Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: puteh
Forum: Member Introductions 04-06-2011, 02:43 PM
Replies: 119
Views: 18,746
Posted By puteh
Re: Hi semua..saya org baru from JB

kasi tunjuk gambar kucing satuuu kallliiii{oh}
lagi meriah{cool}
Forum: Member Introductions 04-06-2011, 11:34 AM
Replies: 119
Views: 18,746
Posted By puteh
Re: Hi semua..saya org baru from JB

haiii u all,
seronok becerita, bole join ker,
good " pecinta kucing johor"{victory}
Forum: Member Introductions 08-11-2009, 10:05 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

tima kasih lin,,
boleh, koling jer dulu tnya lokasi saya,,,
kadang2 saya g jln2 cari makannnn,{shy}
Forum: Member Introductions 08-11-2009, 08:40 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

tima kasih raef,{wink}
apa kurang nya dgn kucing awak tuuuuuuu
dapat no 2 kan,{victory}
Forum: Member Introductions 08-10-2009, 02:43 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

saya x der cattery la zarul {shy}
walau macam maner pon saye sayang puteh n debab,
Forum: Member Introductions 08-07-2009, 04:32 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

sori raef sayer baru baca, sayer dah balas sila lah baca {shy}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 03:48 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

yer ker tq.. mungkin kcng awak lg kiut2
cuba awak papar kn pic dia{victory}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 03:40 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

BAIK BAIK BAIK...
nti balik keja sayer smpikan salam kat puteh yerrr
dgn ciuman skali {muacks}
Forum: Coffee Room 08-06-2009, 02:43 PM
Replies: 18
Views: 4,424
Posted By puteh
Re: Calling Those In Jb!!!

yer kak yus,
ari sabtu 8/8/2009 pukul 9 start
ader beran tak g sana kita uat TT,{victory}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 02:39 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

sebab puteh ader awek n bakal bini yg ader cert
tu la sebab nya, sok anak dia pn x bleh uat cert gak,
{cry2}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 11:29 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

BETUL BETUL BETUL,
raef banyak ker bela kucing ader pic bole saya tgk,
tgk kat avtr tu da sama mcm puteh jer
Forum: Coffee Room 08-06-2009, 11:24 AM
Replies: 18
Views: 4,424
Posted By puteh
Re: Calling Those In Jb!!!

hai espritgal..
apa kata kita yg dr jb dok pakat ujong minggu p pertandigan
kucing kat parit raja, dgr citer sarapan pg n mkn tgh ari di sedia kan,
so ble kite bknl2 {good}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 11:14 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

TQ raef,,
puteh tu x der cert la {cry}
sbb da minat gila dgn idung penyek
dah tu modal lak x cukup, jd saya beli lah
yg x der cert,
sekarang ne rasa rugi lak,{ohmygod}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 08:36 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

eeeeee, muka jer nmpk garang tp hatinya baik
mcm tuan dia {wink}
balqis nak cium yg maner satu tu, dtg ar jb
klau x der halangan saya nak bawak diorang
masuk ptndigan ujong mingu ne... jom...
Forum: Member Introductions 08-05-2009, 04:35 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

thnks balqis,
kucin yg idung penyek kalau nak bela biar yg ade cert
klau x der cert mcm rugi lak, untk tatapn yg sblh puteh
tu nama dia debab {shy}
Forum: Member Introductions 08-05-2009, 03:00 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

terima kasih eliss, nurkasih n kenkawan,
tp puteh x boleh masuk ptndigan la ujung mingu ne
tu yg rasa sedih sikit tu{cry}
Forum: Member Introductions 08-05-2009, 11:29 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

Hai kawan2,
slmt pagi semua. {wink}
saya ada berita sikit pd pcinta kucing, ujung minggu ne ada prtandigan kucing kat Parit Raja Batu Pahat smpna Konvokesyen ke 8 UTHM.
Ne ada sikit maklumat yg...
Forum: Member Introductions 07-29-2009, 03:06 PM
Replies: 10
Views: 1,508
Posted By puteh
Re: salam perkenalan.

haii balqis,
selamat datang ke PF,{victory}
Forum: Member Introductions 07-27-2009, 08:15 AM
Replies: 54
Views: 4,128
Posted By puteh
Re: mahu berguru...

selamat datang ke PF,{good}
semoga dapat menimba ilmu,{shy}
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 04:46 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

haii dee..
sori ar,, ingat ko tak kenal aku td {shy}
kucen tu anak sayer yg bg namer,,,{good}
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 04:26 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

terima kasih pakcu...
sayer nak tanya sikit kat u all yg tahu macam maner nak hilangkan
kekotoran yg ader pd bulu kucing yg bwarna putih,
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 02:15 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

haii shimi,, sayer dari johor selatan, apa2 hal terima kasih atas sokongan anda
semua,
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 12:02 PM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

sebenarnya dia ne lah yang nama PUTEH {shy}
Tuan dia namanya man, sori semua.
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 11:47 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

ok,, tq, sayer akan cuba nanti, tma kasih bebanyak yer felix,{shy}
Forum: Member Introductions 07-21-2009, 11:21 AM
Replies: 55
Views: 4,521
Posted By puteh
Re: salam, slmt pagi

terima kasih felix, {wink} kalau ada salah silap mintak maaf bebanyak yer. nak tanya ar macam mana nak uplod pic kat forum ne ek, boleh bg tunjuk ajar tak...
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.