Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Suhaimy
Forum: Success Stories 10-09-2010, 10:30 AM
Replies: 9
Views: 3,104
Posted By Suhaimy
Re: Blackie Is No Longer A Stray!

Congrats Kak Nurul. It's nice to know that Blackie is no longer a stray {victory}
Forum: Lost & Found 10-07-2010, 11:10 PM
Replies: 9
Views: 1,976
Posted By Suhaimy
Re: Missing Yuniar - Sri Serdang, Seri Kembangan

Terima kasih Lia, Wawa. Sbnrnya sblm ni Yuniar ada blk rumah tp cam tgh menyusu. So terpaksa lepaskan semula. Letak tag biar org yg jaga tu tau yg Yuniar ni org punya tp end up org tu kurung Yuniar...
Forum: Lost & Found 10-07-2010, 10:50 PM
Replies: 9
Views: 1,976
Posted By Suhaimy
Re: Missing Yuniar - Sri Serdang, Seri Kembangan

Yuniar balik semula 3, 4 hari lepas {victory}
Forum: Lost & Found 10-07-2010, 10:21 PM
Replies: 9
Views: 1,976
Posted By Suhaimy
Forum: Pet Food 09-29-2010, 12:41 PM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Sy harap kali ni tak ada masalah la dgn CIMB Clicks dr akaun adik sy tu. Tp apa2 pun akak bgtau la. Yg no 2 tu should be no prob sebab sy cash deposit je. Terima kasih.
Forum: Pet Food 09-28-2010, 09:15 PM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Ni details payment.

1) You've just received RM 220.00 from MOHD HAKIMAN BIN AWANG @ MANSOR deposited into your A/C No : 4869651605 on 28-Sep-2010 10:01:59 AM via CIMB Clicks.

2)...
Forum: Pet Food 09-28-2010, 01:40 AM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul. Sy nak order 2 guni BW Adult (24kg x 2) utk bln ni. Esok sy buat payment, sy bg details. Sy rasa ada sikit kekeliruan pasal order sy bulan lepas. Nanti sy PM kak pasal tu. Terima...
Forum: Jokes & Funny Pictures 09-03-2010, 07:58 AM
Replies: 1
Views: 2,950
Posted By Suhaimy
Re: Tissu d'Úpisodes, Fine Art by Jean Dubuffet

Hi DIMB, why not Ideoplasme, 1984? Maybe lain orang lain taste eh?
Forum: Pet Food 08-31-2010, 10:10 PM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Sy dah buat payment pukul 1309 hari ni 31/08/2010 RM150.

Reference number: 029647

Terima kasih
Forum: Pet Food 08-30-2010, 02:43 AM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Sy nak BW Kitten 6kg utk bulan ni. Terima kasih.
Forum: Pet Food 07-29-2010, 01:33 AM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Ok kak. Tak payah susah2 dah cari partner sharing. Sy akan buat payment esok @ lusa. Terima kasih.
Forum: Pet Food 07-28-2010, 12:43 AM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Kalau order masih open, sy nak order BW Adult 10kg + 7kg + 7kg = 24kg & kalau ada org lain order utk BW Kitten, sy nak tumpang sama 8kg. Kalau tak ada org order, kasi je yg mana2 yg lebih...
Forum: Coffee Room 07-01-2010, 01:11 AM
Replies: 9
Views: 1,441
Posted By Suhaimy
Re: Happy Birthday to Crool!

Happy belated birthday Crool {victory}
Forum: Coffee Room 07-01-2010, 01:07 AM
Replies: 51
Views: 3,644
Posted By Suhaimy
Re: Happy Birthday JUNE!

Happy belated birthday Mama June {victory}
Forum: Pet Food 07-01-2010, 01:00 AM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Ni kalau tak peningkan kepala akak & kalau belum terlambat, boleh tak sy ambil portion emilizard yg 10kg tu? Since dia nak upgrade ke 24kg so portion dia yg 10kg tu bg kat sy tak apa. Apa2...
Forum: Pet Food 06-30-2010, 07:58 PM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Sy dah buat payment BW. Ni details.

