Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 46
Search took 0.17 seconds.
Search: Posts Made By: TheDillingerEscapePlan
Forum: Hall of Shame 09-23-2010, 06:02 PM
Replies: 36
Views: 7,818
Re: Dogs killed because they were hungry? yet birds rescued as they were underfed? Justice?

Anjing yang dibunuh itu adalah anjing penzalim yang melindungi tuannya berbuat kezaliman,
sekiranya tuannya ada bersama-sama anjing itu,
ada antara sesiapa yang cuba rapat mengancam kepada...
Forum: Cat DIY 09-03-2010, 03:29 PM
Replies: 22
Views: 9,315
Re: DIY Kitten Castle

{good}{good} wahh D.I.Y or Dikedai hehehehe
Forum: Coffee Room 08-06-2010, 12:50 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

"HOTTEST GOSSIP CAT SHOW OF THE CENTURY" laa baru betul..heheheh esok dah sabtu..nape tak hari nieh dpt tahu???{ohmygod}
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 04:41 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

dah2 cukup dah aman dah{victory}{victory}
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 03:46 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

laaa jdik medan perli mermerli pulak ...adoii..sudah2 laa woiiii..kang aku panggil caterpillar kan
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 03:24 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

kucing jln 2kali ada..cat women tak pon thunder cat hahahaah sudah2 laa ...aku tak sabar tunggu 8.8 nieh tak jadik show tuh meriah laa PF nieh hahaha hahahah{shy}
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 02:55 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hi hpplover nieh haa ko bukak website tica..kat page pertama dah tulis show kat malaysia apa laa hang niehh ..nak spin cukup2 laa mcm anwar ibrahim laa hang niehh cehhh http://www.tica.org/
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 02:53 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hpplover aku tak join show tapi aku suka tengok..aku bukak website tica ada mcmmana email ckp tak ader..ape kata ko ckp betul2 jgn keling..mcm ko tulis sendiri..woii sudah2 laa ..
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 02:49 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Miamelissa..persian u kolo masuk CFA bleh menang ker? hehehehh and Tica pon bleh menang ker? heheheh sudah2 la tak mou masuk sudah..aku ada kucing tak payah masuk2 show..mengarut...{grin}{grin}{shy}
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 12:07 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Mcm2 ada..jadik pon salah tak jadik pon salah....hahahah lawak betul aku...yang buat perangai semua nieh dah tua2 ..pasal kucing pon kecoh woii..sudah2 laa melocy and hhp...apa kata kita tunggu...
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 10:10 AM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

gila la melocy and hhp sanggup email judge..memang betul2 nak jatuh kan si mail nieh..terkejut betul dengan CAT FANCIER kat malaysia nieh..memang jenis nak jatuhkan org betul dari FSM skang MCFA...
Forum: Coffee Room 08-02-2010, 05:35 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

You are right Blackie007..please everyone remain calm.just wait and see what happen and Hani we need you co operation to post event detail here..ok ..tak payah gaduh2 laa semua dah tua2 belaka..ok...
Forum: Coffee Room 08-02-2010, 03:16 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Puan Hani..eloklah siarkan saja ape2 info pasal MCFA show tuh..tengok dah kelam kabut skarng nieh....saya tak masuk show2 kucing nieh..mengarut...ada show pon nak bergaduh..hhp nampak mcm org nak...
Forum: Coffee Room 08-02-2010, 12:41 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

apa kata cik hani terangkan kat sini so tak payah laa rado ker hhp ker feris ke sape sape ker akan menhentam mcfa kat sini..aku pun nak tunggu jadik ker tak show nieh...kolo x jadik meriah la PF...
Forum: Coffee Room 08-02-2010, 11:58 AM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

gila laa PF nieh semau org korang nak hentam..lepas satu-satu..lantak la show ker ape ker tak payah nak bising2 kat sini..belum ape2 bising..nak gaduh korang bukak blog sendiri...
Forum: Coffee Room 07-30-2010, 11:35 AM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

http://ticamembers.org/calendar/index.htm

Tica already confirm the show..so how about we just wait and see..tak baik burukan org..belom ape2 lagik dah nak hentam...{victory}{victory}{victory}
Forum: Coffee Room 07-29-2010, 02:58 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

sudah2 la...tak elok fitnah nieh..kita tunggu jer laaa..nak burukan org agak2 laa..belom ape2 dah nak burukan ismail mcm2...bulan puasa dah nak dekat dah...{victory}{victory}{victory}
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 04:41 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 01:58 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

then someone should call MCFA regarding this matter laaa..no point nak marah2 kan......{mfeelgood}
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 12:45 PM
Replies: 265
Views: 40,020
Forum: Hall of Shame 07-23-2010, 04:07 PM
Replies: 186
Views: 22,133
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

Finally ...Aman tak ada dah parasit dalam PF nieh..{victory}{victory}{victory}{good}{good}
Forum: Training & Behavioral Issues 07-23-2010, 04:05 PM
Replies: 14
Views: 2,406
Re: Can cats be gay?

itu laa lepas mandi suka jer dia panjat2 hahahahha skang ko nak mandi,...kena mandi 2ekor sekali..baru ok
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 01:15 PM
Replies: 186
Views: 22,133
Re: Dear Fluffy

URMM ape kata Radhamy u jgn asyik putar belik..sudah2 laa menipu kat sini..semua org tahu u BACKYARD BREEDER
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 12:50 PM
Replies: 186
Views: 22,133
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

Yes iam...u nak ckp kata u keluarkan banyak duit for your cat laaa niehh..hahaha u dah guna kucing u jadi kilang anak kucing..then mau berkira...aiyooo bebetul2 kapitalis backyard breeder punya...
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 12:39 PM
Replies: 186
Views: 22,133
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

we already see you cat..and you are BACKYARD BREEDER..
Showing results 1 to 25 of 46

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.