Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 70
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: balqis
Forum: Pet Food 08-14-2009, 03:20 PM
Replies: 7,614
Views: 657,662
Posted By balqis
Re: Blackwood

akak nurul,saya nak 24 terus boleh?hehehe....
Forum: General Discussion 08-13-2009, 02:33 PM
Replies: 113
Views: 21,439
Posted By balqis
Re: Kucing Hitam.. Lowest Adoption Rate and Highest in euthanasia rate..

saya minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki .kerana ayat ayat saya yg mengguris perasaan awak semua. to nurkasih. saya minta maaf walaupun hari raya belum tiba .(ikhlas ni)mcm ni lah,saya salah...
Forum: Mobile, PDAs & Gadgets 08-13-2009, 05:59 AM
Replies: 125
Views: 36,801
Posted By balqis
Re: Your favourite mobile phone model.....

i'm so sory nurkasih.pasl post aku tu.{victory}aku pun susah gak lebih teruk lagi... umur aku 4 1/2 abah aku dah takde.payah nya hidup tuhan saja yg tahu.apapun aku bersyukur pasal aku hidup lebih...
Forum: General Discussion 08-13-2009, 05:53 AM
Replies: 113
Views: 21,439
Posted By balqis
Re: Kucing Hitam.. Lowest Adoption Rate and Highest in euthanasia rate..

yeah..hitam hitam si tampuk manggis.sungguhpun hitam dipandang manis.
Forum: General Discussion 08-13-2009, 12:17 AM
Replies: 113
Views: 21,439
Posted By balqis
Re: Kucing Hitam.. Lowest Adoption Rate and Highest in euthanasia rate..

nasib baik ambik sastera masa kat sekolah dulu.
Forum: General Discussion 08-13-2009, 12:16 AM
Replies: 113
Views: 21,439
Posted By balqis
Re: Kucing Hitam.. Lowest Adoption Rate and Highest in euthanasia rate..

huh punya membaca komen korang sampai hangit ayam di kuali.{shy}apapun thank you utk segala gala yg tertulis diatas.ye lah saja je tak nak menunjuk nunjuk.{grin}walhal tahu juga english.tengah blajar...
Forum: Mobile, PDAs & Gadgets 08-13-2009, 12:03 AM
Replies: 125
Views: 36,801
Posted By balqis
Re: Your favourite mobile phone model.....

alah nurkasih.bukan kau je hidup susah.ramai lagi rileks lah.
Forum: General Discussion 08-12-2009, 03:37 PM
Replies: 113
Views: 21,439
Posted By balqis
Re: Kucing Hitam.. Lowest Adoption Rate and Highest in euthanasia rate..

peace too....bukan apa,ada sikit terasa gak la.dah kata mcm tu. apapun im proud of you coz u know english better then me.(so how my english?can i learn english from u?)betul ke ayat ni?sila...
Forum: Mobile, PDAs & Gadgets 08-12-2009, 02:52 PM
Replies: 125
Views: 36,801
Posted By balqis
Re: Your favourite mobile phone model.....

bertuah lah umur baru setahun jagung dah bleh pakai hp.{nah}
Forum: General Discussion 08-12-2009, 02:49 PM
Replies: 113
Views: 21,439
Posted By balqis
Re: Kucing Hitam.. Lowest Adoption Rate and Highest in euthanasia rate..

most forumers kurang penguasaan bahasa inggeris?!sorry la saya memang tak pandai sgt inggeris bukan m,cm awak dan cik furkids yg handal berbahasa inggeris. apapun saya bangga dgn bahasa ibunda saya.
Forum: Coffee Room 08-11-2009, 01:57 PM
Replies: 26
Views: 2,315
Posted By balqis
Forum: Football 08-10-2009, 07:22 AM
Replies: 292
Views: 33,910
Posted By balqis
Re: MU .....oh MU....!!!

hai adamyala.mcm tak percaya mu kalah penalti ngan team pekak mcm chelsea.
Forum: Hall of Shame 08-08-2009, 08:19 AM
Replies: 273
Views: 69,429
Posted By balqis
Re: Campaign Stop puppy and kitten Backyard breeder do trade through Pet Shop

cis....aku nak tangkap owner kedai tu aku nak wat kat dia mcmana dia wat kat haiwan haiwn semua.{mevil}{mredeye}{dogangry}{cattongue}
Forum: Cats & Kittens 08-07-2009, 04:17 PM
Replies: 28
Views: 2,939
Posted By balqis
Re: de sape2 yg pnah kawen kan kcing die secare pakse x!!! kongsi pgalaman skit........

