Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: FurKids
Forum: SPCA 09-13-2010, 09:55 AM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Sesungguhpun kitten berumur 2 bulan boleh dikembirikan, lebih elok tunggu umur 4 bulan bagi betina dan 5-6 bulan bagi jantan sebab mengikut kajian, memang ada cons bagi kembiri awal di kemudian hari,...
Forum: SPCA 09-01-2010, 02:34 PM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Aku tak moh ... cari penyakit ... tak ader pasal, cari pasal ..... {sweat}... tapi kalo syida berkeras juga, nanti saya amik lambung free kat mudah.com kasi sapa-sapa yg memang suker cari pasal dan...
Forum: SPCA 09-01-2010, 12:19 PM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Kalau dia notice pun, ala ... buat duhhh ajer ... kalo marah, biar masuk telinga kanan keluar telinga kiri, kalau dia pukul sampai mati pon, you can rest in peace that you died for a good cause ...
Forum: SPCA 09-01-2010, 11:21 AM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Yes, I have to sebab kalau tidak, so many of us do not know and go away with a nice feeling that the cat/kitten is "put to sleep" nicely without suffering. Now that we know the horror, I hope that we...
Forum: SPCA 09-01-2010, 09:31 AM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Got the stomach to know more horrorful truths?

Not all are injected the killer solution through the vein. Many are simply stabbed in the heart (the small ones (especially tiny kittens) whose...
Forum: SPCA 08-30-2010, 05:01 PM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Yana, many, many times saya sendiri terserempak with the same question sebab mata saya pun tak tahan nengok kittens mati merata-rata dan mesti kutip.

Times like this, apabila menghadap semua...
Forum: SPCA 08-30-2010, 03:37 PM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Itu saya rasa kena bayar boarding juga, lagipun klinik banyak penyakit mcm hospital manusia banyak kuman penyakit sebab tu dipanggil "rumah sakit" dulu. Satu lagi kan, orang selalu buang kucing...
Forum: SPCA 08-30-2010, 12:19 PM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Yes, friend ... and also the all-important decision to neuter our cats, especially all the strays that we feed outside to spare them the suffering all-round. Don't simply feed, but feed so that you...
Forum: SPCA 08-30-2010, 09:46 AM
Replies: 28
Views: 8,892
Posted By FurKids
Re: Kittens: Hand over to SPCA or rehome them myself?

Okay la shima138, saya cakap apa yg orang segan/tak sampai hati utk bagi tahu secara berterus terang terhadap soalan cepumas shima138:

Kittens yg kecil/kurang sihat dan kucing dewasa kurang sihat...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.