Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: noniehoney
Forum: Pet Food 07-20-2010, 12:27 PM
Replies: 7,614
Views: 704,755
Posted By noniehoney
Re: Blackwood

Salam,

Akak, nk order BW Kitten 4kg, ye.. tq.
Forum: Cats & Kittens 06-15-2010, 04:07 PM
Replies: 87
Views: 13,949
Posted By noniehoney
Re: want 2 know d real price..tolong

Klinik tu kat area giant dekat ngan stadium tu ke? RM105 tu kene baya sekali gus ke? untuk seko kucing je or kite boleh bawak 3 ekor kucing and dapat harga tu? and harga tu for vaccin + deworm or...
Forum: Health, Disease & Diet 06-15-2010, 03:39 PM
Replies: 22
Views: 3,880
Posted By noniehoney
Unhappy Re: Cat wit sensitive tummy

salam forumers,
saya pun ada masalah pasal mkn dgn my 2 cats (aged 4 & 6 months).
masalah started last week after saya pick up dari boarding (dok asrama 4 hari).
at first tak perasan diaorg...
Forum: Pet Shops & Services 05-26-2010, 10:26 PM
Replies: 65
Views: 17,009
Posted By noniehoney
Smile Re: Cat Sitters/Cat Boarding List

Saya pernah antar muchi n miko boarding kt kelana jaya vet clinic last month (ada post pasal vet clinic ni tp lupa dalam thread mane).. boarding 4 hari. rm12/day per cat. makan minum sume sedia,...
Forum: Member Introductions 05-15-2010, 09:28 PM
Replies: 5
Views: 1,248
Posted By noniehoney
Talking doumo arigatou

doumo arigatou for the warm welcome...{catshy}
Forum: Cats & Kittens 05-14-2010, 05:38 PM
Replies: 195
Views: 63,092
Posted By noniehoney
Talking Re: harga vaksin

saya tak pernah vaksin asitu sebab dh amek pakej kt sec 13. tp dah 2 kali saya gi kat kj tu, 1st time gi grooming muchi (sebab muchi sgt2 phobia air, tak leh nk mandi kt umah), Dr Intan very nice....
Forum: Cats & Kittens 05-14-2010, 05:31 PM
Replies: 195
Views: 63,092
Posted By noniehoney
Talking Re: harga vaksin

saya vaksin kat sec13, shah alam. amek pakej 3 jabs = rm105.
anak buluss muchi lepas kena injek, tak leh usap2 belakang dia; saket bontot!!! nk cari pasal, blh la try.. kalu tak cedera parah,...
Forum: Training & Behavioral Issues 05-14-2010, 05:01 PM
Replies: 97
Views: 18,662
Posted By noniehoney
Re: macam mane nak kurangkan hyperactif kucing?

Salam.
my muchi pun umur 5 bln++ gak. mmg hyper since 1st day adopt dia i.e bln jan dulu. dulu masa dok umah bujang, muchi tido dgn saya. siang2 tido tak ingat, sebab semur orang gi keje. lepas...
Forum: Training & Behavioral Issues 05-14-2010, 04:22 PM
Replies: 65
Views: 15,185
Posted By noniehoney
Smile Re: IAMS Kitten::My kitten dah kurang makan.. Kenapa yer?

yelah.. apapun yg anak bulus makan, kita yg bertanggungjawab. yg penting, anak bulus sihat & happy, kita pun senang hati, kn... {victory}
Forum: Member Introductions 05-14-2010, 04:15 PM
Replies: 5
Views: 1,248
Posted By noniehoney
Talking Salam

Salam. Hi semua. Saya baru register kt cni... setelah beberapa bulan dok browse cari info & tips bela anak buluss ni..
Forum: Training & Behavioral Issues 05-14-2010, 03:29 PM
Replies: 65
Views: 15,185
Posted By noniehoney
Re: IAMS Kitten::My kitten dah kurang makan.. Kenapa yer?

[FONT="Arial Narrow"][SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"]



Salam.
Saya pun 1st timer bela kucing. masa mula adopt Muchi, umur dia 1bln++ (skang dh 5bln++). Tuan asal dia bg mkn fancy feast dlm tin...
Forum: Cats & Kittens 05-14-2010, 01:44 PM
Replies: 46
Views: 12,147
Posted By noniehoney
Post Re: Bagaimana Nak Cuci Kotoran Dalam Telinga

Salam. haii.. nonie org baru kt forum ni. selalu view aje, baca experience forumers pasal bela kucing. nonie pun baru 1st time bela kucing, w/pun kt umah kg ada kucing.
pasal earmites ni, nonie pun...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.