Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 273
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: farahnm
Forum: Health, Disease & Diet 12-23-2013, 09:37 PM
Replies: 133
Views: 18,457
Posted By farahnm
Re: FeLV

Salam Kak June dan rakan-rakan,

Stumble upon this post while searching / googling on FeLV here.

Kak June, how was your PeterPan?

My dearest Bobo Jr is confirmed having FeLV few months back...
Forum: Pet Food 07-24-2011, 02:46 PM
Replies: 7,614
Views: 625,256
Posted By farahnm
Re: Blackwood

hi Kak Nurul,
Finally i managed to unlock my password, would like to order 10kg BW adult.
Dah lama tak order ngan Kak Nurul, how much per kg now?
Forum: Pet Food 01-30-2011, 04:36 PM
Replies: 41
Views: 11,051
Posted By farahnm
Re: Blackwood & Orijen Cat Food for sale

hi,
Pls PM me the price for Orijen Cat and Kitten. 7.5kg

Thanks
Forum: Cat TV and Photos 09-20-2010, 01:10 AM
Replies: 233
Views: 31,944
Posted By farahnm
Re: Pictures of My Cats

Salam,

Selamat Hari Raya..


Saya suka blackwood Kak Nurul. Dah la murah, fresh gitu. Semua stok baru-baru. Mana nak cari blackwood rm9.20/kg kat petshop. Aci kerat jari la.

Dah la asal...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-04-2010, 08:42 PM
Replies: 46
Views: 5,262
Posted By farahnm
Re: adopt la kucing2 ini

comel nye kucing-kucing ni!
hopefully dapat new home soon!
Forum: Health, Disease & Diet 08-03-2010, 11:59 PM
Replies: 46
Views: 19,440
Posted By farahnm
Re: Kucingku lumpuh

Juannasue,

Please jgn hantar ke SPCA.. kat sana dah padat ngan kucing-kucing.. opsyen terbaik adalah adverstise kucing2 tersebut untuk adoption.. gerenti ramai yang mau.. insya allah{cool}{victory}
Forum: Pet Food 07-31-2010, 10:12 AM
Replies: 7,614
Views: 625,256
Posted By farahnm
Re: Blackwood

kak nurul,

pg ni saya mndapati xde traansaksi yg saya buat semalam... jd saya re-do balik.

Ref No. : 98955119
Transaction Status : Accepted for Processing
Payment Alert SMS status : -...
Forum: Pet Food 07-31-2010, 01:36 AM
Replies: 7,614
Views: 625,256
Posted By farahnm
Re: Blackwood

Kak Nurul,

Tolong check dlm acc akak, dah transfer td dr CIMB. so will take sometime nak masuk dalam account kak nurul.
5kg RM46.

31-Jul-2010 01:27:10 SAV TRNS DR REV
TO:4869651605 PUBLIC...
Forum: Pet Food 07-30-2010, 08:15 PM
Replies: 7,614
Views: 625,256
Posted By farahnm
Re: Blackwood

Kak Nurul, maap lambat
blackwood adult
saya nak beli semua la yang belen..
berapa kilo belen kak nurul?
Forum: Pet Food 07-29-2010, 04:20 PM
Replies: 7,614
Views: 625,256
Posted By farahnm
Re: Blackwood

buleh muat lagi tak?
nak dlm 2kg ajek....
Forum: Cat TV and Photos 07-29-2010, 12:23 PM
Replies: 17
Views: 2,558
Posted By farahnm
Re: Ni Baka Apa?? ni badan belang2/bintik2 hitam??

bulu panjang, comel
kucing sesat tak?
bela la,comel ni
Forum: Rescuers & Fosterers 07-23-2010, 02:51 PM
Replies: 62
Views: 7,547
Posted By farahnm
Re: Please, please, please.....kami tidak nakal

lama x nampak Kak zai dan Adamnya.. hehehe
semoga soon derang mendapat slave yang baik dan berhati mulia..
Forum: Training & Behavioral Issues 07-23-2010, 02:37 PM
Replies: 14
Views: 2,395
Posted By farahnm
Re: Can cats be gay?

Si Ogie saya dulu penah panjat belakang Yuke kelihatan seprti nak mengawan. Dah la masa tu Yuke baru aje lepas mandi. Kitorg ingat Ogie dah tak kenal siapa Yuke sebab Yuke berbau harum semerbak dan...
Forum: Health, Disease & Diet 07-22-2010, 03:58 PM
Replies: 16
Views: 3,396
Posted By farahnm
Re: Inflammatory cell?? Luka silih berganti.

