Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 49
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: anjeain
Forum: Exotic 08-15-2011, 03:31 PM
Replies: 2
Views: 3,470
Posted By anjeain
Re: HedgeHog / LandakMini

ada sepasang.. male :cinnamon (Awe). female : SnP (Mek). Senang nak jaga. Tak banyak ragam..{good}
Forum: Cats & Kittens 06-18-2011, 10:55 PM
Replies: 10
Views: 1,301
Posted By anjeain
Re: Sudah dilanggar dicampak didalam longkang.!

kesian nye... memang kejam betul si pelakunya. pasti ada balasannya. saya doakan dia akan survive.
Forum: Cats & Kittens 05-30-2011, 09:19 AM
Replies: 20
Views: 4,473
Posted By anjeain
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-27-2011, 01:26 AM
Replies: 5
Views: 2,316
Posted By anjeain
Re: Where to find GP in Penang ah? or Kedah =)

check out this
http://www.petfinder.my/pets/19951/
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-27-2011, 01:01 AM
Replies: 5
Views: 2,316
Posted By anjeain
Re: Where to find GP in Penang ah? or Kedah =)

Bela GP memang seronok. paling best bila dia berbunyi. penjagaan pon senang. cuba call this no. yeap: 0124324433 (penang). mana tau ada rezeki. good luck.
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-10-2011, 12:13 AM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

memang tak peka betul la budak ni. orang kat sini sibuk cerita pasal dia boleh ke dia tak tau{ohmygod}. masih ada hati nak ke banting cari sahril. ermm... rasa2 nya dia nak jual ker pd budak...
Forum: Hall of Shame 04-08-2011, 11:50 PM
Replies: 47
Views: 14,740
Posted By anjeain
Re: Rascal didn't deserve this! Pjud@Hafizuddin, this one concerns YOU!

nape lah hafiz90 tak pm akk. kita ni beriya2 la kongsi cerita pasal gp. tadi akk ada tanya kat brother yg akk recommend tu. abg tu pon terkezuttt.. dia kata kata kat saya kan ke budak tu DJ. akk kata...
Forum: Hall of Shame 04-08-2011, 10:56 PM
Replies: 47
Views: 14,740
Posted By anjeain
Re: Rascal didn't deserve this! Pjud@Hafizuddin, this one concerns YOU!

sedih betul bila dengar kes macam ni. sungguh tak sangka. kak nurul saya pon terfikir gak pasal GP yg dia adop tu{scared}. Kalau rasa tak mampu nak bg mereka kasih sayang lebih baik jangan sibuk2 nak...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-05-2011, 02:46 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

zuljr@ymail.com (profile pic budak tomei pakai baju color kuning, pakai topi){happy}
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-05-2011, 09:22 AM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

info macam mana nak tengok jantina GP.
http://www.cavyspirit.com/sexing.htm
http://www.guinealynx.info/sexing.html
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 11:06 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

thanks kak. esok saya cuba survey (grid mesh) kat DAISO. sebelum ni terfikir gak nak buat pakai brc mesh. dapat idea pon masa tengok ayah tolong buat cage untuk anak bulus saya. tapi masa tu ayah...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 05:42 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

dah Add FB akak. kat mana nak beli C&C cage tu. rasanya kat tempat kita takde jualkan. dah berbulan2 saya search kat google pasal cage tu tp tak dapat.
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 04:35 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

[QUOTE=picco;94571]meriahnye umah akk ye.....nnti picco akn add akk kt FB erk! nnti leh la kita bertukar fikiran pasal pets ni kn...sbb kt opis picco ni kebnykkn x brminat..klu ada kwan yg sama minat...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 03:28 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

picco : akk duduk kat jalan kapar. mak sedara akk ada duduk kat teluk pulai. buat masa ni akak ada :~
1) 4 ekor kucing
2) 3 ekor arnab (anggora & lion head)
3) 2 hedgehog
hari sabtu ni kalau...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 02:43 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

klang kat mana? akak pon duk klang gak. kalau takde apa2 akak pon nak gi tengok sabtu ni. ada FB tak?
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 01:02 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

kat sungai buaya ker? macam nak pergi tengok je.
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-04-2011, 01:00 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

tima kasih dan maaf la menyusahkan akak pulak. ok saya akan setia menunggu.
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-03-2011, 11:52 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

makin meriah thread GP ni. bila dah meriah timbul pulak keinginan nak menyelami keletah budak ni. ermm sedang di pertimbangkan. tapi kena study dulu pasal budak2 ni.

pjud: akak sedang usha2. baru...
Forum: Cats & Kittens 04-01-2011, 03:24 PM
Replies: 18
Views: 3,018
Posted By anjeain
Re: on heat

sabar2... kalau dia baru "bersama" semalam or seminggu rasanya tak perlu nak bawa pergi vet untuk sahkan dia pregnant. ikut pengalaman saya dulu kalau dlm waktu terdekat vet tak dpt nak pastikan lg....
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-01-2011, 01:12 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

nak..nak... 1 pair{high} kalau ada akak e-mail kat saya (putribulan78@hotmail.com). cage pon dah ready{good}. biasanya sebelum saya nak ada pet baru perkara pertama yang saya buat ialah cari info...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 04-01-2011, 12:34 AM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

saya pon macam kak nurul gak. dalam hati saya kata (ada aku kesah){shy}. yang penting kita tau apa yang kita buat dan hanya kita yang faham perasaan kita. sekarang ni dalam perancangan nak beli...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 03-31-2011, 05:52 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

lain kali boleh lah bawa anak gi zoo mini kak nurul.{shy}{shy}{shy} mesti diaorang suka.
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 03-31-2011, 03:54 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

wah... kak nurul dah boleh buka mini zoo dah ni. tu lah kalau dah minat dengan haiwan kalau boleh semua nak bela. saya pon macam kak nurul gak. bukan apa kadang2 tengok keletah diaorang boleh hilang...
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 03-31-2011, 02:23 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

ADOPTION.... tak mungkin... hedgehog akak sangat comel & sangat2 manja. jaga pon senang. nanti kalau ada yang nak bagi adoption akak inform. kalau boleh e-mail kat akak contact no....
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 03-30-2011, 04:30 PM
Replies: 97
Views: 34,962
Posted By anjeain
Re: Want to adopt gp

pjud.. boleh search kat mudah.com. kalau betul2 nak saya boleh minta kawan saya tolong belikan tu pun kalau pjud boleh datang amik kat klang lar sebab saya duduk klang. saya mana ada bela budak ni....
Showing results 1 to 25 of 49

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.