Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: nazamohd
Forum: Rescuers & Fosterers 10-02-2010, 03:59 PM
Replies: 2
Views: 2,518
Posted By nazamohd
tolong...siapa yang nak jadi keluarga angkat kucing saya

Salam semua,ada tk sesiapa yang ingin menjadi keluarga angkat kucing jiran lama saya,kucing tu berada kat pantai dalam,jiran saya tu kena kursus 5hb ni... sbb saya ada kat kelantan.. tolong tau...
Forum: Cats & Kittens 12-09-2009, 11:34 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

[QUOTE=nazamohd;67240]Produk Untuk Menghilangkan Bau Najis Kucing

Diformulasi dari teknologi Jepun berkonsepkan bakteria baik melawan bakteria jahat.

Produk yang yang paling berkesan menyahbau...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 06:44 PM
Replies: 33
Views: 4,925
Posted By nazamohd
Re: Tolong!!!!!!!

tu akak june dh tlg jawab...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 06:34 PM
Replies: 33
Views: 4,925
Posted By nazamohd
Re: Tolong!!!!!!!

sy pun tk pasti benda ni berlaku tk kat kucing2 lain..tapi kalau boleh jgn sentuh ank dia.. try tanye paka2 dalam ni..tapi tu cuma pengalamn saya je..
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 06:18 PM
Replies: 33
Views: 4,925
Posted By nazamohd
Re: Tolong!!!!!!!

salam... tahniah,... ni pengalaman saya dapat anak kucing , kalau boleh kita jgn pegang ank kucing tu takut nanti ibu dia bau badan kita kat anak dia berkemungkinan ibu akan pulau kan ank yg berbau...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 05:05 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

nanti sy cuba dapatkan... tapi saya tk paksa untuk membelinya,sbb saya cuma mahu berkongsi product ni je..sbb saya dah cuba sendiri untuk kucing2 saya dirumah,setakat ni alhamdulillah semua berada...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 02:43 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 02:40 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 02:11 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 02:09 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

betul tu wawa.. sbb produk ni org kita yg buat sendiri wawa pun faham2 la pasal marketing produk ni kalau org kita yang buat... tapi ada di petshop juga produk ni..
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 01:54 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

saya sokong juga tu... tapi terpulang pada masing-masing.. thanks pendapat tu..
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 01:52 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

mcmana saya nk letak pic dlm ni ye... sy minta mmaf tak berapa pandai...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 01:37 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

ye ke.. tapi produk ni saya dah cuba sendiri... alhamdulillah ok...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 01:33 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
Re: menghilangkan bau najis kucing

letak dalam air minuman dia.. mmg berkesan sbb saya dah cuba product ni
Forum: Cats & Kittens 11-12-2009, 01:24 PM
Replies: 43
Views: 15,245
Posted By nazamohd
menghilangkan bau najis kucing

Produk Untuk Menghilangkan Bau Najis Kucing

Diformulasi dari teknologi Jepun berkonsepkan bakteria baik melawan bakteria jahat.

Produk yang yang paling berkesan menyahbau najis dan menjadikan...
Forum: Cat TV and Photos 09-09-2009, 03:33 PM
Replies: 33
Views: 4,402
Posted By nazamohd
Re: Perkenalkan anak2 jagaan saya

tu la best dok sorang... mcm sy pun dok sorang2 senang nk bela kucing... tapi nasib baik akak jiran sy tu pun suka kuing gak... jd kalau balik kg dia akan jaga sbb sy akan bg kunci umh..umah sy ada...
Forum: Coffee Room 09-08-2009, 04:43 PM
Replies: 76
Views: 6,661
Posted By nazamohd
Re: Pf buka puasa gathering....

ok semua...next sy dtggg..........
Forum: Member Introductions 09-07-2009, 03:31 PM
Replies: 7
Views: 1,229
Posted By nazamohd
Re: pengalaman dapat baby baru hari ni.....

warna putih mcm yg lain gak.... tak tau la napa di anak tirikan.... btl2 mcm anak tiri...;..
Forum: Coffee Room 09-07-2009, 03:22 PM
Replies: 76
Views: 6,661
Posted By nazamohd
Re: Pf buka puasa gathering....

salam semuaa... mcm best je bebuka posa situ... tapi semalam mmg sy dah nk pergi... dlm kul 5 sy dh bersiap nk pegi tapi segan kot sebab tak ada geng...last2 sekali sy singgah kat sg besi jee buka...
Forum: Cat TV and Photos 09-07-2009, 03:19 PM
Replies: 52
Views: 5,556
Posted By nazamohd
Re: *Lia & Anak2 bulus*

byk2 sabar kak lia..........
Forum: Cats & Kittens 09-07-2009, 02:44 PM
Replies: 160
Views: 17,189
Posted By nazamohd
Re: panic. my cat dah nak beranak!

tak la... yg ni DLH biasa jee.....
Forum: Member Introductions 09-07-2009, 02:41 PM
Replies: 7
Views: 1,229
Posted By nazamohd
Re: pengalaman dapat baby baru hari ni.....

salam semua... kesian dgn ank kcing sy yg sekor tu.... di buat mcm ank tiri...napa yeee....
Forum: Cats & Kittens 09-05-2009, 10:02 PM
Replies: 160
Views: 17,189
Posted By nazamohd
Re: panic. my cat dah nak beranak!

kucing ku dah beranak... cukup2 2 bulan dia pregnant.... dia beranak 5 tapi mati 1.. mati dari dlm perut lagi kot.....bestnya....{happy}{happy}{happy}
Forum: Member Introductions 09-05-2009, 09:48 PM
Replies: 7
Views: 1,229
Posted By nazamohd
pengalaman dapat baby baru hari ni.....

salam semua... hari ni aku dapat pengalaman baru.... kucing ku si tompok lahirkan anak 5 ekor tapi mati sekor(sediah gak){cry}..... petang tadi kul 3 dia start beranak sampai magrib tadi.... aku jadi...
Forum: Coffee Room 09-04-2009, 03:25 PM
Replies: 76
Views: 6,661
Posted By nazamohd
Re: Pf buka puasa gathering....

tengah pk nk join ke tak ni ye... sapa geng laki yang ikut niii.........{sweat}
Showing results 1 to 25 of 30

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.