Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 92
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: boy_milna
Forum: Hall of Shame 08-27-2010, 10:27 PM
Replies: 5
Views: 8,539
Posted By boy_milna
Re: N N Pet House in Damansara Uptown, Petaling Jaya

you have done a good job. what action does SPCA made regarding about this pet shop?
Forum: Member Introductions 08-27-2010, 10:24 PM
Replies: 1
Views: 876
Posted By boy_milna
Re: Assalamualaikum dan salam sejahtera

salam..selapat datang ke PF..

banyak info boleh dapat di sini..

hepy info chating..{mnosebleed}
Forum: Hall of Shame 08-26-2010, 08:53 AM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

oh..dekat tempat dr pet lama la tu kan.mungkin patut cakap sikit dengan tauke kedai.walaupun sale sikit,xkan la tauke xnak ambil port pula kan..{high}
Forum: Cat DIY 08-25-2010, 11:55 PM
Replies: 15
Views: 6,647
Posted By boy_milna
Re: DIY stuff for your cats/kittens

fuh cat tree..menarik..gud luck..{victory}kalau agak2 dalam proses ada gambar post la seket..dpt tgk progress..{mwidegrin}
Forum: Cat DIY 08-25-2010, 08:31 PM
Replies: 15
Views: 6,647
Posted By boy_milna
Re: DIY stuff for your cats/kittens

jimat dan puas ati juga la..lagi bermakna tu..hehe..xsemua boleh dibeli dengan duit..cewah..haha..ko nak buat ape?
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 08:30 PM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

itulah kalau xsilap dr pet memang dah tak ada kat situ. mesra petshop kat sebelah mana ye?xpenah nampak pula ada pet shop lain kat saujana tu. kalau sebab pekerja dia,u ada pernah talk dengan bos dia...
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 07:13 PM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

teruknya..sampai macam itu ye..hmm..marilah ramai2 kita buat aduan..demi kebaikan baby2 kita..baby kita pun berhak mendapat layanan yang baik,bukan seperti sampah!!{angry}{angry}{angry}
Forum: Cat DIY 08-25-2010, 07:00 PM
Replies: 15
Views: 6,647
Posted By boy_milna
Re: DIY stuff for your cats/kittens

dalam perancangan lagi..ni tunggu raya nak beli katil baru yang jenis katil kat atas bawah ada ruang untuk letak barang..sebab bilik terhad sikit.insyallah nanti dah siap aku hebohkan.{high}{high}
Forum: Member Introductions 08-25-2010, 04:41 PM
Replies: 40
Views: 4,438
Posted By boy_milna
Re: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

oh okay thanks kak. yeke boleh nampak kutu jalan2..macam best je..{high}
Forum: Member Introductions 08-25-2010, 04:06 PM
Replies: 40
Views: 4,438
Posted By boy_milna
Re: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

dr intan kat mana?macam mana nak tahu baby ade maslah kutu?ade tengok2 tapi tak nampak pun kutu..tapi baby selalu garu2.,{high}
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 04:01 PM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

kalau di kajang saujana impian yang ada cuma DR PET kan?tapi bukan dah lingkup ke petshop itu?saya sendiri dulu penduduk sana duduk di taman impian indah.abang2,kakak2,makcik pakcik semua..memang...
Forum: Member Introductions 08-25-2010, 02:00 PM
Replies: 3
Views: 925
Posted By boy_milna
Re: hey there~

bob??{mdribble}oraite..{zzz}
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 01:58 PM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

xde ye.patutnya senang la nak teka memang 1 je kan.{high}
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 01:35 PM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

W********d kat mana tu ye. tak dapat nak teka la. {mdreamer} seriously sampai bernanah?hm..kesian..kalau boleh nak selamatkan semuanya tapi apakan daya.{sick}



hakikat @ lumrah dunia.kita tak...
Forum: Hall of Shame 08-25-2010, 12:40 AM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Re: petshop di kajang terlalu teruk

cakap la Dr.Pet?bro bukan masalah xelok tapi nanti orang lain punya baby jadi mangsa macam mana kan?selagi boleh elak kita elakkan benda xdiingini berlaku.{mplaster}
Forum: Member Introductions 08-24-2010, 04:45 PM
Replies: 3
Views: 925
Posted By boy_milna
Re: hey there~

slmt dtg ke PF..banyak info2 yang berguna kat sini selamat membaca dan bertanya kalau ada masalah..{mfeelgood}{victory}
Forum: Hall of Shame 08-24-2010, 07:43 AM
Replies: 37
Views: 15,751
Posted By boy_milna
Question Re: petshop di kajang terlalu teruk

salam bro..kajang belah mana tu bro?
Forum: Rescuers & Fosterers 08-24-2010, 12:23 AM
Replies: 36
Views: 5,939
Posted By boy_milna
Question Re: Syak sesuatu yang tidak baik

akak chill la ye..xbest lah marah2 bulan pose ni..nanti cepat lapar..{high}
Forum: Member Introductions 08-23-2010, 06:10 PM
Replies: 42
Views: 5,078
Posted By boy_milna
Re: newbie nak kenal2..

huh??{mdreamer}
Forum: Member Introductions 08-23-2010, 12:01 PM
Replies: 10
Views: 1,698
Posted By boy_milna
Re: salam semua

biasanya sebab cat akan jadi stress bila ada pendatang baru,tempat baru,bau baru,yang baru2 la..so mula2 memang macam tu sikit..akak cuba la tengok produk ni dari pet nanny, feliway kalau xsilap...
Forum: Photos & Diaries 08-23-2010, 11:56 AM
Replies: 31
Views: 7,450
Posted By boy_milna
Re: Hong Kong Trip

wah..bestnya pergi berjalan kak..{high}
Forum: Rescuers & Fosterers 08-23-2010, 11:15 AM
Replies: 48
Views: 8,801
Posted By boy_milna
Re: Please someone help this poor injured cat!

wah baiknya Dr.Chan..(siapakah dia??){sweat}wah untungnya jadi cat dia..lau macam tu boy pon nak jadi cat dia la..hahaha..{shy}
Forum: Member Introductions 08-23-2010, 11:10 AM
Replies: 42
Views: 5,078
Posted By boy_milna
Re: newbie nak kenal2..

budak2 muda juga disalahkan..{good}

anway coki pasal yang ko nak adopt tu,kalau ko rase boleh jaga,bagi keperluan,kasih sayang,ko teruskan la..if ko rasa xberani lagi,takot things getting worst...
Forum: Dogs & Puppies 08-23-2010, 10:41 AM
Replies: 10
Views: 4,868
Posted By boy_milna
Wink Re: looking for pet transportation

hye..try to view this adress..http://www.agility-penang.com/then look at the downside corner on the right there is a banner for aerofleet pet transportation..u can try check it out..i never use the...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-23-2010, 10:25 AM
Replies: 48
Views: 8,801
Posted By boy_milna
Re: Please someone help this poor injured cat!

saya mewakili tuan thread,mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi membantu..(cewah)tapi duit raya kat orange je ke,saya nak duit raya juga..{cry}

sory2 asyik off topic je..{cry}{cry}{cry}
Showing results 1 to 25 of 92

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.