Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: abgraldo
Forum: Coffee Room 12-11-2009, 08:42 AM
Replies: 8
Views: 1,892
Posted By abgraldo
Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Salam Satu Malaysia,
Sempena hari Jumaat yang mulia ini, Pakcu nak minta maaf lah kat semua forumers sini kalau ada Pakcu terkasar bahasa, menyinggung perasaan semua. Kepada yang pernah datang ke...
Forum: Pet Memorial 12-10-2009, 04:24 PM
Replies: 34
Views: 4,717
Posted By abgraldo
Re: Time Kasih Tuhan,Kau Uji Aku Lagie.

Takziah Lin,
Lin kuat kan semangat k. Yang lain tu memerlukan semangat Lin untuk mereka terus berjuang. Yang dah pergi tu, redhakan lah mereka pergi. Yang pasti mereka akan lebih bahagia dan akan...
Forum: Hall of Shame 12-09-2009, 07:45 PM
Replies: 23
Views: 6,967
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu- kitten Backyard breeder do trade through forum

Ok. Biar Pakcu jadi orang pertama beri pendapat kat thread nih. Tapi sebelum tu Pakcu nak tanya, En. Nash ni pernah ker pergi ke pet shop Pakcu? Dan orang yang En. Nash quote tu, pernah ker melawat...
Forum: Coffee Room 12-09-2009, 06:57 PM
Replies: 14
Views: 2,455
Posted By abgraldo
Re: Terima Kasih persanan. Nampak Packu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...!

Haah... sampai tgh mlm... hehe. Pakcu kurang faham maksud En Nash ni... Nash sakit hati dgn Pakcu ker? Apasal lak?...{victory}
Forum: Coffee Room 12-09-2009, 03:41 PM
Replies: 14
Views: 2,455
Posted By abgraldo
Re: pesanan dari pakcu

Pakcu bz sikit rock.... jarang masuk forum. Tambah2 nak hujung tahun ni, byk benda nak kena improve, nak buat report la... hmm macam2. Rock ym jer k, sampai mlm pun tak pa...hehehe{good}
Forum: Coffee Room 12-09-2009, 03:22 PM
Replies: 14
Views: 2,455
Posted By abgraldo
Re: pesanan dari pakcu

Thanks Ayu....
Pakcu dah jarang2 masuk forum ni ni so kalau ada sapa2 nak borak ngan Pakcu, ym jer k. Kalau ada pertanyaan or nak order apa2 boleh jer cakap ngan Pakcu, Pakcu leh tolong...
Forum: Events 12-09-2009, 03:19 PM
Replies: 54
Views: 6,611
Posted By abgraldo
Re: MCC Cat Show @ SACC Mall, Dec 12-13 2009

Dear Andy,
Im showing my cats there on the 13th Dec. Spare me some duties k, love to help....{happy} To all forumers... see u there.{victory}
Forum: Pet Shops & Services 11-16-2009, 10:39 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Hhehe.... Pak Danny... ada ker maine coon free? Kalau ada nak ler.....{happy}
Forum: Pet Shops & Services 11-16-2009, 08:55 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!! Open for Adoption Now...

Thanks Crool.... Location check kat thread PUPSYNC...{happy}{victory}. Pakcu dah PM Crool details on the above.{good}
Forum: Events 11-16-2009, 08:33 PM
Replies: 101
Views: 14,023
Posted By abgraldo
Forum: Pet Shops & Services 11-16-2009, 08:31 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Wlkmslm Oshyn... Thanks for the interest. Boleh jer Oshyn, Pakcu dah PM Oshyn the details...{victory} Location Pakcu : Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.{happy}
Forum: Pet Shops & Services 11-16-2009, 05:31 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!! Open for Adoption Now...

Wookay!... thanks Lyn

Hehehe... nanti dapat ler...{happy} Thanks Iqbal{victory}
Forum: Pet Shops & Services 11-16-2009, 05:15 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!! Open for Adoption Now...

Hari Jumaat ni ada.... sempat tak?...hehe{happy}

Wlkmslm... bole jer, dtg la Sya. Kita leh bincang2...hehehe{happy}Thx..{victory}
Forum: Events 11-16-2009, 04:43 PM
Replies: 101
Views: 14,023
Posted By abgraldo
Re: Mcc international cat show - 29 nov. (sunday) - mid valley

Salam semuer...
To All exhibitors/participants :- STARTING TODAY...
1. Please check all the vaccinations are up to date
2. Mandikan atleast twice per week - Last will be on Saturday (28th Nov)
3....
Forum: Pet Shops & Services 11-16-2009, 04:27 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Salam Semuer.....
Thanks to All for the overwhelming interest to adopt my Maine Coon kitten {happy}. Baru jer 4 hari bukak for booking, 1 dah ada orang booking and lagi 4 tu tunggu masa jer kut. As...
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 08:43 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

OO yer ker..... mengkun tak ganas, muker jer nampak ganas....hehehe{happy}

Ok, no problemo... thanks Mamyku{good}
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 07:21 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Hehe... ada mengkun baruler jadi raksasa....maine coon = mengkun = Gentle Giant....Thanks Lola

yup Ina sedap plak taip mengkun.... {shy} yang tau ceriter tau ler apa ker bendanyer... yang tak tau...
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 03:23 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Wlkmslm. Call Pakcu cepat2!!... cam cempedak goreng panas nih...hehe!! Thanks Mamyku....{happy}
Forum: Training & Behavioral Issues 11-13-2009, 02:07 PM
Replies: 59
Views: 11,865
Posted By abgraldo
Re: automatic self-cleanin litter-box.

haha... kelakar baca citer pasal litter box nih...{grin} kenakalan dan karenah tu ler yg selalu membahagiakan kiter.... pencinta kucing jer yg tau kan...{grin}
probably ada setengah kucing takut nak...
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 01:46 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Ok... no problemo.... Thanks Imann{kiss}
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 01:45 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Ooh ye ker.... sory Ina... hehehe{shy}
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 12:16 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Thanks Nita....{happy} kelakarnyer perkataan ini...`kemengkunannye'..{grin}
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 12:08 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Salam semuer....
For information Pakcu baru jer bukak for adoption semalam. Masa dia orang baru2 lahir dulu memang ramai yang nak book dah (tak menang tangan menepis...), tapi masa tu Pakcu tak...
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 12:01 PM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Dia org duk kat dalam. Sori ler luper nak tunjuk kat Lola hari tu.... hehehe, tak per nanti leh datang lagi.... Thanks Lola{happy}

Thanks Fia..... hehehe{happy}

Ooo ye ker.... Thanks...
Forum: Pet Shops & Services 11-13-2009, 02:53 AM
Replies: 105
Views: 19,283
Posted By abgraldo
Re: Cucu Maine Coon Pakcu!!

Hehehe... thanks Azraf....
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.