You've just received RM 92.00 from MOHD HAKIMAN BIN AWANG @ MANSOR deposited into your A/C No : 486951605 on 25-Jun-2010 22:29:25 PM via CIMB Clicks...
Forum: Pet Food 06-24-2010, 08:51 PM
Replies: 44
Views: 20,304
Posted By Suhaimy
Re: Premium cat food -RC, blackwood & orijen - cheap sale!

Salam En Azlan,

I would like to order 2kg of Orijen, 2kg of RC Hair & Skin & 1kg of RC BabyCat. Can i get all this 3 by the end of this month or early July? After payment of course. Will give the...
Forum: Pet Food 06-24-2010, 08:26 PM
Replies: 7,614
Views: 625,556
Posted By Suhaimy
Re: Blackwood

Salam kak. Org lain dah sebok bayar, sy baru sebok nak order pulak {shy}. Bulan ni sy nak order BW Adult 10kg + 6kg & BW Kitten 4kg. Terima kasih kak.
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 06-18-2010, 10:33 PM
Replies: 137
Views: 48,214
Posted By Suhaimy
Re: My guinea pigs!

Ok la sebab tak ada bulus. Sy mmg tak berani nak lepas. Setakat ni kucing yg nama Dodoi je yg boleh rapat. Yg lain still tak boleh kasi dekat. Best la boleh lepas 1 rumah. Mmg betul2 floor time {shy}
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 06-18-2010, 01:17 AM
Replies: 137
Views: 48,214
Posted By Suhaimy
Re: My guinea pigs!

Oh! Lupa tanya. Mmg kompem Chloe tu male ke? Tgk youtube yg ada budak tunjuk tu eh? Tak tau la obese ke tak. Measurement kuih tu ntah mana simpan. Wawa cari info Gp kat mana ya? Sy biasa tgk sini je...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 06-18-2010, 12:55 AM
Replies: 137
Views: 48,214
Posted By Suhaimy
Re: My guinea pigs!

Susah jugak tu. Kalau sy foster pun, maybe sy akan buat partition dgn dawai petak2 antara Darwin+Horlicks & Chloe. At least 1 cage cuma ada section masing2. Ya! Horlicks dah mkn berisi sikit skrg....
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 06-18-2010, 12:33 AM
Replies: 137
Views: 48,214
Posted By Suhaimy
Re: My guinea pigs!

Oh! Anak manja rupanya. Ada cara lain tak eh? Kalau neuter? Tp chance too small kan utk terus hidup. Kira Darwin tu lucky la survived. Kalau Wawa boleh tunggu 2, 3 hari lg, boleh la siapkan 1 lg...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 06-18-2010, 12:10 AM
Replies: 137
Views: 48,214
Posted By Suhaimy
Re: My guinea pigs!

Aiyoh! That fast ya? Asingkan la dulu. Kalau mmg tak nak baby GP dah, Chloe terpaksa la put for adoption or swap dgn female one. Mana2 Wawa rasa ok la. Bahaya betul {scared}
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 06-17-2010, 01:33 AM
Replies: 137
Views: 48,214
Posted By Suhaimy
Re: My guinea pigs!

Chloe or Joey? Camana tu Wawa tiba2 male pulak? Sy mmg tak dpt nak tgk hari tu sebab dia takut2 lg. Jgn ckp Suha, Milo pun ada chance nak pregnant kalau betul Chloe tu male. Google dulu la bila male...
Forum: Coffee Room 06-15-2010, 02:37 AM
Replies: 144
Views: 11,322
Posted By Suhaimy
Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Haha! Mmg sesuai sgt dah tu. Membesar pun mkn BW {shy}. Blackie ke Wan maksudkan? Last pick up BW hari tu, mmg cuba tangkap. Baru nak jenguk dia bawah kereta, zuppp! hilang. Mmg dlm kereta selalu je...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.