Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 28
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: June
Forum: Football 07-23-2009, 12:00 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

wakakakakkak!! takpelah Ina.ko dan zai je pakai.aku tak payah.banjir KL karang klu aku yg pakai. {shy}{shy}
Forum: Football 07-20-2009, 06:21 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

boleh,boleh. smp terjuih bulu mata palsu ni.kalah si Rozita.heheheh!!!

Ina,nanti klu zai & aku gi mabuk2 cola,ko mesti join tau.{shy}{shy} ko tempek bulu mata palsu ala Sharifah Anilah...
Forum: Football 07-20-2009, 04:44 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

wokey,at least 2 jam sebelum ko nak jumpa aku tau.sekurang kurangnya adalah time aku nak touch up,pasang mascara & yg mana patut,heheheh!!
Forum: Football 07-20-2009, 04:39 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

heheheheh!! kembang kuncup si Ina kita puji2 ni.Ina,teh o ais limau satu,boleh?? {shy}{shy}

aiseymen!! Zai.klu ko nak jumpa aku bila2 masa pun blh.asal bukan time aku gi on tour.aku selalu mmg...
Forum: Football 07-20-2009, 04:27 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

muahahahah!! Zai,si Ina mmg lawa dan petite.heheheh!! tak caya dia ada anak dara dah.menten je kan.heheheh!! yg paling mahal tu mata dia.mata dia bulat mcm mata kucing aku si mokmok. {shy}{shy}
Forum: Football 07-20-2009, 01:41 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

hahahahah!! Tu dia zai.aku pun tak cakap,si nieda yg cakap ye {shy}{shy}
Forum: Football 07-19-2009, 10:13 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

pengsan flat pasal penat ke pengsan flat pasal jumpa boifren {shy}{shy} durang rematch lg esok kan?? semalam aku dekat area klcc dan bkt bintang.MasyaAllah!!! meriah dan heboh setengah mati pasal MU...
Forum: Football 07-19-2009, 03:38 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

akak tak gi.kak zai adamyala dan Nieda yg pi jumpa boifren durang {shy}{shy}akak tak minat MU. saja usik2 udak2 fans kat sini.{shy}
Forum: Football 07-13-2009, 09:23 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

muahahahahha!! ko tengok boobs dia tu.nampak sangat fake {shy}{shy}
Forum: Football 07-13-2009, 07:32 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

hahahahah!! aku meluat tgk si Posh yg selalu buat pout.ingat lawalah.{nah}{nah} badan cekeding sgt.tulang je nampak.pipih.ntah hapa si Beckham suka nengok dia tu. {ohmygod} mmg langsi pompuan...
Forum: Football 07-13-2009, 03:05 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

muahahahahah!!!!!!!!!!! aku paling takut tgk dia pakai high heel.mcm kasut tu pula yg pakai dia {shy}{shy} aku tgk masa dia spice girl bukan gemuk pun.comei apa.{ohmygod}{ohmygod} dia rasa camtu smp...
Forum: Football 07-13-2009, 02:55 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

Posh queen control sangat Zai.suami dia pun akur dgn arahan si posh. kiranya perjalanan career Beckham tu Posh yg susun.dia dgn Sir Ferguson dahlah mmg tak ngam.si Fergie berbulu dgn Posh.aku tgk...
Forum: Football 07-13-2009, 02:20 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

betul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dia kahwin dgn posh tu big mistake.hancus career dia.dah jd model spender pula {ohmygod}{ohmygod} skrg ni CR mcm nak ikut jejak langkah dia.nasib baik dia blm jadi...
Forum: Football 07-13-2009, 01:30 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

setuju,setuju.mmg meletopkan durang {high}{good} tp takdelah hensem2 player2 durang.durang punya media coverage pun tak sehebat Kaka,CR & sewaktu dgn nya {shy}{shy} tp durang main best {good}
Forum: Football 07-13-2009, 11:46 AM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

zai,klu german team aku sokong.hehehehhe!! aku suka german team.ligat.just look at their game masa World Cup {good}
Forum: Football 07-10-2009, 04:01 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

kuang kuang kuang kuang!!! ada budak kat forum sebelah panggil aku bro.masa tu pakai nick macgyver_june.{shy}{shy}{shy}{shy} takpelah.mmg selalu tertifu klu kat forum ni.sebab nick mcm2. {shy} nak lg...
Forum: Football 07-10-2009, 02:48 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

mestilah gaji extra.klu tak extra suruh boss kerja sendiri {shy}

heheheheh!! apa nak buat,silap haribulan.takpelah,yg penting hepi hepi.kucing jantan ke kucing betina ke. {shy}{shy} skrg dah...
Forum: Football 07-10-2009, 01:57 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

Lah!!!!!!!!!!!!! ko kucing jantan rupanya,sorilah ingatkan kucing betina {shy}{shy}

yalah next week.heheheh!! sori lupa.betullah,18-19 july akak kena kerja extra because ada incentive group.
Forum: Football 07-10-2009, 11:53 AM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

eh,bukan boifren ko ah?? hahahah!! boifren kak zai dan nieda je rupanya {shy}

cik mon,18 19 July tu minggu inilah kan??
Forum: Football 07-10-2009, 11:42 AM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

tak gi Mon.akak kena kerja weekend ni.biasalah org kerja travel agent.org cuti kita kerja,org kerja kita cuti {shy}{shy}

akak ucap selamat berbahagialah korang dgn boifren masing2 {wink}
Forum: Football 07-10-2009, 11:32 AM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

yalah,pandailah aku.pandai kelentong.yg tu tak dpt dinafikan. {shy}{shy}

alah!! sis.ko jgn layanlah sosek sosek camtu.itu ialah kata kata manusia kuno yg tinggal kat bandar.fikiran msh frog under...
Forum: Football 07-09-2009, 12:36 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

org kat klu byk uban tu pandai.wakakakakkak!! pandailah knonon aku ni ye zai?? {shy}{shy} hmmm! aku beruban pasal mikir anak bulus/strays dan kerja kat opis.klu yg ko cakap sindir menyindir,tuding...
Forum: Football 07-08-2009, 11:09 AM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

ya!!!!!!!!!!!!!!! betul!!!!!!!!!!!! kita kena hepi hepi {shy}{shy} hilang hilangkan tension.klu tak mcm rambut aku ni uban makin hari makin byk.adoi!!! malu dgn jejaka hensem {wink}

org2 yg...
Forum: Football 07-07-2009, 11:51 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

bukan main suka lg mak dan bini orang yg seekor ni. almaklumlah,boipren oberseas nak dtg {shy}{grin}
Forum: Football 07-06-2009, 08:50 PM
Replies: 292
Views: 32,334
Posted By June
MU .....oh MU....!!!

on tour?? bila?? masa MU datang nanti?? yalah,masa tu ada incentive group arrival.almaklumlah,skrg dah musim summer,org dok berjalan2.

alah!! confirm boipren korang tak H1N1 punya {shy}{shy} bg...
Showing results 1 to 25 of 28

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.