Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jimstumpilan
Forum: Cats & Kittens 11-04-2012, 10:16 AM
Replies: 1
Views: 928
Posted By jimstumpilan
Minta tolong...

Blackwood ada hairball control?
Forum: Cats & Kittens 10-18-2012, 08:43 PM
Replies: 0
Views: 1,916
Posted By jimstumpilan
Drontcal Cat: pemberian ubat cacing mengikut berat kucing.

Drontal Cat

Pemberian ubat cacing mengikut berat kucing :

2kg ke bawa - setengah biji
2.1kg - 4kg - satu biji
4kg - 6kg - satu biji setengah

sumber dari Doc Vet. :)
Forum: Health, Disease & Diet 10-17-2012, 03:23 PM
Replies: 37
Views: 8,334
Posted By jimstumpilan
Re: BUBU ADA FIP (Feline infectious peritonitis)

Hi, saya baru je dengan memelihara kucing, boleh tak otai-otai bagi tau macam mana tanda2 penyakit yg di bincangkan dlm thread ini? plsss.......
Forum: Cats & Kittens 10-16-2012, 11:56 PM
Replies: 1
Views: 2,831
Posted By jimstumpilan
Mencari kucing untuk di adopt.

kalau ada sesiapa yg duduk sabah, sandakan-kota kinabalu. klu ada kucing for adoption pls info. DSH or DLH pn dah cukup asalkan for free. hehehehee. nak bela tambah 2 ekor lg klu ada yg sudi....pm pm...
Forum: Cats & Kittens 10-16-2012, 12:54 PM
Replies: 1
Views: 1,052
Posted By jimstumpilan
Outdoor cat?

Minta pandangan, sebab 4 kucing(2kitten,2adult) saya memang outdoor. halaman rumah besar n luas, durg bole main2 putar2 ruma, so, kalau nak bagi dalam ruma stay parents tak nak bagi. semua kucing...
Forum: Cats & Kittens 10-14-2012, 11:05 PM
Replies: 2
Views: 1,185
Posted By jimstumpilan
Re: Mandikan kucing?

Thank you for the advise.
Forum: Cats & Kittens 10-14-2012, 02:24 PM
Replies: 0
Views: 1,090
Posted By jimstumpilan
Smile Classy Cat Feline Food???

Bagus untuk kucing?
Forum: Cats & Kittens 10-14-2012, 07:51 AM
Replies: 2
Views: 1,185
Posted By jimstumpilan
Question Mandikan kucing?

kalau mandikan kucing setiap hari boleh?
Forum: Pet Food 10-12-2012, 04:56 PM
Replies: 44
Views: 20,401
Posted By jimstumpilan
Re: Premium cat food -RC, blackwood & orijen - cheap sale!

Macam mana saya nak kontek penjual ni? kalau ada sapa2 tahu, pls info me. susah nya cari Blackwood Food Cat kat sabah ni
Forum: Cats & Kittens 10-12-2012, 01:28 PM
Replies: 1
Views: 1,449
Posted By jimstumpilan
Arcana vs Blackwood?

Minta pandangan Cat Lovers please.
Forum: Cats & Kittens 10-12-2012, 12:44 PM
Replies: 9
Views: 3,067
Posted By jimstumpilan
Arcana cat food bagus untuk kucing??minta pandangan.

hi guys, Arcana cat food bagus untuk kucing??minta pandangan. xperna try test lagi. harga arcana per kg brpa? sebelum ni bagi makan kucing BW. tapi memandangkan di tempat saya semua petshop takda...
Forum: Pet Food 10-12-2012, 08:07 AM
Replies: 7
Views: 9,724
Posted By jimstumpilan
Re: Cheap!! - blackwood, royal canin, iams, avoderm, qiut

tkda ke servis order dr supplier direct pos ke sabah, tak paya pos ke tmpt u...kat kk mungkin ada jual blackwood tp kat kg ak ni kat sandakan sabah. ak x pasti lokasi petshop kat sni yg ada jual...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.