Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 159
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: aku_ais
Forum: Coffee Room 11-08-2011, 09:13 AM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

hehehe betul tu...banyak kucing memang sangat seronok...rasa sunyi je duduk sini tak ada kucing....

by the way tihah balik kejap masa raya haji...
GINGER hilang semalam! bawa balik kampung pastu...
Forum: Coffee Room 11-08-2011, 09:11 AM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

hi meffy! sorry la ni br nk komen pasal kutu tu...
**ok sy bkn otai**
ada istilah untuk jangkitan kutu kucing ni... tak ingat nama dia apa... huhu
bagus lah awak dah disinfect rumah tu...
tapi...
Forum: Coffee Room 11-01-2011, 02:35 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

hi leza! same here BP gak tp dah kt sarawak..hiks
bengal x brape sure la tips...

btw tq memeriahkn thread ni... :)
Forum: Health, Disease & Diet 10-11-2011, 01:45 PM
Replies: 134
Views: 54,480
Posted By aku_ais
Re: Premium Food yang ok dan affordable?

order xtau lagi kak nak bukak bila sbb supplier xbg jwpn bile nak ship ke JB...
owh yeke? hehe ok2...
nnt order dah bukak akak place la ye...{happy}
internet super teruk kat sini... online pun...
Forum: Health, Disease & Diet 10-10-2011, 02:47 PM
Replies: 134
Views: 54,480
Posted By aku_ais
Re: Premium Food yang ok dan affordable?

hi...search kt fb : hafiz blackwood
xpun my child blackwood... :D
Forum: Health, Disease & Diet 07-27-2011, 01:55 PM
Replies: 134
Views: 54,480
Posted By aku_ais
Re: Premium Food yang ok dan affordable?

kak nurul kat area KL....

saya jual blackwood utk area Selatan, hafiz blackwood untuk bahagian utara... {good}
Forum: Coffee Room 07-04-2011, 08:36 AM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

tediber, its my pleasure untuk jadi volunteer dekat johor but i am really sorry x sempat nak reply to this thread...
pindah rumah last weekend...

anyway, i will email you...thanks!
Forum: Cats & Kittens 06-23-2011, 02:30 PM
Replies: 63
Views: 17,556
Posted By aku_ais
Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Dear, thank you... it was False Alarm that time... {scared}
but now my cat has given birth to 2 adorable kittens... {wink}
Forum: Coffee Room 06-23-2011, 02:29 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

tu la...semuanya busy belaka... {wink}
Aiyo sasuke... pening la mama kamu nak cari Brit... makan la Blackwood... Tolong auntie Fatihah... {shy}



ye ke kak yan? 2nd July tu ada Speutering Day...
Forum: Pet Food 06-20-2011, 01:19 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

huhu.... tediber promote katne? x jumpa pun...hihi
Forum: Pet Food 06-20-2011, 01:06 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

ha ok great.... fb pun saya ada gak... blackwood store... {victory}

KTAJ tu salah seroang pemiliknya Tediber yang komen kat atas tu la... hehe {shy}
Forum: Pet Food 06-20-2011, 09:30 AM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

huhu...maybe orang x perasan kot...
sebab ade bukak 2 threads... tapi lain tajuk.... kat situ yang meriah sikit...kot? hehehe {shy}

thanks ok... {good}

iklankan la kat mudah....
bukak thread...
Forum: Pet Food 06-19-2011, 04:39 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

dah mula dah... dari Mac lagi... {wink}
Forum: Pet Food 06-19-2011, 04:34 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

hai hafiz... ya betul.... link kak nurul tu...besar empayar kak nurul sekarang...{shy}

ok sure... ni blog saya www.blackwoodstore.blogspot.com
contact number 0177191024

tinggalkann contact...
Forum: Coffee Room 06-19-2011, 03:55 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

2 julai? alhamdulillah... InsyaAllah sy dpt attend...
macam mana saya nak jadi volunteer?
Forum: Coffee Room 06-13-2011, 03:28 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

great! ada 1 jantan stray ni sibuk bertandang ke rumah...hihi....
insyallah saya hantarkn kalau ada budget lebih...

kalau datang je tengok boleh x?

mesti best kan...

by the way, normal...
Forum: Health, Disease & Diet 06-07-2011, 02:33 PM
Replies: 134
Views: 54,480
Posted By aku_ais
Re: Premium Food yang ok dan affordable?

huhu...naya tu....{scared}

macam ni, cuba awak rendam BW dalam air panas or suam...bagi benda tu kembang, then bagi kat kucing... make sure jangan panas sangat!{shy}

insyallah berkesan......
Forum: Coffee Room 05-26-2011, 01:55 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

haha.... ni yang dekat megah ria tu eh.?
Forum: Coffee Room 05-25-2011, 03:25 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

aquatic ni kat mana eh? aritu kak yan ada cakap tapi x dapat nak imagine la...
haha x pe lah...kak yan x marah punya.... kan kak yan? {wink}
takut spoil market? {shy}
Forum: Health, Disease & Diet 05-25-2011, 11:16 AM
Replies: 29
Views: 8,061
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

huhu...tau tak pe....
ya betul tu rm 80.00.... dah bank in beritahu je ya... {wink}
Forum: Coffee Room 05-23-2011, 12:12 PM
Replies: 90
Views: 28,432
Posted By aku_ais
Re: Johorean Petfinder Forumers...

baru ingat nak merajuk dgn kak yan...hehe....
x bergerak pun forum ni.... {shy}
owh thank you kak... looking forward to meet you...

wah hantar grooming kat mana tu?
ada orang suggest kan, nak...
Forum: Health, Disease & Diet 05-23-2011, 12:10 PM
Replies: 29
Views: 8,061
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

huhuh tny bobcatjb tu.... huhu
Forum: Health, Disease & Diet 05-20-2011, 02:31 PM
Replies: 29
Views: 8,061
Posted By aku_ais
Forum: Health, Disease & Diet 05-19-2011, 02:11 PM
Replies: 134
Views: 54,480
Posted By aku_ais
Re: Premium Food yang ok dan affordable?

brit, Iams, Science plan, blackwood, royal canin, cat eye... semua tu premium cat food... :)
Forum: Health, Disease & Diet 05-19-2011, 02:09 PM
Replies: 29
Views: 8,061
Posted By aku_ais
Re: Blackwood di MELAKA dan JOHOR

Assalamualaikum...

kedai Blackwood untuk bulan May telah pun dibuka....
tempahan sehingga 1 june 2011...{good}

payment sebelum atau pada 1 june ya... {happy}{wink}{kiss}

sila lawati...
Showing results 1 to 25 of 159

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.