Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: BabyZee
Forum: Hall of Shame 10-18-2010, 09:15 PM
Replies: 7
Views: 3,233
Posted By BabyZee
Re: Pls pass this on or report to police !!!

owh, read somewhere from Sophia Bush's twitter page that the puppy-hangers were caught in South America. I hope they get punished to the max.
Forum: Rescuers & Fosterers 10-14-2010, 02:21 AM
Replies: 19
Views: 2,797
Posted By BabyZee
Re: Kucing Jantan berwarna oren dijumpai Di padang Shah Alam pada 13/10/2010

azua,is it a DSH? if yes no wonder he/she is still roaming around the area...
why i'm saying this is because not long ago actually it' already been a long time already but i felt as if it was just...
Forum: Movies & TV 09-30-2010, 11:47 AM
Replies: 36
Views: 14,858
Posted By BabyZee
Forum: Movies & TV 09-27-2010, 03:23 PM
Replies: 36
Views: 14,858
Posted By BabyZee
Re: perkahwinan anak gadis arwah pengasas NAZA ini dah macam fairy tale pulak ...

jemput ke majlis zee yang sederhana aje, tapi bila lagi tak tau la ye...{ohmygod}{grin}{shy}{shy}

pasal videonya ok la kot, dah dorng mampu cuma ada beberapa cara yang tak padan dengan agama and...
Forum: Cat TV and Photos 08-21-2010, 04:08 AM
Replies: 5
Views: 1,225
Posted By BabyZee
Re: maru, the strangest cat

maru memang famous dah bertahun2 dah sejak video dia masuk youtube, berjuta2 viewers ada...
siap pernah jadi jemputan talk show ellen degeneres lagi...meletop u!{kiss}
Forum: Cat TV and Photos 07-24-2010, 11:07 PM
Replies: 53
Views: 6,886
Posted By BabyZee
Re: .:: Nuestros Hermosos Bebés.. (Our Beautiful Babies..) ::.

catbed tu beli dari sec17 shah alam, satu2nya petshop dekat situ tak silap, abg botak yang belikan tapi last2 sume tido atas lantai gak!{ohmygod}{shy}{shy}
tak silap zee dalam rm40 kot ke kurang...
Forum: General Discussion 07-24-2010, 09:51 PM
Replies: 132
Views: 19,511
Posted By BabyZee
Re: Resolution of Dispute - Kyzoor's Cats

rasanya dari post kak oni dah dapat dah kesimpulannya apa...{wink}{victory}
Forum: Cat TV and Photos 07-24-2010, 07:20 PM
Replies: 53
Views: 6,886
Posted By BabyZee
Re: .:: Nuestros Hermosos Bebés.. (Our Beautiful Babies..) ::.

ni spikey yang baby dalam pic sebelum2 ni...{happy}
dah besar sudah, harap membesar lagi!
mula2 takut juga, awal2 tau trus amik dia turun tapi dia suka sangat panjat gak tingkap...
last2 biarkan...
Forum: Cat TV and Photos 07-23-2010, 04:39 PM
Replies: 53
Views: 6,886
Posted By BabyZee
Re: .:: Nuestros Hermosos Bebés.. (Our Beautiful Babies..) ::.

Spikey getting ready to take off....to the dreamland...{grin}{shy}{shy}

http://forums.petfinder.my/attachment.php?attachmentid=9701&stc=1&d=1279873956
...
Forum: Cat TV and Photos 07-10-2010, 01:50 AM
Replies: 1,028
Views: 86,163
Posted By BabyZee
Re: June's Anak Bulus

zee ada view beberapa vids pasal cats dengan world cup,memang suka btol la kucen2 nya tengok bola dengan cuba nak tangkap bola dekat screen tv..
lagi2 kalau tv tu HD,ala2 bola tu btol2 live pada...
Forum: Cats & Kittens 07-10-2010, 01:20 AM
Replies: 84
Views: 40,219
Posted By BabyZee
Re: Bahaya Pasir Kucing..

FK ni memang poyo skit tapi nasib baik berilmu jadi amik ilmu dia je, syukur FK ni tak kedekut ilmu and abaikan jela kepoyoan dia...{grin}{shy}{shy}
FK cool je kan...{cool}{shy}{shy}
yang lama2 tau...
Forum: Food & Recipes 07-09-2010, 06:10 PM
Replies: 54
Views: 7,589
Posted By BabyZee
Re: <3Chocolate Mini Cake<3

hmmmmm..berminat la zee nak cuba lagi2 kalau leh jumpa dekat shah alam, tak la susah nak membeli...
tapi tak pasti harinya lagi....huhu...{ohmygod}{shy}{shy}
Forum: Cats & Kittens 07-09-2010, 02:03 PM
Replies: 4
Views: 4,830
Posted By BabyZee
Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.