kesian kat kucing tuh.mcm zaman mak bapak kita.kahwin pun org tua carik jodoh. zaman dah maju.jodoh dtg sendiri.(apa citer pasal jodoh pasal cinta plak ni).boyz.... nasihat akakz..tak bek paksa...
Forum: Coffee Room 08-07-2009, 03:44 PM
Replies: 2
Views: 1,957
Posted By balqis
Re: Have a blessed birthday, Dr. Chan Kah Yein

happy besday!{mwidegrin}{catwink}{doglove}{catlaugh}{doglaugh}[/SIZE][/FONT]
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 03:41 PM
Replies: 55
Views: 4,422
Posted By balqis
Re: salam, slmt pagi

lama lama pandang yg kelabu tu pun walau muka nampak garang tapi..... kurasakan nak dokong je.cium skit...hehehe...{mwidegrin}apsal kiut sangat kucing awak ni! jeles la.hahahaha....{catwink}
Forum: Member Introductions 08-06-2009, 03:33 PM
Replies: 55
Views: 4,422
Posted By balqis
Re: salam, slmt pagi

nak cium puteh la...yg kiut miut tu.tergoda plak kat dia.{high}tapi jauh nye. patah pinggang la baru sampai jb.{shy}kirim slm peluk cium je lah.
Forum: Coffee Room 08-06-2009, 03:28 PM
Replies: 28
Views: 3,017
Posted By balqis
Re: Pregnancy,Baby and Cats

salindah mcm pernah dengar.oh....kak ipar ada makan masa dia pregnant dulu.tak tau plak org tak mengandung pun ada produk dia. blum try lagi yg lagi satu tu. apapun lepas try ni saya kasi tau.ada...
Forum: Coffee Room 08-06-2009, 02:16 PM
Replies: 28
Views: 3,017
Posted By balqis
Re: Pregnancy,Baby and Cats

bertuah kak june.{happy}saya pun bertuah juga la.masih ada mak mentua,sian lin .takpe lin kalo ada masalah bagitau kat kami. bleh sama sama syer dan membantu.saya tak de hal. dah nama pun...
Forum: Member Introductions 08-05-2009, 06:41 PM
Replies: 55
Views: 4,422
Posted By balqis
Re: salam, slmt pagi

ye lah kak nurul kan.nampak garang tapi saya lagi geram nengok. rasa nak cium jer. bleh ke cik puteh?
Forum: Cats & Kittens 08-05-2009, 03:41 PM
Replies: 1
Views: 1,023
Posted By balqis
Re: Jaundice in Cats...

kucing pun bleh kena jaundice?{oh}
Forum: Member Introductions 08-05-2009, 03:32 PM
Replies: 55
Views: 4,422
Posted By balqis
Re: salam, slmt pagi

selamat datang cik puteh.{cathello}
Forum: Coffee Room 08-05-2009, 03:29 PM
Replies: 28
Views: 3,017
Posted By balqis
Re: Pregnancy,Baby and Cats

sian lin ingat saya sorang je asyik kena hentam ngan mak pasal bela kucing tak beranak sampai sekarang....hahaha...bila lin dijangkakan bersalin?kena la minta cik abg lin tlg ambikalih tugas lin jaga...
Forum: Recipes 08-05-2009, 03:22 PM
Replies: 193
Views: 28,820
Posted By balqis
Re: Kuih Raya.....

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]hai kelab kucing dah jadi kelab biskut raya,siap ada lagu raya lagi nih....{catlaugh}
Forum: Pet Food 08-05-2009, 03:15 PM
Replies: 7,614
Views: 657,662
Posted By balqis
Re: Blackwood

oh kena kurung ke!masa kucen saya dulu dah la dia mamai,badan busuk tak tau dia mkn apa,seminggu tak mandi,tapi lepaskan kat dlm umahjer. oh mcm tu rupanya.ingat nak pi zass kan kucing yg lagi 3 ni...
Showing results 1 to 25 of 70

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.