Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 75
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: adamyala
Forum: Member Introductions 12-29-2008, 08:50 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

[QUOTE=adamyala;22700]daku juga begitu...waaawaa{cry}{cry} rindu padamu..{kiss}
Forum: Member Introductions 12-07-2008, 03:39 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

daku juga begitu...waaawaa{cry}{cry} rindu padamu..{kiss}
http://forums.petfinder.my/album.php?albumid=126&pictureid=1272
Forum: Member Introductions 12-06-2008, 09:04 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

http://forums.petfinder.my/attachment.php?attachmentid=805&d=1221361819
Forum: Member Introductions 09-26-2008, 10:42 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

nanti akak tapau kat adek ye....aloer...cian dier...{happy}
Forum: Member Introductions 09-26-2008, 10:31 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Selamat beraya kat Kelantan ....pandu berhati hati .....
akak raya ke 2 nak pi Kedah plak. Kampong abang kat Alor Setar....
jgn susah hati sgt. Setiap kali akak geget baulu tradisional, akak akan...
Forum: Member Introductions 09-26-2008, 10:11 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

.:: Huhh!!! Nak la jugak baulu tradisional tuh... Sedap tuuu...
Bersakor dgn gula... Lembut di dalam...
Aduhai, enak dicicah dgn air sirap... {high}

Abah kt spital lagi la kak...
Dah beransur...
Forum: Member Introductions 09-26-2008, 10:00 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

.:: Kak, amacam Ipoh???!!!! Syok ka raya???!!! {grin}{victory}::.[/QUOTE]


Hi mondok....rindula.....
bkn Ipoh la....kampong ku Tg Tualang.....
best giler....semalam masak bahulu gaya...
Forum: Member Introductions 09-26-2008, 09:36 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Tapi Tok....kalau ikut pengalaman saya....lagi Tok garang lagi dekat .....saya datang Tok...tak larik pun.....{grin}{shy}



Hi, Zai...tak yah bagi org takot2 zai...kang depa sumer...
Forum: Member Introductions 09-24-2008, 09:58 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Hi sayang.....welcome!!!!{happy}
kak zai kat kampong ni...
rumah mak takde broadband
ni kat Ipoh kejap mak suruh ambil brg kat rumah uncle he he
nice to have you here
kengkawan sume best...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 11:07 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

good idea...good idea.....
you go girl!!!{happy}
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 10:52 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Ha ha ha...{shy}
nasib baik aku pun tak lama kat situ.
kalau lama membazir je tenaga aku nak buat baik pada org yg tak tau
berbudi bahasa
betul ckp ko tu June...org kalau berpelajaran tinggi ,...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 10:32 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Tok Penghulu,{happy}
Pasa jait menjait ni den memang handal Tok
sume den buleh jait
usahkan kain pelikat Tok, kain langsir pun buleh Tok
kain batik, sarung bantal, sarung kusyen
sebab tu kat...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 10:17 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Eh eh June dah balik (tgh lompat2 mcm katak) he he he
memang la bengang June dengan dia orang
siap ugut lagi....sebab aku letak adam tu persian
kalau takde cert durang nak delete sume post aku...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 11:53 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

{shy}{shy}{victory} kesian Pn Mondok kene x list blacwood...
takpe......ajar cipom ngan puteh makan RC pulak...akak ada stok sampai tahun depan.....{shy}
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 11:49 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Tok Penghulu,{happy}
sebona eh...den memang nak join sekali
tapi bukan join lago lago tu....
Ish tak yah isi borang la Tok...
den malu....nuleh pun tak reti den ni...
maklum la sekolah pondok je...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 11:26 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Assalamualaikum.....
tumpang lalu buleh...?{happy}{victory}

Ish ish ish....
amboi......Imann....Tok Penghulu....
ini dah lobeh ni....
skrg dah berani lago lago ......pulak dah.....

Pn...
Forum: Member Introductions 09-16-2008, 05:23 AM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Thank you Tok...tolong tengok kan bebudak ni malam tadi.
memang sah tido awal durang{shy}


pn mondok....Mana tak senyap.....(eh..slang KL pulak)
takut kene 'libeh' ngan Tok Penghulu la...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 08:12 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Iman.....biar bonar ni......
buy one free two pulak...
ha...kan Tok Penghulu dah konpius.....
Nasib baik tak diambil tindakan disiplin...
akak jauh ni tak dapek nolong kau kang kalau apo apo...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:44 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Ko bebaik sikit Imaan.....
Laen kali togeder geder ko nyorok belakang akak
jangan bagi Tok Penghulu nampak ko
Nanti payah kita nak ngangkat dia balik rumah
abih dah tertudok, teruih domam kang...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:41 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Ha....Tok tukar topik eeh....Imaan...Tok malu..Tok malu...pulak{happy}

Ala...Tok...bebudak bedua ni, kalau dapek mocun pun, dio orang nak baling jugak batu. Ntah apo kono eh ontah......

Bia kan...
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:34 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Camno nak buek dak beduo ni.....?
tak abih abih begadoh..baling baling batu....
pukul pukul kepalo....
kang duo duo masuk spital kang...akak hanta bubo ayam kek korang nak?
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:28 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Hai Tok....pengakuan jujur nampak {shy}
Kang tak pasal pasal longan tu biru kang...
Mem ado sebolah pun tak nampak.....{shy}{shy}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:23 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Ganasnya ko duyong......
ko lahir tahun ape ha......
tahun rimau ke tahun naga...?{victory}{shy}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:17 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Tok,
iman tongah sonyum tuh....Tok!
alahai maniihnye...senyuman.....
Nasib baik dah pepunyo....dak ado lagik adik bujang den kat kampong tu tongah mencarik tu..{good}{victory}{shy}
Forum: Member Introductions 09-15-2008, 12:08 PM
Replies: 220
Views: 23,369
Posted By adamyala
Re: saya nak join sama, boleh?

Pn mondok.....sedap..kene batu?
Ha...main la lagik
pegi ngadu dgn tok penghulu
akak takde kuasa...tolong ubat kan boleh la....
meh ...meh ...akak sapu minyak ibu gamat. dalam satu jam baik la tu...
Showing results 1 to 25 of 75

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.