Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 37
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Penghulu
Forum: Member Introductions 09-25-2008, 10:59 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

http://img223.imageshack.us/img223/6159/shoutingoy4.jpg
Tok tak cakap apa2...Imaan yg cakap...

---
pssttt...Imaan buat tok shushah hati la...shekarang dok shenyum shorang2 tgh perashan...
...
Forum: Member Introductions 09-25-2008, 12:54 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Saya mau secewennnn...[amboi Imaan mcm tau2 aje]



Hi, Zai...tak yah bagi org takot2 zai...kang depa sumer larik...{grin}
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 10:46 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Aduh...akak aku ni dah marah lagik...

aku kat kedai kopi....

http://forums.petfinder.my/showthread.php?p=10597#post10597 (http://forums.petfinder.my/showthread.php?p=10597#post10597)
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 03:00 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Ni yang tok kato tersurat dan tersirat ni...{happy}


Biar deh manjang takpo doh...sok2 kain pelikat[ sib baik tak salah sobot ] tok kuyak leh numpang njahit...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 11:37 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Tak po Zai...kita oang men lago-lago dalam iman...kau ni sebonar eeh nak tumpang lalu ko nak tumpang join sekaki...Tajuk bonang kau pon nak join sekali...
kalau kiro nak join, isi borang lu...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 11:12 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Eeeeee...tok pon ngeri nie...kalau di pikir...
tapi kalau tok pejam mata, tok tersenyum lak...ahaksss {muacks}
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 09:35 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

bebudak ni kalau makan, susu botol sumo cukup..pakai layu lah...pehtu sumbek puting...hah pakai ontok ontok lah situ tak gorak...{grin}


Umang aii...jatuh sorhoban den...hakhakhak...{shy}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 11:16 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Pi check kat page 6 belakang...[ previous page 6 ]
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 10:45 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

http://img382.imageshack.us/img382/4792/drunkirish048jk4.gifhttp://img382.imageshack.us/img382/4792/drunkirish048jk4.gifhttp://img382.imageshack.us/img382/4792/drunkirish048jk4.gif


Ehh Zai...tak...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 01:36 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

bukan tok la...maksud nyer bebudak bujang tuh...tok nie imaan tak pandang pun...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 01:26 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Hahahaha....pandai gak kau melawak ye...tok tak dapat nak teka ngan tepat...pasal Imaan nie banyak tersurat dan tersirat....tu perkara kecil jer kepada yg jiwa nurani nyer bersih dan ikhlas...hehehe
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:55 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Imaan...tak paham yg nie..buy 1 free 2...apo lah tu...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:39 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Tak do tukar tajuk do...si imaan tuh nampak tu Zai....merondah diri lagik...tu yang buek tambah2 keayuan ehh...hakhakhak
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:32 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Meriah tol umah kau Zai...ngan bebudak lari2 men baling2...bata bagai...
tu pasal lah tok tak suko gomen haram kan mercun ni...bebudak pakat men baling bata
bilo tak dapek men mercun...alahai...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:25 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Cair adik bujang kau Zai kalau jumpo si Imaan...tok ajo 2 minggu lah nak baik demam teringat khek imaan nie...ari maso jumpo dia arituh...bilo nampak jo...lansung tok terduduk di buek ehh...hehehe
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:10 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Zai...tok boleh up lagik...tak der nyer sesaper tertipuuu....memang kelas si Imaan ni Zai...Ramai anak bujang nak masok daun tuh...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 11:51 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Eeeii...tok dah takot lak...lidah tersepit....kang nak cakap ngan korang cam ner tak der lidah....Zai tak yah takut, tak kena anak bulu's nye...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 11:42 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Putus urat kentut tok dok gelak pepagi nie....nama sendirik pun tak ngaku lak tuh...semalam...{grin}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 11:17 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Whoi....whoi larik whoi...ZAI datang lah...dia baru balek dari pasar tu kot...mamphoih kita kang dok rosakkan benang dia nih...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 11:10 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Puan Mondok...Pak Mondok dah bagi isyarat pon tak paham2 gak...dia suruh gelak dua2 org skali...bukan gelak soang2....hakhakhak...
Nauzubilah kang batal lak pose tok...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:52 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Pak Mondok ajak honeymoon tuh...syoh..syoh..pi naik tido..
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:40 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Oh nie dia peminat arwah M.Shariff..ZAI..ZAI..ZAI..ZAI..
wah zai dendiam kau auta kita org ye...cakap tak kenal june lah...memacam..
Forum: Member Introductions 09-14-2008, 06:04 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Mungkin you tak log in kot...atau cuba periksa you punya pop up blocker...mungkin dia block masa upload punya screen nak appear...saya tak sure yg ni unless tengok sendiri apa problem your...
Forum: Member Introductions 09-14-2008, 09:09 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Bagi lah nama timangan pon takpe, kang dok Adamyala...bunyik mcm Adam dari Yala, Siam nun...
sensitip tempat tu...
Hah...cam tuh la baru wife mithali...bab masak mesti priority...tak leh tangguh2,...
Forum: Member Introductions 09-13-2008, 12:12 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By Penghulu
Re: saya nak join sama, boleh?

Esok siap kau Puan Mondok...bersepah sepah bata melayang kat sini...
Showing results 1 to 25 of 37

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.