Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: persian
Forum: Cats & Kittens 12-18-2011, 11:30 PM
Replies: 1
Views: 783
Posted By persian
Re: ambil untung

oh ye ke dia ni...{oh}
Forum: Cats & Kittens 12-16-2011, 04:01 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

nanti dah pakai let me know the results! sure bebudak tu suka. saya punya pun air bersih. br pakai seminggu lebih sket je. still jernih. after 3 weeks bolehla cuti filter tu. kalau dah trok sgt gi...
Forum: Cats & Kittens 12-15-2011, 08:54 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Smile Re: online purchase

hi irene

no la..... dia guna watt elektrik yg sangat kecil & wiring system dia pun very good. i memang on 24 hours cuma sometimes malam sampai subuh tu i off.

letakkan berhampiran / sebelah...
Forum: Cats & Kittens 12-15-2011, 03:40 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

hi. i cadangkan beli dari pet shack (www.petshack.com.my) lagi murah RM77.00 je tapi kat dia RM89.90 kot. memang beza harga dia.

jenis water fountain dari brand "cat it" ni memang bagus. bersih...
Forum: Cats & Kittens 12-14-2011, 02:36 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

saya beli cat it water fountain untuk pets saya kat "petshack" kejap je reply tak sampai 3 minit dapat invoice dana maklumat pembelian. ni beli barang ngan dia lepas sehari bari nak dapat...
Forum: Cats & Kittens 12-14-2011, 02:33 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

tu la pasal kan. kite bukan berkira pasal duit tapi maklumla berurusniaga menggunakan online banyak risiko. jadi dah order seminggu tak sampai.... saya pun gunala cara untuk menghubungi syarikat dia...
Forum: Cats & Kittens 12-12-2011, 07:43 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

dear azeaf

dia org antar email kata dah refund through paypals. bukan pasal duit tp perkhidmatan tu. isk pelik la..
Forum: Cats & Kittens 12-12-2011, 04:46 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

salam.

tak banyak tapi yang penting perkhidmatan itu. wang bukan halnya. masalahnya bila kite post masalah di fb dia.... dalam sesaat terus dipadamnya tanpa memberi respon positif. kalau dah 3...
Forum: Cats & Kittens 12-12-2011, 01:29 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Re: online purchase

area kulim
Forum: Cats & Kittens 12-12-2011, 01:28 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Forum: Cats & Kittens 12-12-2011, 01:23 PM
Replies: 15
Views: 2,276
Posted By persian
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.