biasala keje perlu online jadi berhadapanla pc tak kira masa....{grin}{shy}{shy}
owh...tak tau plak vet sec13 ada buat grooming, klinik my babies tu, okla nanti call tanya dorg...
thanks for the...
Forum: Cats & Kittens 07-09-2010, 03:04 AM
Replies: 4
Views: 4,830
Posted By BabyZee
Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.

lor...tak pernah plak terfikir nak search dekat mudah...{grin}{shy}{shy}{ohmygod} lupa plak....
zee area shah alam tak kisah asal dalam 13 or belas2 ke apa, asal ada transportion, asal dalam shah...
Forum: Food & Recipes 07-09-2010, 03:02 AM
Replies: 54
Views: 7,589
Posted By BabyZee
Re: <3Chocolate Mini Cake<3

wawa base in shah alam dekatne? ada rezeki bleh zee merasa ni...{wink}{victory}
tengok pun macam ala cupcakes choc moist je....yummy.....
deco dengan buttercream skit dah bleh buat ala2...
Forum: Cats & Kittens 07-07-2010, 06:15 PM
Replies: 4
Views: 4,830
Posted By BabyZee
Smile .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.

Salam and hye semua..
Well berkaitan dengan title di atas, Zee mencari sesiapa yang tahu any kedai untuk grooming services for cats atau sesiapa pun individuals yang ada buat grooming services di...
Forum: Cats & Kittens 07-06-2010, 02:12 PM
Replies: 36
Views: 6,744
Posted By BabyZee
Re: HELP: How To Train Cat Using Toilet????

http://forums.petfinder.my/attachment.php?attachmentid=9608&d=1278395773

First time tengok gp guna potty...{grin}{shy}{shy}
chumelnyeee....{kiss}
Forum: Training & Behavioral Issues 07-02-2010, 01:23 PM
Replies: 9
Views: 3,113
Posted By BabyZee
Re: Want to reconnect with my cat...

rasanya ini hanya satu phase kan, phase dia nak membesar, ala2 nak rasa hidup kedewasaan....{shy}
w'pun kelakar bunyinya tapi tula kisahnya....
anak bulus zee pun act macamni dalam satu tempoh tu...
Forum: Cats & Kittens 07-01-2010, 05:39 PM
Replies: 95
Views: 11,010
Posted By BabyZee
Re: Dalam dilema

mana ye butang like macam dekat fb tu?ish..takda plak...
tapi...like!like!like!{grin}{shy}
Forum: Cats & Kittens 07-01-2010, 05:07 PM
Replies: 95
Views: 11,010
Posted By BabyZee
Re: Dalam dilema

hmmmmmmmmm.....
lama dah tak berforum, owh donno why..
apa zee merepek ni...
nak post panjang2 tapi tak terkata2 lagi....{ohmygod}

apa2pun kak farrah, be strong k!
kami sume support kak...
Forum: Coffee Room 06-29-2010, 02:39 PM
Replies: 51
Views: 3,664
Posted By BabyZee
Re: Happy Birthday JUNE!

Kak June cayang!!!!
Happy Birthday!!!!!!!!!

http://lc.fdots.com/cc/lc/ee/eef634aae4267ff65c9fbff7b0374639.gif

http://lc.fdots.com/cc/lc/ed/ed2dac9bc7fbea2c4fbf1f5a64737b3b.gif
Forum: Cat TV and Photos 05-12-2010, 01:48 PM
Replies: 1,028
Views: 86,163
Posted By BabyZee
Re: June's Anak Bulus

Temoknyaaaaaaaaa.....!!!!!{kiss}
I like!!!{muacks}{muacks}{muacks}
Forum: Cat TV and Photos 05-11-2010, 01:32 PM
Replies: 1,028
Views: 86,163
Posted By BabyZee
Re: June's Anak Bulus

kak june!!!i miss you!!!{muacks}{muacks}{muacks}{grin}{shy}

wah, memang diva la diva tu, tak sedar ekor kontot!hehe....{ohmygod}{grin}{shy}
Forum: Lost & Found 04-22-2010, 07:17 PM
Replies: 45
Views: 8,470
Posted By BabyZee
Re: macam exo ...found in kota damansara

Kalau dekat tempat Zee dah kena catnap atau paling truk dijual kan sebab jumpa kucing free dapat balik duit plak...huhuhu....
Ke sebab dekat KD orangnya dah berduit jadi tak perlu catnap kucing...
Forum: Movies & TV 04-22-2010, 03:45 PM
Replies: 22
Views: 6,847
Posted By BabyZee
Re: Down With Love

Vanness dengan Jerry memang BFF la!{happy}{victory}

Owh, kalau bagi Zee nak kategorikan minat pada drama2 eastern ni maybe drama2 taiwan la paling kurang minat sebab macam Kak June cakap...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.