Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DIK BAYU
Forum: Cats & Kittens 11-01-2009, 06:28 PM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

Tu lash nama diua siok sendiri. ha ha ha ha ha ha {happy}
Forum: Cats & Kittens 11-01-2009, 04:23 PM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Forum: Cats & Kittens 11-01-2009, 04:23 PM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

Terima Achih, my male BSH kitten to sememangnya kaki melaram
Forum: Cats & Kittens 10-31-2009, 11:26 AM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

gambar terbaru mereka

http://image.wetpaint.com/image/1/HraCCrSl5ISb9bKx_O4wJA66314

http://image.wetpaint.com/image/1/QKsOjcMUVf17mjD9WFwr3w61819
...
Forum: Cats & Kittens 10-06-2009, 02:30 PM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Forum: Cats & Kittens 09-29-2009, 01:21 AM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

http://image.wetpaint.com/image/1/EvX5jsq-y_aje9Xv7A8v8Q69293

http://image.wetpaint.com/image/1/DlMK5lRiI5DhXgrmM4sJ3A155309

http://image.wetpaint.com/image/1/3vadkeapUx4iQsoEOlcUUw66056
...
Forum: Cats & Kittens 09-29-2009, 01:09 AM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

SAYANG! mestilah sayang.............yang amat.

Tapi lebih baik tukarkan semasa mereka masih kitten, lagipun my preference kena tukar dengan BSH jugak so tak lah rasa ralat sangat (tu pun kalau...
Forum: Cats & Kittens 09-28-2009, 04:58 PM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

NI adalah gambar terbaru mereka

http://image.wetpaint.com/image/1/Y4UlF2BDSR0bX6WcX0b_mw64942


The tabby is a female BSH kitten and the BLUE kitten is a male BSH

The other female BSH kitten...
Forum: Cats & Kittens 09-10-2009, 11:06 PM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Forum: Cats & Kittens 09-09-2009, 02:01 AM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Re: Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

Saya nak tukar dengan BSH jugak, sebab saya nak create a new family line
Forum: Cats & Kittens 09-08-2009, 12:43 AM
Replies: 28
Views: 5,396
Posted By DIK BAYU
Tukar suka sama suka - british shorthair kitten

SAYA NAK TUKAR SUKA SAMA SUKA A PAIR OF BSH KITTEN

http://image.wetpaint.com/image/1/JrpiGtErY_KtwjR1RhW0HA65820

http://image.wetpaint.com/image/1/_ShHtJXrvoKslzlLNjgS9w65381
...
Forum: Cats & Kittens 08-13-2009, 02:28 PM
Replies: 1
Views: 2,153
Posted By DIK BAYU
Tukar suka sama suka - british short hair kitten

Saya nak cari kawan kawan yang ada BSH cat / kitten untuk tukar suka sama suka, kalau boleh pilih saya nak male kitten, kucing male BSH tu mestilah ada basic criteria of a male BSH, muka lebar. Ni...
Forum: Cats & Kittens 07-22-2009, 01:49 PM
Replies: 15
Views: 1,931
Posted By DIK BAYU
Re: salam pengenalan

maaf tak paham, nak join ape ye{oh} dan ape yang bestnya{oh}, sorry being so ignorant.{cry}
Forum: Cats & Kittens 07-21-2009, 11:30 AM
Replies: 15
Views: 1,931
Posted By DIK BAYU
Re: salam pengenalan

Abul ade seekor aje ke BSH{happy}, kalau sungguh ade male I nak book untuk female kittten I ni{grin}, jadi wife yang nombor kesekian banyak pun tak kesah, sebab nak cari male BSH yang proven boleh...
Forum: Cats & Kittens 07-21-2009, 11:18 AM
Replies: 15
Views: 1,931
Posted By DIK BAYU
Re: salam pengenalan

{happy}Saya pon gitu, yang male yang paling besar tu punyelah chubby. muka bulat badan montok..............gerrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaammmmmmmm{wink}, rasa nak picit-picit dia (ooooopppps jangan...
Forum: Cats & Kittens 07-20-2009, 10:05 AM
Replies: 15
Views: 1,931
Posted By DIK BAYU
Re: salam pengenalan

Nik.....{happy} saya ucapkan Timer Acheh, kerana sudi terima saya dlm forum ini. Saya tengah tunggu mereka-mereka tu bukak mata untuk ambik gambaq mereka.{wink}
Forum: Cats & Kittens 07-20-2009, 01:43 AM
Replies: 15
Views: 1,931
Posted By DIK BAYU
salam pengenalan

saya dik bayu, orang baru dalam pet finder. Kalau ada salah silap tolong tunjukan. Buah Cempedak diluar pagar, kalau salah tolong ajar.

Saya baru dapat tiga ekor anak kucing dari jenis British...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.