Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 122
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: izwanbest
Forum: Pet Products 11-21-2010, 01:54 PM
Replies: 5
Views: 3,179
Posted By izwanbest
Re: Felix The Cat Website

cayalah kak nurul.. nak support sket ni nak order yang ini bila boleh dpt.. of course saya bayar dulu la

Code No. : 6411 AEE Cat Litter Tray 62x39x38cm Price
Forum: Cats & Kittens 10-28-2010, 04:55 AM
Replies: 11
Views: 5,212
Posted By izwanbest
Re: Harga for certain breed and where to find

scottish fold is the cutest
Forum: Pet Food 10-26-2010, 11:38 AM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

kak Nurul minta maaf cancel order saya utk bulan ni.. pasal budak2 kena hantar kampung 2 bulan.. rumah nak renovate plak...
Forum: Pet Food 10-20-2010, 01:07 AM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

saya nak kitten 5kg
nanti saya bank in
Forum: Coffee Room 10-08-2010, 01:13 AM
Replies: 33
.
Views: 5,231
Posted By izwanbest
Re: kitten spaying

wow for me 5 month is very early and it may harm your cat.. lol
i read from the senior here, it is best to spayed your cat when they has become 1 year +++ and their weight should be heavier/higher...
Forum: Pet Food 10-02-2010, 05:48 PM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

alah bukan susah pun nak carik rumah emi senang jer... hehehe, kalau dgr btol2 mesti boleh jumpa
Forum: Coffee Room 09-30-2010, 01:44 AM
Replies: 2
Views: 1,008
Posted By izwanbest
Re: 'Duta makhluk asing' nafi dilantik PBB

good for the ambassador looking for Alien, say hi on my behalf if u manage to find one
Forum: Pet Food 09-29-2010, 07:27 PM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

Ref No. : 90603573
Transaction Status : Accepted for Processing
Payment Alert SMS status : -
Transferred From : 14220063659526
Account Type : Savings Account
Transferred Amount : RM 52.50
Sms...
Forum: Pet Food 09-29-2010, 01:04 AM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

kenapa CIMBCLICKS tak leh transfer ke public bank??

Ref No. : 90566733
Transaction Status : Failed
Reason : [028] Savings and Current account services are currently not available
Payment Alert...
Forum: Pet Products 09-28-2010, 02:18 AM
Replies: 56
Views: 10,423
Posted By izwanbest
Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

ada lagi tak cage ni kalau ada saya nak satu
Forum: Pet Food 09-22-2010, 12:42 AM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

kak Nurul saya nak kitten 3 kg ngan quit can 5 tin

3 kg kitten : rm 37.50
5 tin wet can : rm 15

total : rm 52.50

ok erk..
Forum: Cat TV and Photos 09-21-2010, 01:54 AM
Replies: 233
Views: 32,144
Posted By izwanbest
Re: Pictures of My Cats

kak nurul mana erk senyap je.. uhuhuhu
Forum: Training & Behavioral Issues 09-21-2010, 01:52 AM
Replies: 12
Views: 14,545
Posted By izwanbest
Re: kenapa kucing suka gigit tangan?

kucing saya si Yulia sibijik macam ni..
dia gigit sambil hold pakai tgn dia..
kaki dia tendang2 tangan kita... sakit wor..
tapi comel sgt .. tak sampai hati nak marah heheh{grin}{grin}
Forum: Cat TV and Photos 09-19-2010, 05:21 PM
Replies: 233
Views: 32,144
Posted By izwanbest
Re: Pictures of My Cats

btol2.. harap kitorang stilll dpt menikmati privilege ni, jgn pedulikan manusia yg berhati busuk.. kalau nak jadi lawyer pergi blajar...
Forum: Cat TV and Photos 09-19-2010, 01:34 AM
Replies: 233
Views: 32,144
Posted By izwanbest
Re: Pictures of My Cats

memang panas satu badan....
kalau next time izwan tak dpt beli lg ngan kak nurul...
harap2 org yg hati busuk buat kitorang newbie2 mcm ni boleh lah bertepuk tangan puas hati sampai kitorang jadi...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-18-2010, 10:49 AM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

kucing yg saya dpt dari vet semalam... takde nama lagi... ketakutan sepanjang malam ... si Romeo hissing2 dia.. yg lain takde ape pun.. tak tahu si Romeo memang anti sket kucing2 baru ni.. tapi...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-18-2010, 03:12 AM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

si Yulia baby saya yg 3 bulan setengah dah overweight kata vet. 2 kg... kena vaccine tadi dia terus demam... ni ada sebelah saya tgh tido... kesian dia...
tapi dapat kucing baru ni sebijik macam...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-18-2010, 01:45 AM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

nampak macam nak mencuba je teknik ni.. macam professional la hahaha
Forum: Cat TV and Photos 09-17-2010, 11:42 PM
Replies: 5
Views: 1,283
Posted By izwanbest
Re: My BUBUYE...

bubuye punya colour macam kucing siam.. comel sangat heheh{grin}{grin}
Forum: Training & Behavioral Issues 09-17-2010, 11:33 PM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

erm ada kebenaranya.. tapi kucing2 kitten memang takde istilah alpha beta sigma ni kan... kalau meal times.. kucing yg tua si Yulia akan bagi laluan adik2 dia makan dulu, baru dia makan
Forum: Training & Behavioral Issues 09-17-2010, 11:20 PM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

alhamdullilah kucing2 izwan semua nya baik2 belaka paling lama pun seminggu diorang ngam.... berapa ramai akak bela kucing???
Forum: Pet Food 09-17-2010, 11:03 PM
Replies: 7,614
Views: 632,599
Posted By izwanbest
Re: Blackwood

jangan lah macam ni kak Nurul... kesian kat kitorang yang newbie2 ni.. nak beli mana nak beli petshop 2 kali ganda harga dia .. itupun yang paling murah.. tak kesian ke kat anak2 kami... biar ke...
Forum: Cat TV and Photos 09-17-2010, 10:59 PM
Replies: 233
Views: 32,144
Posted By izwanbest
Re: Pictures of My Cats

ni yg izwan panas ni.. wei kalau tak suka tak yah beli lah... jgn complaint sana sini.. kesian kat org baru yg nak merasa beli BW murah macam aku ni... kalau dpt harga murah kat mana2 pergi lah beli...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-17-2010, 10:47 PM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

erm izwan tak kisah sgt berparut2 ni... pasal zaman muda2 dulu slalu main motor dah bersepah di mana2 pun , parut dah satu badan dah, kiri kanan dekat kepala lutut bahu... tangan , dah tak kisah sgt...
Forum: Training & Behavioral Issues 09-17-2010, 10:43 PM
Replies: 39
Views: 8,009
Posted By izwanbest
Re: Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her!

kesian btol.... ganas btol... tapi selama izwan pickup stray dan rehome balik .. takde pun kes ganas2 macam ni... kalau macam izwan pakai seluar pendek.. tetiba dtg kitty izwan panjat memang...
Showing results 1 to 25 of 122

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.