Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: daliainie
Forum: Cats & Kittens 07-01-2010, 08:57 PM
Replies: 195
Views: 62,675
Posted By daliainie
Re: harga vaksin

Salam/Hi All~

Glee duduk area2 segamat ke? {oh} dulu dalia intern kat situ, rindu pulak nk pigi segamat lg. leh makan durian byk2 {shy}

dalia duduk area2 kluang, kalau vaksin dekat clinic...
Forum: Member Introductions 07-01-2010, 08:55 PM
Replies: 7
Views: 1,291
Posted By daliainie
Re: New Forumer

Hi Miaaa~~~ Selamat dtg..~{victory}{victory}
Forum: Rescuers & Fosterers 07-01-2010, 09:15 AM
Replies: 12
Views: 1,808
Posted By daliainie
Re: Another kitten need help

Adess.. siannya Adamm.. harap2 sihat la hendaknyaa.. i/allah ada member2 PF yg berdekatan jga Adam nnt..{wink}

Dalia duduk johor la farah.. kalau duduk dekat bulih je amikk.. kat umah ni pon ada 3...
Forum: Health, Disease & Diet 07-01-2010, 09:11 AM
Replies: 67
Views: 10,812
Posted By daliainie
Re: bulu gugur

Ahahaha.. cumilnyeee kucing luvnettt. dpt bygkan diorang lari2 time dgr goncang botol tu sbb kucing2 dalia pon centu {shy}
Forum: Coffee Room 06-28-2010, 09:14 PM
Replies: 51
Views: 3,898
Posted By daliainie
Re: Happy Birthday JUNE!

Salam Kak June..~ {happy}

Saya orang baru tapi tak malu jugak nak wish kat Kak June.. {happy} Happy Birthday Kak June~~ Moga panjang umur n murah rezekii..~ {good}

Anak2 bulus mesti ada wat...
Forum: Coffee Room 06-25-2010, 10:19 AM
Replies: 9
Views: 1,542
Posted By daliainie
Re: Happy Birthday to Crool!

Happy Birthday to you too Crool~~~~ {happy}
Maceyh slama ni byk bg tunjuk ajar kat Dalia~ {good}
Forum: Member Introductions 06-24-2010, 12:20 PM
Replies: 12
Views: 1,933
Posted By daliainie
Re: Hi to all Cat lovers

Hi Shahree~

Kita pon org baru jugak~ sama2 kita blaja mana yg bulih ekk~ {victory}
Forum: Cats & Kittens 06-24-2010, 12:15 PM
Replies: 8
Views: 1,195
Posted By daliainie
Re: Nak tanye pd OTAI2 petfinder... help

Salam/Hi Ibu Mimo~

Stuju sgt ngan Kak June and Naddy. Kucing kalau dia 'ter'mengandung awal sgt, mmg tak pandai jaga baby.. selalu first delivery pun mmg susah nk survive unless klau kita btul2...
Forum: Cats & Kittens 05-25-2010, 07:53 AM
Replies: 33
Views: 4,931
Posted By daliainie
Re: Tolong!!!!!!!

Salam, hi, saya newbie kat sini. slalu baca je kat forum tp takot nk post apa2.. {tongue}

nway just nk share pengalaman kat sni, dalia pon ada sekor kucing ni nama dia Farah Diba, tp beliau da...
Forum: Coffee Room 01-31-2010, 08:30 AM
Replies: 91
Views: 24,405
Posted By daliainie
Re: Berhati-hati di Mudah

Eiiiii..!!!! geramnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. klau kita report polis pun taleh ke. kumpul2 bukti ke apa.. {scared}
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.