Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Abdul Azeez
Forum: Fish Shops & Supplies 06-02-2012, 01:32 AM
Replies: 29
Views: 37,897
Posted By Abdul Azeez
Re: Pudu Fish shops

Masih ada! Mungkin ada yang cakap tak semeriah dulu, tapi masih banyak pilihan. Kena survey dulu sebab antara satu kedai dan kedai yang lain, harga agak banyak beza. {happy}
Forum: Cats & Kittens 03-15-2012, 05:57 PM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

Thank u Bard186 & thea,

Hari tu tergerak hati sangat nak ambil dia sebab tengok dia takut2 nak curi makan kat kedai makan tu dan keadaan dia time tu teruk sangat. Kesian. Tak sangka Adele akan...
Forum: Cats & Kittens 03-05-2012, 05:47 PM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

{good} I'm sure Milsum buat kelakar di pagi hari je tu. {shy}
Forum: Cats & Kittens 03-05-2012, 08:42 AM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

Hehe...Kelakar la u ni..{shy}
Forum: Cats & Kittens 03-03-2012, 06:23 PM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

Tu la... 1 hari 4-5 kali sikat and manja2 dengan dia. {happy}
Forum: Vets & Docs Reviews 03-03-2012, 04:27 AM
Replies: 75
Views: 193,028
Posted By Abdul Azeez
Re: Vet List In Malaysia

Just to add one vet in Ampang Area. Not so far from Ampang LRT Station.

Ara Ampang Animal Centre
9A, Ground Floor, Pusat Komersial Ara, Jln Ampang, 68000 Ampang, Selangor
Tel: 03-4256 7125...
Forum: Cats & Kittens 03-02-2012, 11:53 PM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

Adele dah start exploring my house. She even slept on my couch just now. But still lari lintang pukang bila dengar bunyi pelik.

I feed her royal canin kibbles & fancy feast royale canfood. She...
Forum: Cats & Kittens 03-02-2012, 03:11 PM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

Thank u Rayquaza17 & thini,

Yes! She is such a beauty! Waktu saya amik dia dari gerai tu, sangatla comot! Actually ada 2 beradik, sekor kawan saya ambil. Badan diorang penuh dengan minyak chow...
Forum: Cats & Kittens 03-02-2012, 12:58 AM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Re: Kucing penakut

Thank u Rayquaza17.

Thats exactly what i did. Give her sometime to adjust herself. Mungkin dengan tidur boleh buat dia tenteram, tak takut2 lagi kot.{happy} Hopefully she'll be okay soon. One...
Forum: Cats & Kittens 03-01-2012, 05:33 PM
Replies: 17
Views: 3,388
Posted By Abdul Azeez
Kucing penakut

Hi all,

Saya ada bawa balik kucing dari tempat yang saya selalu makan. Menurut tauke kedai makan tu, kucing tu dipercayai dibuang oleh owner lama dia. Kucing tu saya jumpa menyorok bawah tempat...
Forum: Cats & Kittens 03-01-2012, 05:26 PM
Replies: 6
Views: 2,189
Posted By Abdul Azeez
Re: Serai Wangi

Kucing saya ni memang jenis penakut sangat2. Ada je bunyi pelik2, mesti lari menyorok. Tu la antara sebab saya tak guna vacuum. Guna microfiber mop je. {happy}
Forum: Cats & Kittens 02-29-2012, 04:39 PM
Replies: 6
Views: 2,189
Posted By Abdul Azeez
Re: Serai Wangi

Kucing saya akan lepak atas cat tree dia setiap kali saya mop lantai. Bila dah kering, baru dia turun. Macam tau2 saja. Terima kasih.{happy}
Forum: Cats & Kittens 02-29-2012, 01:00 AM
Replies: 6
Views: 2,189
Posted By Abdul Azeez
Re: Serai Wangi

{shy} Takut jugak kan..mana tau boleh memudaratkan kucing pulak. Tq
Forum: Cats & Kittens 02-27-2012, 04:03 PM
Replies: 4
Views: 7,303
Posted By Abdul Azeez
Re: Ragdoll Kitten Wanted

Ninaz,

If you asked me "registered" breeder, I believe so! They are the only breeder in Malaysia. They occasionally have kittens available since they rarely breed them. If i can quote what's on...
Forum: Cats & Kittens 02-27-2012, 01:55 AM
Replies: 6
Views: 2,189
Posted By Abdul Azeez
Serai Wangi

Hi All,

Saya masih baru lagi di forum ni. Nak tanya pada semua, adakah selamat pada kucings saya jika saya cuci lantai dengan cecair 'Serai Wangi'?
Forum: Cats & Kittens 02-27-2012, 01:28 AM
Replies: 2
Views: 2,183
Posted By Abdul Azeez
Re: Pet Boarding

Hi Aida,

You can check this out. http://petepicure.com/boarding/
Forum: Cats & Kittens 02-27-2012, 01:18 AM
Replies: 14
Views: 3,882
Posted By Abdul Azeez
Re: Ok ke nak tinggalkan kittens dlm cage 3-4 days?

Whatever it is, 'Kucing didahulukan, kerja diutamakan'.{shy}
Forum: Cats & Kittens 02-27-2012, 01:04 AM
Replies: 6
Views: 2,378
Posted By Abdul Azeez
Re: Can anyone help me transfer my cats from kl to penang ?

Untuk MAS, AirAsia tak ada service untuk haiwan.
Forum: Cats & Kittens 02-27-2012, 12:52 AM
Replies: 4
Views: 7,303
Posted By Abdul Azeez
Re: Ragdoll Kitten Wanted

Hi Ninaz,

If i'm not mistaken, Dragostea is the only Ragdoll cattery in Malaysia. It is CFA registered and actively showing their cats in local show. Check out their website
...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.