Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 45
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: anitayusof00
Forum: Photos & Diaries 03-04-2009, 12:07 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Thanks Chelly,
Istanbul was soooooo happening. Would love to go there again. Well, if you are not very fussy, it's not that expensive (except for toilet {sweat}{sweat}). Nice country, pleasant...
Forum: Photos & Diaries 01-10-2009, 02:54 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Jejak Bertapak kaaa ? Nasib baik bukan Jejak Kasih-an..........Hee...heee....
Alaaaa.........dah ringan nanti,ke mana2 pun bole pergi. Janji ada budget, betul tak ?
Forum: Photos & Diaries 12-31-2008, 09:13 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Ohhh....iya ke ? Syukur alhamdulillah korang selamat sampai ke tanah air tercinta ni. Welcome home {victory}{victory}
Forum: Photos & Diaries 12-31-2008, 11:56 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

chemonk, mondok....
Elok la pun pakai tiang konkrit. Selamat sikit pokok2 kat hutan dari ditebang. Tapi bila fikir2 balik......nak buat tiang konkrit tu guna simen. Abis pulak bukit2 batu kapur kena...
Forum: Photos & Diaries 12-30-2008, 12:50 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Zai...
Budget asal mmg RM4 600 pp, tapi lepas aku kira2 balik, expenses utk aku & anak aku (excluding shopping) utk travel 3 minggu ke 3 negara ni hanya RM 7 600. Murah kan ? Banyak jimat cost sebab...
Forum: Photos & Diaries 12-26-2008, 01:43 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Thank you so much Zai for the help {kiss} {kiss}
Forum: Photos & Diaries 12-25-2008, 02:29 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

More Istanbul pics & dinner at Sarah's hse in Tehran. Jgn telan air liur dah ler {high}{high}{high}
Kat Kuwait, tak sempat nak bergambar sebab dah gila shopping. Lagipun hari cepat sgt gelap, pukul...
Forum: Photos & Diaries 12-25-2008, 02:05 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Betul tu Mondok. Ni...aku nak upload lagi....Gambar2 kat Istanbul pulak. Ehemm....Zai, tolong enlarge kan ya {happy}
Forum: Photos & Diaries 12-25-2008, 01:04 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Lagi view from Trans Asia Express...
Forum: Photos & Diaries 12-25-2008, 11:58 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Seperti yg dijanjikan, di sini aku uploadkan gambar2 pemandangan yg mengasyikkan yg diambil dari Trans Asia Express sepanjang perjalanan dari Tehran ke Istanbul. Perjalanan ini melalui kawasan...
Forum: Photos & Diaries 12-21-2008, 01:30 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Hahaha Chemonk....Aku tak jadi meroyan cos pics2 tu dah berjaya diselamatkan. Cuma kualiti gambar ada sikit kureng laa....Tak kira la tu....janji dapat balik. At the moment, aku tgh bz. Nanti aku...
Forum: Photos & Diaries 12-18-2008, 10:41 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Alhamdulillah...tadi aku call cina kedai komputer tu & dia kata dia dah dapat retrieve. Tapi banyak sgt pics (yg lama2 dah delete) yg dikeluarkan semula & dia pun tak tau mana satu pics yg aku nak....
Forum: Photos & Diaries 12-17-2008, 06:03 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Baru jer hantar memory stick tu ke kedai komputer. Cina tu suruh tinggalkan kat situ sebab dia tgh bz. By tmrw, baru boleh tau sama ada dapat retrieve ke tak.
Forum: Photos & Diaries 12-17-2008, 12:53 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Betul la Zai...
Aku pun harap begitu juga. Kejap gi nak pergi satu komputer shop & minta diaorg try retrieve balik memory tu. Klu tak berjaya, kena la tunggu the Mondoks balik Msia & mintak Mr...
Forum: Photos & Diaries 12-16-2008, 03:11 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Forum: Photos & Diaries 12-16-2008, 11:38 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Thanks Mondok & Zai.....
Sarah masih belum cakap apa2 lagi.....dan aku setengah giler kat sini menunggu sama ada berjaya ke tak kawan dia retrieve file tu. Korang bayangkan la klu benda ni jadi kat...
Forum: Photos & Diaries 12-15-2008, 10:04 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

HHHUUUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA {cry2}{cry2}{cry2}

Korang nak tau {cry2}{cry2}{cry2}........
Aku baru terperasan yg entah camner, masa aku dinner kat rumah Sarah b4 fly balik ke Msia ari tu, aku dah...
Forum: Photos & Diaries 12-14-2008, 06:44 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Hahaha...
Imann, ko tengah memberat ? Sabo...sabo....tunggu laa dah ringan nanti, boleh 'terbang' balik.....{happy}
abzalia - Sebenarnya, apa2 pun dlm hidup ni, kita yg memutuskan. Mcm akak nih,...
Forum: Photos & Diaries 12-11-2008, 02:07 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Zai,
Thanks for enlarging the pics. Really appreciate it. Ada lagi yg aku nak post nih....Later.
Itu pic anak aku laa....Ica (Emiershah Izkandar), 14 tahun. Hensem ? Ehemmmmm....tgk la mak dia dulu...
Forum: Photos & Diaries 12-11-2008, 02:07 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Forum: Photos & Diaries 12-11-2008, 01:42 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Forum: Photos & Diaries 12-11-2008, 01:11 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Forum: Photos & Diaries 12-11-2008, 12:34 AM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Forum: Photos & Diaries 12-10-2008, 10:00 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

TQ banyak2 sebab tlg besorkan gambar. Aku dah lupa camner nak membesorkannya. Lepas ni, boleh la tlg lagi utk pics2 yg lain ehh ? {happy}
Forum: Photos & Diaries 12-10-2008, 04:43 PM
Replies: 118
Views: 15,296
Posted By anitayusof00
Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

nik tak minat arabic looks kot.....ni mesti peminat setia wanita malaya terakhir {wink}
Tapi bagi akak, iranian girls mmg cantik. Dgn kulit yg putih, gebu & mulus...Itu baru setakat nampak muka...
Showing results 1 to 25 of 45

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.