Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.08 seconds.
Search: Posts Made By: daRLing
Forum: Cat TV and Photos 09-02-2009, 11:39 AM
Replies: 260
Views: 23,425
Posted By daRLing
Re: Anak Tasya yang lahir pada 31/07/2009

comelnye {high}{high} muka bulat,telinga kecik je{shy}{shy}{shy} comel sgt2
Forum: Rescuers & Fosterers 09-02-2009, 11:37 AM
Replies: 113
Views: 10,013
Posted By daRLing
Re: jumpa kittens kat tepi longkang

comelnye anak2 kucing tu kak zai,warna semua meriah,lain2 {shy}{shy}
Forum: Cat TV and Photos 09-02-2009, 11:31 AM
Replies: 124
Views: 8,790
Posted By daRLing
Forum: Pet Food 08-21-2009, 11:55 PM
Replies: 7,614
Views: 630,966
Posted By daRLing
Re: Blackwood

kak nurul,saya nak order 24kg ;)
Forum: Cat TV and Photos 08-19-2009, 09:10 AM
Replies: 173
Views: 21,004
Posted By daRLing
Re: .::my baby adam::.

bulu adam kepul2 macam kambing biri biri lah,comel nyeee{high}{high} rindu adam...
Forum: Pet Food 07-18-2009, 11:00 PM
Replies: 7,614
Views: 630,966
Posted By daRLing
Re: Blackwood

k nurul,sy nak order 24kg {happy}
Forum: Pet Food 07-04-2009, 08:32 PM
Replies: 7,614
Views: 630,966
Posted By daRLing
Re: Blackwood

k nurul,thanks ye tolong packingkan BW tadi {good}{grin}{grin} anak2 k nurul comel
Forum: Cat TV and Photos 06-30-2009, 10:11 PM
Replies: 739
Views: 90,819
Posted By daRLing
Re: Felis Wonder Gallery

http://forums.petfinder.my/attachment.php?attachmentid=6313&stc=1&d=1246372952

{high}{high}{high}{high}{high} super duper cute
Forum: Hall of Shame 06-30-2009, 10:07 PM
Replies: 4
Views: 1,979
Posted By daRLing
Re: Two legged dogs

{cry}{cry}{cry}{cry}{cry}{dogcry}{dogcry}{catcry}{catcry}
Forum: Cat TV and Photos 06-29-2009, 08:29 AM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
Re: Sugarboo,Yobo,Garfield Oyen,Kejumomo

bulu je dah sekilo kot{shy} susah nya nak grooming,tiap hari kene check ade gumpal2 ke x{grin}{ohmygod}



umo setahun kang mau smpai sekampit beras 10kg{ohmygod}{ohmygod} macam mane nak dukung...
Forum: Cat TV and Photos 06-29-2009, 08:27 AM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
Re: Sugarboo,Yobo,Garfield Oyen,Kejumomo

sy membesar kat perak jugak,form 1-3 sek kat ipoh tu hah,4-5 baru ke pahang,boleh la sikit2 bhs perak piyor,tapi maybe sebab parents jawa kot,{shy}{shy},itu pun jawa murtad,x pandai cakap,faham org...
Forum: Cat TV and Photos 06-28-2009, 09:28 PM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
Re: Sugarboo,Yobo,Garfield Oyen,Kejumomo

haha,sy ni org perak jugak,dekat2 lumut sane,tapi x brape fasih la vocab bhsa perak {shy}{shy}
Forum: Cat TV and Photos 06-28-2009, 09:06 PM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
Re: Sugarboo,Yobo,Garfield Oyen,Kejumomo

juah tu ape kak zai?{sweat}
Forum: Cat TV and Photos 06-28-2009, 07:25 PM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
sayang sayang saya

yobo keguguran bulu,hari tu ade org mandikan die pkai conditioner sunsilk {cry2}{cry2} geramm btl,habes bulu die gugur byk{ohmygod}{ohmygod} kalau x bulu kat leher die lagi lebat.
...
Forum: Movies & TV 06-28-2009, 07:15 PM
Replies: 60
Views: 5,594
Posted By daRLing
Re: .: happy birthday june :.

kak june,happy birthday {wink}{happy}
Forum: Cat TV and Photos 06-27-2009, 02:54 PM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
Re: Sugarboo,Yobo,Garfield Oyen,Kejumomo

bulan 7 ni cukup la 7bulan,gemokk, xlarat nak dukung lame2{ohmygod}{grin}
Forum: Cat TV and Photos 06-27-2009, 01:11 PM
Replies: 210
Views: 14,842
Posted By daRLing
Sugarboo,Yobo,Kejumomo

Oyen xde,balik kampung oouuhhh ouuhh balik kampung{shy}{grin}.
Dah lama x amek gambo diorg ni,bz sgt,pagi td amek sikit sebab kebetulan tgh pegang kamera time tgk org bersihkan umah kecil...
Forum: Cat TV and Photos 06-27-2009, 08:16 AM
Replies: 739
Views: 90,819
Posted By daRLing
Re: Felis Wonder Gallery

http://forums.petfinder.my/attachment.php?attachmentid=6243&d=1245985643

http://forums.petfinder.my/attachment.php?attachmentid=6247&d=1245986044

these are my favs{high}{high} they are all...
Forum: Pet Food 06-23-2009, 05:33 PM
Replies: 7,614
Views: 630,966
Posted By daRLing
Re: Blackwood

kak nurul,saya nak order 24kg
Forum: Coffee Room 06-17-2009, 01:20 PM
Replies: 12
Views: 5,292
Posted By daRLing
Re: .: happy birthday daRLing .:

Thanks for the wishes sweethearts{wink} busy sangat semalam xsempat tengok2 pf...sayangg semuanyaa {happy}{muacks}
Forum: Coffee Room 06-03-2009, 05:55 PM
Replies: 17
Views: 2,097
Posted By daRLing
Re: Happy Birthday Nik Tropicana...

happy birthday {victory}
Forum: Hall of Shame 06-03-2009, 12:38 AM
Replies: 23
Views: 4,164
Posted By daRLing
Re: Richman's Dog - A Birthday Present turned misery

CRUEL,pity the dog{mcry}{catcry}{dogcry}
Forum: Training & Behavioral Issues 06-01-2009, 06:28 PM
Replies: 35
Views: 3,469
Posted By daRLing
Re: takot n geram!

ni bukan kristal kasar2,mcm pasir jugak,kucing akan terbiase gune,,so no worries,,bukan ape,kalau pkai kristal ni,bau x kuat sgt la..itu mengikut pengalaman sy..kalau nak lagi best,pkai litter box yg...
Forum: Training & Behavioral Issues 06-01-2009, 05:28 PM
Replies: 35
Views: 3,469
Posted By daRLing
Re: takot n geram!

dah sembuh dah,,tapi masa kejadian tuh,memang agak panik la tengok darah dr hidung n mulut die x berenti langsung{sick} sekarang memang serik la,nak keluar rumah,wajib pastikan tingkap n sliding...
Forum: Cat TV and Photos 06-01-2009, 11:08 AM
Replies: 23
Views: 3,641
Posted By daRLing
Re: Kiki, Lala dan Choco

comel nye yg all white mata biru tu{high}
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.