Sporo pada kucing saya, berbentuk 10sen in size, luka nya dalam sampai ke isi. Sebijik macam origin describe.Masa my late cat under treatment dulu, Vet ada bg cream untuk keringkan luka, dan beberapa...
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 03:46 PM
Replies: 186
Views: 21,872
Posted By farahnm
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

hahahaha.. i cant stop laughing reading this.
despite of all fighting, you guys still got sense of humour though and make me laugh.. hehehehheh {shy}{shy}
Forum: Health, Disease & Diet 07-22-2010, 03:13 PM
Replies: 16
Views: 3,396
Posted By farahnm
Re: Inflammatory cell?? Luka silih berganti.

Sorry saya tak de pengalaman dengan inflammatory cell ni. Just that recently my late cat kena sporo so berdasarkan apa yang u tulis, simptom nya menunjukkan sifat yang sama dengan inflammatory cell...
Forum: Health, Disease & Diet 07-22-2010, 02:51 PM
Replies: 16
Views: 3,396
Posted By farahnm
Re: Inflammatory cell?? Luka silih berganti.

Disarankan tidak stick pada satu vet aje untuk mendapatkan penjelasan terbaik.
Harap2 bukan sporo.. {cry}{cry}
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 01:38 PM
Replies: 186
Views: 21,872
Posted By farahnm
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

wow ... hangat nya pergaduhan. mcm2 istilah keluar.
Mod rileks aje tak perlu sensor apa-apa ke?

semua orang sila tarik nafas panjang-panjang dan bertenang.
bergaduh dekat internet ni tak...
Forum: Exotic 07-20-2010, 11:43 AM
Replies: 56
Views: 13,447
Posted By farahnm
Re: Binturong

Saya ke Lok Kawi Wildlife park minggu lepas.
Pertama kali tengok Binturong secara life.
Rupa nye dan sifat nya macam kucing, suka asah kuku.. jalan cat walk.. dan kuat tido..
sangat comel
memang...
Forum: Health, Disease & Diet 07-18-2010, 01:03 AM
Replies: 26
Views: 14,230
Posted By farahnm
Re: House Of Healin - Gamat Zaniton Safe for Cat's Consumption

Thanks Furkids,

no choice now then I have to PTS him..
my parents also think of the same thing.
It is so sad, but now, I have to agree with you... this is the best for him.


hrmmm .....
Forum: Health, Disease & Diet 07-18-2010, 12:56 AM
Replies: 26
Views: 14,230
Posted By farahnm
Re: House Of Healin - Gamat Zaniton Safe for Cat's Consumption

Aah kak June, outdoor, selalu keluar main, but bila tido dia akan tido dalam rumah...
Forum: Health, Disease & Diet 07-12-2010, 08:39 AM
Replies: 26
Views: 14,230
Posted By farahnm
Re: House Of Healin - Gamat Zaniton Safe for Cat's Consumption

Akak2 dan abang2 sekalian,

Boleh guna Zaniton ni untuk Sporo tak?
Dan beratus RM saya habiskan untuk Bobo saya akibat sporo, luka dia tak baik baik. Malahan makin merebak ada. Skrg dah timbul...
Forum: Rescuers & Fosterers 07-01-2010, 11:01 PM
Replies: 12
Views: 1,700
Posted By farahnm
Re: Another kitten need help

Thanks Angel! Nice talking to you this afternoon.
I found Adam's real mom and that was really great ending.
Forum: Health, Disease & Diet 07-01-2010, 10:54 PM
Replies: 37
Views: 10,299
Posted By farahnm
Re: Luka Tak Baik-Baik

Secara tidak sengaja saya terjumpa thread ni ketika mencari jawapan penyakit luka kucing saya yang masih tidak sembuh2. Sekarang dah masuk 2 bulan paha dia luka.
First kami figure out Bobo ada luka,...
Forum: Rescuers & Fosterers 07-01-2010, 11:23 AM
Replies: 12
Views: 1,700
Posted By farahnm
Re: Another kitten need help

Hi kawan-kawan,

Good news sekarang seems sudah nampak cahaya. One of my friend had offered me ibu kucing nya untuk dijadikan ibu susuan. That ibu kucing is in PD. So saya kena take care of him up...
Showing results 1 to 25 of 273

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.