Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 157
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: hani14
Forum: General Discussion 09-08-2012, 12:20 AM
Replies: 65
Views: 32,041
Posted By hani14
Re: Royal Canin - Betul ke Ni??

100% saya setuju dgn pendapat awak tu.. kucing makan apapun tak haram, dorang binatang, semuanya boleh makan. Yang penting dorang dapat makanan terbaik.. ubat & supplement pun bukannya ada yg 100%...
Forum: General Discussion 09-06-2012, 12:00 AM
Replies: 65
Views: 32,041
Posted By hani14
Re: Royal Canin - Betul ke Ni??

Saya ada jual RC dengan diskaun yg menarik. Sesiapa berminat boleh
emel saya or sms di no. 0193332006.
Forum: Cats & Kittens 11-16-2010, 11:50 AM
Replies: 2
Views: 1,155
Posted By hani14
Re: MCFA 2010 - 3 and 14 Nov @ Tropicana Mall

Tahniah kepada semua kucing2 yg menjadi juara top 10 pada MCFA Cat show, 13 & 14 Nov. 2010.
Forum: Hall of Shame 10-22-2010, 03:51 PM
Replies: 4
Views: 1,873
Posted By hani14
Re: Removal of "What MCFA didn't tell you" Thread

{good}{good} at least other people aware of the MCFA INTERNATIONAL CAT SHOW on 13th & 14th November 2010. It's good publicity also.. thank you to all here who give the MCFA Cat show free...
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 03:40 PM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

Dear Administrator,

You can remove this thread. I'm so frustrated with the attitude of forumer here. Thanks for those who sms, call & pm me personally regarding this matter. I'll update u all the...
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 12:59 PM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

mcm saya katakan awal tadi.. yg berminat & yakin sahaja boleh pm saya direct untuk mendapatkan details berkenaan perkara ini.

awak memang tak berminat pun.

tq.
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 12:45 PM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

maaf, jika kata2 saya ini menyinggung awak, saya merasa kesal sangat dengan tuduhan awak tu. untuk pengetahuan awak, program saya ini tiada kena mengena dengan sesiapapun disana..

jgn lupa... en....
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 12:30 PM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

Thanks neko.

I'll pm u more details about the vet.
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 12:26 PM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

Program ini terbuka kepada semua yang mempunyai kucing untuk dimandulkan dan tiada paksaan dalam perkara ini. Yang betul2 yakin dan benar2 berminat sahaja hubungi saya untuk keterangan lanjut.
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 12:13 PM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

Salam Nurul.

Ni bukan promosi. Akak buat program begini sebab rasanya ramai yang kat sini takder masa untuk memandulkan kucing waktu hari kerja. Jadi tu akak ambil kesempatan ini untuk...
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 11:42 AM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Re: Program Memandulkan Kucing

Yang berminat sahaja sila hubungi saya untuk keterangan lanjut melalui telefon or email.

Tq.
Forum: Coffee Room 10-15-2010, 11:16 AM
Replies: 22
Views: 6,282
Posted By hani14
Program Memandulkan Kucing

Salam semua.

Saya akan menganjurkan satu program untuk memandulkan kucing di rumah di Klang, Selangor setiap hari Ahad bermula 21 Nov. 2010. Sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi saya di no....
Forum: Rescuers & Fosterers 08-11-2010, 06:59 PM
Replies: 48
Views: 8,335
Posted By hani14
Re: Please someone help this poor injured cat!

Aduhai sha.. pilunya tengok si orange ni. tapi alhamdulilah.. dia mendapat rawatan sewajar dari dr. teoh. sha jgn bimbang pasal kos rawatan tu yer.. akak bersedia membantu sikit untuk kos tu.
...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-11-2010, 10:21 AM
Replies: 48
Views: 8,335
Posted By hani14
Re: Please someone help this poor injured cat!

salam sha..

Akak merasa bangga dgn sikap sha yg sanggup membawa pulang kucing tersebut dan membawanya ke klinik mendapatkan rawatan. Walaupun mama shah tak suka, tapi sha tetap berusaha untuk...
Forum: Jokes & Funny Pictures 08-10-2010, 01:53 PM
Replies: 1
Views: 1,904
Posted By hani14
Re: Happy Independence Day

{victory}{victory}
Forum: Coffee Room 08-09-2010, 08:35 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Sembang Sembang MCFA Cat Show - 8/8/10

Salam semua..

Tahniah kpd semua peserta yg telah berjaya mendapat top 10 dan berjaya membawa balik sekampit besar cat eye, trophy & beautiful rossete.

Yg tidak berjaya pun tidak pulang dgn...
Forum: Coffee Room 08-07-2010, 07:53 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Salam..

Kepada semua perserta saya rasa anda semua telah menerima email dari President MCFA seperti dibawah:

Dear MCFA members,


We are pleased to inform the latest information of...
Forum: Coffee Room 08-07-2010, 12:00 AM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Miss melocy.. Semoga bertemu nanti di hari show pada 8/8/10.

Blackie, thanks for your suggestion.
Forum: Coffee Room 08-06-2010, 11:37 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Memang penat wawa melayan orang2 yg tak reti nak faham2 bahasa melayu ni.. tapi takper.. semuanya dah terjawab.

jumpa wawa disana nnti.
Forum: Coffee Room 08-06-2010, 11:32 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Maklumat telah pun disampaikan melalui thread ni dan juga kepada semua perserta yg terlibat..

Semua kabar2 angin yg tidak berasas telahpun terjawab..

Show cats yg penuh kontroversi.. Dan...
Forum: Coffee Room 08-06-2010, 11:20 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

dear melocy.. Sampai sekarang i tak terima any details dari u. So macamana pihak mcfa nak refund your fees.

Thanks. Wassalam..
Forum: Coffee Room 08-05-2010, 09:41 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Salam semua.

Pihak mcfa memaklumkan bahwa kesemua judges yg dijemput telahpun sampai dengan selamatnya di Kuala Lumpur.

Kepada semua perserta diharap dapat bersabar menunggu makluman terkini...
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 01:08 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

hhplover.. saya tak buta lagi.. nama saya pun ada kat situ. berkenaan isu ni saya tak pasti.

saya hanyalah perserta HHP yg confirm kucing tu saya tak beli dari mana2 cattery. dan tak mampu pun...
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 01:01 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

This is another weird question.... u claimed that u did sms & email him, then why u still asking for his number again...

are u the genuine participate??
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 12:33 PM
Replies: 265
Views: 39,538
Posted By hani14
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

mcmana tak merry go round.. yourself sendiri pun tanya like a merry go round.. masih tak faham2..

camni jerlah.. if u still tak faham, rasa ragu2 tentang event, rasa tertipu.. please provide me...
Showing results 1 to 25 of 157

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.