cats & Kittens 04-04-2011, 02:15 PM
Replies: 18
Views: 3,100
Posted By nani
Re: on heat

grrr.. xtaw la hafiz{cry2}{cry2}{cry2}...
tapi.. yang pasti... die mmg kuat makan.. perut yang buncit{shy}{shy}{shy}.. kuat tido n da x heran da nk kuar ke ape... kuar bila boyfriend die ade kat...
Forum: Cats & Kittens 04-03-2011, 09:14 AM
Replies: 18
Views: 3,100
Posted By nani
Re: on heat

hehe.. yeke... smalam saya g vet anta lola.. da kene injection kurap n bg ubat kutu.. mlm2 sy bg ubat ichi syrup.. sb lola ni sensitif dengan gigitan kutu ape ntah.. jadi kalau die menggaru abes...
Forum: Pet Food 04-02-2011, 10:15 AM
Replies: 7,614
Views: 654,735
Posted By nani
Re: Blackwood

To: Recipient
Recipient name: TENG HUI LEE
Recipient ID Type: Not applicable
Recipient ID: Not applicable
Recipient bank: PUBLIC BANK
Account number: 4869651605
Payment type: Funds Transfer...
Forum: Cats & Kittens 04-01-2011, 02:19 PM
Replies: 18
Views: 3,100
Posted By nani
Re: on heat

Thanks kak nurul^^.. by the way.. after saya n whole famiy berbincang... {shy}{shy}.. mak saya kate.. xpe la.. kali ni je.. so kami akan biarkan je... sbb lagi pon kesian sangat tgk kat dia... asik...
Forum: Cats & Kittens 03-31-2011, 03:22 PM
Replies: 18
Views: 3,100
Posted By nani
Re: on heat

hehehe... tu la.. kucing ye x memilih.. tapi tuan ye plak yang melebih2{shy}{shy}{shy}.... alang2 nk bercucu.. biar la yg hensom2 or cantik2... {high}{high}.. mmg nk contact pf's member.. tapi...
Forum: Rescuers & Fosterers 03-31-2011, 03:18 PM
Replies: 10
Views: 2,297
Posted By nani
Re: Persian kitten

hurm.. well.. maybe the fee is for cover the kitten food etc...
Forum: Cats & Kittens 03-31-2011, 08:01 AM
Replies: 18
Views: 3,100
Posted By nani
on heat

hye

baru2 ni, my cat(female) asik nk keluar je.,.. and my father ni x boleh kalau sesiapa merengek2 die confirm kasi keluar... bila saya cari dia dalam rumah, my father simply say " dia kat luar...
Forum: Pet Food 03-29-2011, 10:36 PM
Replies: 7,614
Views: 654,735
Posted By nani
Re: Blackwood

Salam Kak nurul.. saya akan bank in kan 1 april ye.. tgu gaji{shy}.. mgu ni blk kg after amik stock kat kak nurul{grin}{grin}..

Order;

Adult, 24kg x 2 = RM 441.60
kitten,24kg x 2 = RM 600.00
...
Showing results 1 to 25 of 120

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.