Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: azraf
Forum: Football 12-17-2009, 01:39 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Cun la kek tu.. baper eh kalo nak tempah?
Forum: Football 12-08-2009, 12:04 PM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Hihihi, Nani tu kalau low-profile and perform on field, boleh la improve kot. Tapi dia dok prasan dia sama level ngan ronaldo... skill ok la, tp dia ni ketandusan idea sket.
Forum: Football 12-08-2009, 01:24 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Offside ni, kalau secara teknikalnya payah nak explain. Secara mudahnya, baca sini http://en.wikipedia.org/wiki/Offside_(association_football)

Secara bahasa kampungnya, kitorang panggil curik...
Forum: Football 12-08-2009, 12:29 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Fareen, Kak Zai bukan setakat minat bola.. dia & kak june tu penasihat Alex Ferguson.



Dah nak dekat next World Cup dah ni... So Fareen kena amik tau balik {victory}

p/s: Takpe ke tak...
Forum: Football 12-07-2009, 09:35 PM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Defender tak cukup orang ni, sape berminat untuk main sementara player utama sembuh, sila hubungi Kak Zai adamyala dengan segera. Or Kak June. Diorang akan gi bincang dengan SAF.
Forum: Football 12-05-2009, 12:55 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Mana sume orang ni? Hihihi, so biar saya sambung topik ni, sape yang korang rasa tunjang pasukan man utd skang? Bagi saya, Rooney kot. Kalo dia takde, rasa macam entah ape-ape tah. Tapi Berbatov...
Forum: Football 08-30-2009, 05:12 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

menang eh? saya sempat tengok first half jek. Nasib ref tak pasan fletcher's foul tackle dlm kotak penalti tu... balik masa drive ingat dah kalah la man utd tadik.. camne leh menang plak?

SETUJU...
Forum: Football 07-18-2009, 02:03 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

kak june dan lain-lain, jadik ke pegi? jangan lupe amik gambar, and post kat sini..
Forum: Football 07-05-2009, 12:27 AM
Replies: 292
Views: 37,059
Posted By azraf
Re: MU .....oh MU....!!!

Nak join leh? Fuh, ramai plak penyokong MU kat sini eh. Saya tak dapat nak pergi tengok kat bukit jalil nanti.. isk isk...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.