Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 54
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Simistri
Forum: Pet Food 11-16-2011, 12:53 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak order 5 Kilogram Blackwood

Terima Kasih.
Forum: Pet Food 10-26-2010, 12:13 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Salam Nurul, saya dah masukkan RM73 untuk 5 kilogram blackwood dan Cat Litter Flushable Woody (10 Litter), Terima Kasih.
Forum: Pet Food 10-18-2010, 04:50 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

ok..saya order yang 10 liter -RM 27 tu..terima kasih.
Forum: Pet Food 10-18-2010, 04:12 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Salam Nurul, saya order 5 kilogram blackwood untuk kucing dewasa.

Nak tanya, Flushable Woody nie yang cam kayu tu ker, yang arnab pun leh pakai, yang bila kucing kencing berak, kayu tu berderai...
Forum: Pet Food 09-20-2010, 03:06 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Selamat Hari Raya Nurul.... kalah dah bukak nanti, saya nak 7kg bw

** baru perasan, dah dua tahun rejister..posting baru 50, 3/4 posting cuma nak order bw...tak masuk campur pun hal lain.
Forum: Pet Food 08-19-2010, 09:56 AM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

salam Nurul, saya nak tambah order 5kg lagik
Forum: Pet Food 08-16-2010, 09:01 AM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Selamat Hari Raya..

saya nak order 5kg.
Forum: Pet Food 07-15-2010, 11:45 AM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Saya order 6 kilogram
Forum: Pet Food 06-17-2010, 02:41 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Saya nak order 5 kilogram bw, terima kasih.
Forum: Pet Food 05-18-2010, 01:20 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

saya order 5kg Blackwood
Forum: Pet Food 04-15-2010, 10:23 AM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Salam Nurul, saya order 4 kilogram blackwood, terima kasih.
Forum: Pet Food 03-22-2010, 02:23 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

saya order 4kg bw
Forum: Pet Food 02-18-2010, 12:12 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

saya nak order 3 kg blackwood, terima kasih
Forum: Pet Food 01-19-2010, 08:49 AM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

saya nak order 5 kg, terima kasih
Forum: Coffee Room 11-20-2009, 03:17 PM
Replies: 63
Views: 8,695
Posted By Simistri
Re: Orang Macam Ini Pun Ada........

hehehehe Nurul, bukan jual kucing ajer yang perangai cam tuh ... nie aku nak tunjukkan plak peel orang yang jual duit.....

Pertama, nie yang paling bangang, rasa nak call dia dan mencarut pun ada...
Forum: Pet Food 11-20-2009, 03:05 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

order 5 kilogram
Forum: Coffee Room 11-05-2009, 04:37 PM
Replies: 28
Views: 3,635
Posted By Simistri
Re: Strays VS DLH

My prend Daniel, yang nie aku setuju ... sebab tu dah setahun dua bulan rejister, posting tak sampai 40 pun .... masuk baca, order blackwood, dan kalau posting pun hal yg bukan berkaitan dgn kucing.
Forum: Pet Food 09-21-2009, 04:09 PM
Replies: 7,614
Views: 657,665
Posted By Simistri
Re: Blackwood

Salam raya Pn. Nurul, saya nak order 5kg, list no.10 tu ada kosong lagik rasanya ...Khamis atau Jumaat nie saya bayar ...tq
Forum: Recipes 08-27-2009, 10:27 AM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

Yang nie aku setuju ....

setelah hari Sabtu & Ahad terkena, ingat kat bazar ramadan tu harga murah ker, sama jer cam harga kat kedai makan, padahal peniaga kat bazar ramadan tu bukannya kena bayar...
Forum: Recipes 08-26-2009, 11:04 AM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

dasyat-dasyat makanan nkorang ....

depan rumah, mereka anjurkan jualan makanan sepanjang 30 hari nie ... menariknya ialah sebuah gerai menjual nasi beriyani ayam (RM8.90), daging (RM9.90), kambing...
Forum: Recipes 08-10-2009, 04:48 PM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

Menyejukkan tekak yang kering seharian...

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/Legend011.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/Legend014.jpg
Forum: Recipes 08-10-2009, 04:44 PM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

Dah kenyang... pekena plak pencuci mulut ......... manissssss

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/Legend04.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/Legend06.jpg
...
Forum: Recipes 08-10-2009, 04:38 PM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

Bila letak dalam pinggan...cam nie lah rupernyaa.....

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/Legend09.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/Legend010.jpg
Forum: Recipes 08-10-2009, 04:34 PM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

Yang nie pun sedap gak .....


http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/GrandBluewave01.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b21/NURNILAM/GrandBluewave05.jpg
...
Forum: Recipes 08-10-2009, 04:26 PM
Replies: 198
Views: 28,326
Posted By Simistri
Re: Juadah Berbuka

Dah nama topik pun juadah berbuka kan..... antara benda yang pernah masuk dlm perut aku ....benda yang golek-golek dan tergantung nie memang faveret ...best woooooooooo
...
Showing results 1 to 25 of 54

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.