Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MamaCat
Forum: Pet Food 05-17-2012, 08:04 PM
Replies: 7
Views: 9,800
Posted By MamaCat
Re: Cheap!! - blackwood, royal canin, iams, avoderm, qiut

Hai masih berniaga lg ke RC Baby Cat. Ps call or sms me at 0122329405 for pricing.
Forum: Cats & Kittens 10-16-2010, 05:48 PM
Replies: 18
Views: 11,988
Posted By MamaCat
Re: Read This First Before You Breed Your Cats!!!!

Thanks for the information. Mamacat ada 4 persian cat (2m2f). Masing2 dah more then 2 years old n Mamacat teringin sangat nak menimang cucu. Bila breading time datang bukan main lagi "aw" {wink}sana...
Forum: Pet Food 02-02-2010, 02:52 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Salam Nurul, baru dapat tengok tread BW ni. Streamix down dari Saturday lagi. So kak bayar adult yang 24kg + 2 fungal cream = RM250 je kan sebab kitten tu dah cancell. Betul tak
Forum: Pet Food 01-23-2010, 09:09 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Thx for the reply, tapi 1172WW, 1162BW, 1152BS , 1182FW , 1201SF berapa harga? Tak de nampak no ni dlm ordering list.
Forum: Pet Food 01-22-2010, 08:32 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Salam Nurul. Kak baca ur thread, litter 25kg tu bersamaan dengan 40L. Betul ke sebab kak beli cat litter yang 10L tu bila timbang tak sampai pun 10kg. Tapi kalau litter Nurul tu 25kg = 40L, kak nak...
Forum: Pet Food 01-18-2010, 11:00 AM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Nurul, nak orderlah fungal cream tu 1 ya.
Forum: Pet Food 01-16-2010, 09:22 AM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Nak tanya fungal cream tu utk apa. Kalau kurap kat telinga tu boleh guna tu ke.
Forum: Pet Food 01-14-2010, 08:02 AM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Thanks Nurul. Tak taulah apa yang sayang sangat kat Ferari tu. Yang lain banyak lagi tapi yang itu jugak dia nak.
Forum: Pet Food 01-13-2010, 08:09 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Hai Cik Nurul, lupa ke nak key in MamaCat punya order 10kg adult + 10kg kitten. Dah jumpa ke belum Ferari anak MamaCat yang tertinggal tu. Dia asyik tanya je lah.{cry}
Forum: Pet Food 12-28-2009, 07:46 AM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Hi Nurul, Mamacat nak order 8kg of kitten (RM12.50 per kg) n clumping sand 25kg. Ok ke. Thanx
Forum: Pet Food 12-10-2009, 04:00 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Hi Felix. Apa pasal tak jwb sms n call{cry}. Ingat tak ari tu masa Mamacat dtg ambil BW, Felix janji nak bg no tel ....... . Sori dah lain topik pulak ni{shy}
Forum: Pet Food 11-05-2009, 08:44 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Salam Nurul. Saturday tu boleh ke tunggu until 4 pm. Ada wedding kat Sri Damansara ni n nak balik N.Sembilan after that. Ingat on the way balik nak singgah rumah Nurul ambil stok. Boleh ke?
Forum: Pet Food 10-23-2009, 02:59 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Hi Nurul, MamaCat nak 15kg adult food. Boleh ya
Forum: Pet Food 09-30-2009, 08:04 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Salam Nurul, can MamaCat collect the order on Sunday 4th October? Ada hal yang tak dapat di elakkan hari Sabtu tu. Thanx
Forum: Pet Food 09-22-2009, 07:21 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Nurul, MamaCat nak 10kg adult food n 3.63kg for kitten ya. Semuanya RM156.00. Please confirm nak MamaCat boleh bank in cepat2.Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin ya.
Forum: Health, Disease & Diet 08-07-2009, 08:23 PM
Replies: 13
Views: 4,645
Posted By MamaCat
Re: Cat Pregnancy - Tanda2 awal

Thank you Nurkasih for the info. Nanti akak tengok kat tnet ya.
Forum: Health, Disease & Diet 08-07-2009, 07:58 PM
Replies: 13
Views: 4,645
Posted By MamaCat
Re: Cat Pregnancy - Tanda2 awal

Apa le ko orang ni takkan akak nak cek nipples c June Mgyver, kucing akaklah sebab adopt dia n the siblings (ada 3 ekor) semuanya pada bulan June 2007. Nak bagi ingat bulan brape adopt dia....
Forum: Health, Disease & Diet 08-07-2009, 03:53 PM
Replies: 13
Views: 4,645
Posted By MamaCat
Re: Cat Pregnancy - Tanda2 awal

Thank you semua. Sat lagi nak gi check nipples c June (my cat yang 1st time nak jd mummy ni). Last wk ada nampak warna pink kat perut dia. Kot kot dah pregnant June ni. Jadi NannyCat lah MamaCat...
Forum: Health, Disease & Diet 08-07-2009, 08:57 AM
Replies: 13
Views: 4,645
Posted By MamaCat
Cat Pregnancy - Tanda2 awal

Hi semua, mamacat nak tanya klau early pregnancy for female cat apa tanda2nya. N lagi satu mamacat ni ada sekor lg female cat, umur pun dah lebih setahun setengah , bila musim mengawan bunyinya...
Forum: Health, Disease & Diet 08-06-2009, 09:20 PM
Replies: 249
Views: 21,743
Posted By MamaCat
Re: Neutering, What to expect, preparations??

Hi semua, mamacat nak tanya klau early pregnancy for female cat apa tanda2nya. N lagi satu mamacat ni ada sekor lg female cat, umur pun dah lebih setahun setengah , bila musim mengawan bunyinya...
Forum: Cats & Kittens 08-05-2009, 11:01 AM
Replies: 11
Views: 4,620
Posted By MamaCat
Re: Royal Canin Canada adds specialty diet pet foods to recall list

Thanx for the advice, Furkids. Anak demam tak boleh nak sembang lama.
Forum: Cats & Kittens 08-02-2009, 09:20 PM
Replies: 11
Views: 4,620
Posted By MamaCat
Re: Royal Canin Canada adds specialty diet pet foods to recall list

Furkids, MamaCat here. Nak tanya seketlah pasal Royal Canin Food ni. Mula-mula kitten MamaCat bg mkn RC36 n bila kehabisan stok bg makan Iams Kitten n dia start termenung tak mau makan. Kesian punya...
Forum: Pet Food 07-23-2009, 08:56 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

{happy} Boo, MamaCat dah g merayau kat petshop kota dsara tu n also Giant. Petsmore kat Giant tu mahal giler Boo reganye. Skrg ni kitten mamacat makan RC36 n can get it at RM78 kat Tmn Tun. Kitten...
Forum: Pet Food 07-21-2009, 09:33 PM
Replies: 7,614
Views: 647,056
Posted By MamaCat
Re: Blackwood

Hi MamaCat ni. MamaCat nak 10kg of adult and kitten 3.63kg. Boleh ke.
Forum: Cats & Kittens 07-15-2009, 05:03 PM
Replies: 3
Views: 1,739
Posted By MamaCat
RE: Baru baru belajar

Thanks bg tau. Kita budak baru belajar. Anyway dah g tengok2 kat thread petshop & products. Lain kali kalau nak borak2 kena g thread mana. Ada confused banyak lah
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.