Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 94
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: venez
Forum: Sports & Fitness 01-15-2010, 02:27 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

kalau ahad nih xlehler nak join, outstation to langkawi... actually ramai yang risau nak jadi organiser, takut x ramai dtg... he3
Forum: Sports & Fitness 01-13-2010, 05:36 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

ntahler, senyap jerk, maybe xder organiser kot, he3
Forum: Tech & Computers 12-20-2009, 09:27 PM
Replies: 87
Views: 19,181
Posted By venez
Re: laptops

tahniah, 1 thing i lov apple n macbook, dorang susah nak kena virus... org nak pinjam2 laptop kita pun x berani... he3
Forum: Member Introductions 12-14-2009, 03:45 PM
Replies: 9
Views: 1,243
Posted By venez
Re: Budak baru jugak

salam n welcome to petfinder...
Forum: Coffee Room 12-14-2009, 03:44 PM
Replies: 6
Views: 867
Posted By venez
Re: Happy Birthday Simistri!

happy b'day... {victory}
Forum: Member Introductions 12-08-2009, 12:14 AM
Replies: 29
Views: 3,688
Posted By venez
Re: Newest member

welcome to pet finder suhaimy... enjoy ur stay here...
Forum: Coffee Room 11-29-2009, 08:01 PM
Replies: 5
Views: 987
Posted By venez
Re: Happy Birthday To BellaRin!

happy b'day, semoga panjang umur n murah rezeki...
Forum: Sports & Fitness 11-29-2009, 04:43 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

erkkk, ramai plak otai2 nak main, segan plak kawe nak join, he3
Forum: Member Introductions 11-29-2009, 04:07 PM
Replies: 55
Views: 7,014
Posted By venez
Re: Salam perkenalan

new kitten join my family - LARA

http://i82.photobucket.com/albums/j242/ve_nez3226/29112009101.jpg

panjang citer camner aku bleh dapatkan LARA nih, so aku pendekkan citer, he3...
Kakak aku...
Forum: Sports & Fitness 11-23-2009, 09:21 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

seksyen 18? hmmm, x pernah pegi n main kat situ lagi, kalau semua setuju buat kat tempat tuh okler.... kawe xtau ktner...
Forum: Coffee Room 11-20-2009, 04:21 PM
Replies: 63
Views: 8,540
Posted By venez
Re: Orang Macam Ini Pun Ada........

mudah.com nih byk berguna n ada jugak iklan2 yang x berguna, maklumler tempat iklan free... nak iklan kat tempat lain kena byr, kat situ dapat untung lebih for org yang buat duit.. apepun platform...
Forum: Sports & Fitness 11-20-2009, 04:13 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

kalau ada kaki lehler book kat situ... :)
Forum: Coffee Room 11-19-2009, 10:44 PM
Replies: 63
Views: 8,540
Posted By venez
Re: Orang Macam Ini Pun Ada........

i got both of my cat from mudah.com gak tapi tuanyer bg free ler, then siap pesan nanti kalau kucing dia beranak lg blehler dtg ambik or offer kt kwn2...
Forum: Sports & Fitness 11-19-2009, 03:28 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

erkkk, endah parade katner yerk?
Forum: Sports & Fitness 11-18-2009, 06:19 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

ok, kalau kawe xder hal kawe follow... :)
Forum: Sports & Fitness 11-18-2009, 04:35 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

sabtu minggu nih ker? x dapat den nak join, ada WCA tournament kat bukit jalil, maybe next time... :)
Forum: Sports & Fitness 11-18-2009, 02:21 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

ok, cadang nak buat kat lembah kelang or katner? nak main bape frame (selalunya 2-3 frame seorang okler)... better choose tempat yang senang org nak pegi e.g flamingo ampang, midvalley or sunway...
Forum: Sports & Fitness 11-17-2009, 04:39 PM
Replies: 70
Views: 9,557
Posted By venez
Re: bowling~

bowling? ok gak kalau ada yang organise, leh join sekali, lama dah x main bowling... hu3
Forum: Coffee Room 11-16-2009, 06:05 PM
Replies: 5
Views: 907
Posted By venez
Re: Happy Birthday To BabyCico!

happy b'day... semoga panjang umur n murah rezeki...
Forum: Member Introductions 11-16-2009, 05:22 PM
Replies: 18
Views: 1,667
Posted By venez
Re: nyeow..nk juga join berforum :)

salam, welcome to pet finder... enjoy ur stay here... :)
Forum: Outdoors 11-07-2009, 07:38 PM
Replies: 17
Views: 5,660
Posted By venez
Re: Paintball anyone?

kena pilih date dulu then kita list nama forumers2 yang nak join... :)
Forum: Cats & Kittens 11-06-2009, 02:13 PM
Replies: 41
Views: 4,361
Posted By venez
Re: jom YM chat pasal kucing..

hmmm, why not buat pet finder chat room dlm YM so senang bleh buat confi ramai2... just my 2 cent idea... :)
Forum: Outdoors 11-06-2009, 12:37 PM
Replies: 17
Views: 5,660
Posted By venez
Re: Paintball anyone?

bleh kalau nak suruh sy organise, tapi now we all prefer main kat paintball valley (cerakah) n canyon paintball (bandar utama)...
Forum: Member Introductions 11-05-2009, 03:04 PM
Replies: 9
Views: 1,153
Posted By venez
Re: hahahaha.. im new here

welcome to pet finder, enjoy ur stay here... :)
Forum: Outdoors 11-05-2009, 03:02 PM
Replies: 17
Views: 5,660
Posted By venez
Re: Paintball anyone?

WCA 21 nov nih join x? kat xtion paintball, bukit jalil...
Showing results 1 to 25 of 94

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.