Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 38
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: aburame
Forum: Cats & Kittens 11-03-2009, 03:50 PM
Replies: 37
Views: 8,003
Posted By aburame
Re: serval cat

saya bela mco pun penat rasanya, coz masa nk mandikan macam berjoging je..hehe{cry}
Forum: Cats & Kittens 11-03-2009, 03:17 PM
Replies: 37
Views: 8,003
Posted By aburame
Re: serval cat

For me better Maine Coon coz u got the big size cat u want and still get a very manja personaliti. kalau macam bengal or savanah nie aktif sangat. x larat la nk jaga. habis semua tempat...
Forum: Cats & Kittens 11-03-2009, 02:57 PM
Replies: 37
Views: 8,003
Posted By aburame
Re: serval cat

yes, dia breeder bengal. import serval untuk dapatkan savanah.{happy}
Forum: Cats & Kittens 11-03-2009, 02:17 PM
Replies: 37
Views: 8,003
Posted By aburame
Re: serval cat

i pernah tanya sam tu, rasanya seko dalam 25k..{sweat}. Harga sebji kete tau..heheh. so kalau dia nk jual offspring yg ada nanti sure more than 10k above.
Forum: Coffee Room 08-22-2009, 02:03 PM
Replies: 76
Views: 6,381
Posted By aburame
Re: Pf buka puasa gathering....

Pak cu 29 nie pun cun gak...saya undi 29 nie tempat kedai Pak cu. cepat2 sapa yang sokong saya.. maybe saya bawak...beef stew with bun.{happy}
Forum: Coffee Room 08-22-2009, 11:21 AM
Replies: 76
Views: 6,381
Posted By aburame
Re: Pf buka puasa gathering....

kedai pakcu la. ramai yg tau. ok kan...{happy}
Forum: Health, Disease & Diet 03-13-2009, 12:28 PM
Replies: 107
Views: 18,667
Posted By aburame
Re: Cat Supliments & Shampoo

for me supliment sama macam ej bagi Kitzyme gak plus vitamin dari vet, tapi susah coz semua x suka liquid syrup vitamin. shampoo pakai #1 All System dengan Earthbath. seminggu sekali mandikan diaorg....
Forum: Events 02-18-2009, 09:10 AM
Replies: 343
Views: 31,660
Posted By aburame
Re: MCC Cat Show ...8th March SACC Mall, Shah Alam

salam pak cu. saya dah daftar utk jadi ahli MCC tapi x de reply pun, dah buat dari last week. lagi satu utk pedigree plak brp bayarannya ke ikut yang dalam web MCC tu. kalau x de reply x de la no...
Forum: Events 02-04-2009, 12:42 PM
Replies: 343
Views: 31,660
Posted By aburame
Re: MCC Cat Show lagi... 15th Feb

pakcu kalau nak daftar sebagai ahli MCC, nak bayar online boleh ke. guna acc bank mana.
Forum: Events 02-04-2009, 09:30 AM
Replies: 343
Views: 31,660
Posted By aburame
Mcc

salam semua. pakcu, nak buat bayaran online gunakan acc.bank yang mana. saya cari x jumpa pun. nak masuk show nie x sabar.{happy}.
Forum: Cat TV and Photos 01-23-2009, 10:16 AM
Replies: 326
Views: 23,755
Posted By aburame
Re: Kulaifornia Daisy My Darling Girl

wah kak zai..congrats dah jadi mama kepada exo sekarang.. wah dah boleh tubuhkan kelab exo nie. ramai dah ada exo..{wink}.
Forum: Cat TV and Photos 01-20-2009, 09:39 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

kak zai, pic rufus. susah nak amik pic dia la,
Forum: Cat TV and Photos 01-20-2009, 09:31 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

prince fine darling. dia makin beso nie makin malas, keje nak tido je. dia dengan rufus x berapa ngam, tapi x pernah gaduh, masing2 dah beso so ego tinggi. raina je yang suka main lagi. dia suka...
Forum: Cat TV and Photos 01-19-2009, 05:14 PM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

kene panggil polis la pas nie x pun upah pak guard jaga rmh...{shy}. skrg bagi rufus makan kibbles RC persian. Mahal sikit tapi sesuai dengan mulut dia yang comel itu. belum try lagi bagi ayam kukus....
Forum: Cats & Kittens 01-16-2009, 04:26 PM
Replies: 20
Views: 2,304
Posted By aburame
Re: My exotic male...Nemo

bro nemo such a round boy. really love to hug him. {happy}
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 01:28 PM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

mmg corak dia nice sgt. perangai pun baik. pedigree or non-pedigree sama je.
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 01:26 PM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

prince mandi senyap je, cuma berat nk mandikan dia tu yang seksa masa nk angkat dia.
Forum: Fish & Aquariums 01-16-2009, 10:32 AM
Replies: 56
Views: 10,976
Posted By aburame
Re: My Minirium aka Vase la jugak...

saya pun ada bela guppy kat rumah. yang female mmg perut dah besor, tunggu hari kot. risau coz 1st time bela guppy nie{sweat}. last week 6 eko mati coz air keruh...{cry}{cry}
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 10:31 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

sis, perasan jadi mco x pe. jgn jadi betul2 sudah kang penat hubby cari mana isteri dia, kenapa lak mco ada dlm rumah dia...hehehehehh{shy}{ohmygod}
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 09:08 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

tu la tadi x sesuai la prince dgn rufus..jeng..jeng..jebg...hehehe{shy}. x sabo tunggu anak diaorng tau. ha ah. rufus x de girl lg. rufus dah 2 tahun umur dia, prince pulak 1 tahun 2 bulan.
paling...
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 08:54 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

Darling kalau angkat prince mcm angkat budak coz berat dia sekarang dekat 7kg..{happy}. rufus tu x de girlfriends lg, nie skrg pun tengah cari kan girl untuk dia. tengah survey2 exo female yang...
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 08:32 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

tq darling...mmg muka prince mcm tu, nampak majestic tapi dia manja dan suka tido sebelah kite. kalau nampak org baring sure dia nak baring sebelah gak. dia x pernah nak gaduh dengan rufus coz dia...
Forum: Cat TV and Photos 01-16-2009, 08:28 AM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

hai kak zai.. rufus ok, makin kuat makan & main. raina tu brown clasic taby white..sekarang lagi cantik coz bulu dia makin lebat. pic rufus ada tapi x banyak coz susah nak ambik, dia x leh ddk...
Forum: Cat TV and Photos 01-14-2009, 10:50 AM
Replies: 326
Views: 23,755
Posted By aburame
Re: Kulaifornia's Exotics

bro, asriel cute la. boleh gigit pipi dia x...heheh{happy}
Forum: Cat TV and Photos 01-13-2009, 05:22 PM
Replies: 53
Views: 5,832
Posted By aburame
Re: My EXOTIC SH. rUfUs

tul tu. mmg tutup mata masa beli. tau2 abis dkt puluh k. heheh
Showing results 1 to 25 of 38

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.