Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mira_idora18
Forum: Training & Behavioral Issues 08-27-2009, 01:38 PM
Replies: 4
Views: 1,264
Posted By mira_idora18
Re: tk layak jadi ibu.....

a'ah,it's me....
tahlah,bela kucing so many problem...
jiran hate my cats,
my cats hate their kitten....
tah lah......
my vet ckp boleh tapi ada a few risk........
Forum: Training & Behavioral Issues 08-26-2009, 06:07 PM
Replies: 4
Views: 1,264
Posted By mira_idora18
tk layak jadi ibu.....

hello,
saya ada 3 cats female cat kat rumah....
dorang adik beradik....
saya dh bela sejak dorang kecik lagi,masa baby minum susu pakai botol and everything.....dorang mmg tak penah ada pengalaman...
Forum: Cats & Kittens 08-25-2009, 09:03 PM
Replies: 39
Views: 4,279
Posted By mira_idora18
Re: cane nk tangkap org ni?

tulah....
tapi menyesal sangat percaya kt dia hari tu....
ingat dia janji mmg jujur,ikhlas,tapi penipu...
tapi yg mira pelik kenapa dia amik bijik mata kucing tu,nak buat ape,kalau dia pulangkan...
Forum: Cats & Kittens 08-22-2009, 05:45 PM
Replies: 39
Views: 4,279
Posted By mira_idora18
Re: cane nk tangkap org ni?

sedih gile hari ni.....
semalam kucing mira tk balik.....
1st time dia buat cam tu.....
pagi tadi mira gilah cari dia....
mira jumpa dia,tapi dia dh mati....
n yg paling sedih biji mata dia dh...
Forum: Cats & Kittens 08-19-2009, 08:51 PM
Replies: 39
Views: 4,279
Posted By mira_idora18
Re: cane nk tangkap org ni?

thank u guys for everything....
mira dh tau sape buat....
tapi tk nk lah aibkan dia kat sini......
dia ckp dia sorry........
dia ckp kucing mira curi ikan dia so dia pukul ah tapi sikit je........
Forum: Cats & Kittens 08-19-2009, 08:45 PM
Replies: 40
Views: 4,658
Posted By mira_idora18
Re: Sian kitten ni!!!

sorry....
saya dh baca dari awl sebelum post benda yg kt atas tu....
sorry kalau ada yg tersinggung....
minta maaf banyak banyak.....
n yong tk yh nk over boleh tk......
sorry everyboody...
Forum: Cats & Kittens 08-14-2009, 04:32 PM
Replies: 39
Views: 4,279
Posted By mira_idora18
Lightbulb cane nk tangkap org ni?

ca ne nk trace jiran yg suka dera kucing?
sbb dalam the past 3 days 1 of my cat mati kena racun...
dua kena pukul sampai dh tk leh jln.....
yg paling sakit hati kucing dh tak leh jln n mati tu dia...
Forum: Cats & Kittens 08-03-2009, 04:47 PM
Replies: 22
Views: 2,488
Posted By mira_idora18
Re: painted cat, is it okay?

kalau saya la kan...
tk nk buat....
hilang kucing tu nye natural beauty.....
Forum: Cats & Kittens 07-26-2009, 09:15 PM
Replies: 40
Views: 4,658
Posted By mira_idora18
Angry Re: Sian kitten ni!!!

SEDIH SAYA BILA BACE ORG KUTUK KUCING TU...
mmg la owner dia salah sbb nak jual kucing tu...
tapi tk yah kutuk kucing tu...........
salah ke jadi kucing kampung.....
taula ramai org kat pf ada...
Forum: Health, Disease & Diet 06-08-2009, 11:34 AM
Replies: 8
Views: 4,141
Posted By mira_idora18
kucing baby berak berdarah.....

pada 16 mei yg lalu my cat,notty telah melahirkan 3 cute kittens...
pada hari rabu yg lepas saya telah hantar mereka untuk boarding di sebuah kedai kucing........
saya telah mengambil mereka pada...
Forum: Pet Products 05-17-2009, 12:11 AM
Replies: 16
Views: 2,603
Posted By mira_idora18
Re: Attractive Pet Beds for Sales at Only RM65-85 !!!!

if i want to buy 5 beds can u give a special discount?
Forum: Events 05-16-2009, 06:20 PM
Replies: 88
Views: 12,163
Posted By mira_idora18
Question Re: Mcc international cat show - 28 june & 5 july

nak tanya boleh?
kalau masuk cat show...kucing tu kena buat apa?
pastu kalau nak datang tengok je kena beli tiket dulu ke?
Forum: Health, Disease & Diet 05-08-2009, 04:24 PM
Replies: 2
Views: 1,421
Posted By mira_idora18
Re: newborn kittens kena flu,is it possible?

kucig saya pun cam tu tapi dia still boleh gerak gerak and asyik menangis.....maksudnya dia nazak eh?
Forum: Health, Disease & Diet 05-08-2009, 03:49 PM
Replies: 2
Views: 1,421
Posted By mira_idora18
Question newborn kittens kena flu,is it possible?

my newborn kittens kena selsema....ada peluang tak untuk dia selamat.ada tak cara nak rawat flu dia..and cane nak tau kucing tu sakit ataau nazak ke?
Forum: Health, Disease & Diet 05-08-2009, 02:56 PM
Replies: 2
Views: 1,959
Posted By mira_idora18
Re: anak kucing.....

nak tanya lagi 1 soalan boleh .....
kalau newborn kittens less than a week cry non stop for 30 minutes and asyik bersin je maksudnya dia sakit ke?and dh nak mati ke?
Forum: Health, Disease & Diet 05-05-2009, 05:38 PM
Replies: 2
Views: 1,959
Posted By mira_idora18
Question anak kucing.....

hello,nak tanya boleh?
kucing saya telah beranakkan2 ekor anak kucing sekarang dorang dah 1 months lebih..
kat badan dia ada 2 benjol yang agak besar.....
apa tu???
Forum: Member Introductions 03-15-2009, 07:03 PM
Replies: 31
Views: 3,143
Posted By mira_idora18
Question Re: Saya baru je berpindah...

hello...nak tanya boleh...since u have so many books about cat,can u help me?my pregnant cat punya nipples macam ada warna hitam hitam sikit pastu macam kering sangat tapi dia besar...is it...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.