Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 44
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Nater-E
Forum: Pet Memorial 12-31-2008, 07:25 AM
Replies: 14
Views: 2,220
Posted By Nater-E
Re: Bonnie Dearest

Thank you Nita. Agaknya Bonnie tengah bersungut ngan Kapas ngan Ella sebab ada sisa makanan dalam susu dia. Bonnie ni semasa hayatnya kalau nak minum dia tak suka airnya kotor, kalau ada sisa makanan...
Forum: Pet Memorial 12-27-2008, 08:07 PM
Replies: 14
Views: 2,220
Posted By Nater-E
Re: Bonnie Dearest

Thanks June. Bonnie tak sakit. Makan sebelum tu ok je. Panggil2 kita mintak air. Tapi tulah kan dah ajal dia, tu yang I terasa sangat tu. No warning. Hope all your anak bulus sihat hendaknya.
Forum: Pet Food 12-26-2008, 12:43 PM
Replies: 10
Views: 3,491
Posted By Nater-E
Re: Artemis

I guess I just have to 'ikat perut' (in English version tie up my big tummy {wink}) and give my share to my babies.{sweat}{wink}




Thanks Dongdong for the info but the problem is I love to see...
Forum: Pet Memorial 12-26-2008, 12:28 PM
Replies: 14
Views: 2,220
Posted By Nater-E
Re: Bonnie Dearest

Thank you adamyala kerana membesarkan gambar bonnie and thank you Nana for your comforting words. Like what you said setiap yang hidup pasti akan mati, saya redha dan saya pasti Bonnie saya telah...
Forum: Pet Memorial 12-24-2008, 02:46 PM
Replies: 14
Views: 2,220
Posted By Nater-E
Re: Bonnie Dearest

Thank you dear friends, although he's not here with me now, but the memories with him, will always stays in my heart. Adamyala, I hope your sweet Ella will accompany my Bonnie chasing colourful...
Forum: Pet Memorial 12-23-2008, 06:21 PM
Replies: 14
Views: 2,220
Posted By Nater-E
Bonnie Dearest

I'm very sad these few days. My dearest Bonnie passed away when I'm not with him. I'm away for only a day and he left me without saying goodbye. Bonnie mummy loves you sooo much. You always in my...
Forum: Pet Food 12-19-2008, 12:27 PM
Replies: 10
Views: 3,491
Posted By Nater-E
Re: Artemis

I agree with you DIMB, EP really save my pocket on vet bill. Some of my cats are bit fussy. They tend to reduce weight faster if the food not 'ngam' with them. Even RC pun tak boleh menggemukkan my...
Forum: Pet Food 12-18-2008, 02:19 PM
Replies: 10
Views: 3,491
Posted By Nater-E
Re: Artemis

Saya pun baru nak try. U boleh pegi site dia Artemis.com. It's a premium food but cheaper from premium food yang lain. I think not that new since 1998 in US but baru kot kat sini. For 18lbs is about...
Forum: Pet Food 12-18-2008, 01:26 PM
Replies: 10
Views: 3,491
Posted By Nater-E
Artemis

Hi guys,

Ada sesaper yang pernah try kibbles Artemis. I pun baru nak try untuk kekucing saya. Boleh share tak 'pengalaman' nyer.
Forum: Pet Memorial 09-10-2008, 04:21 PM
Replies: 20
Views: 5,179
Posted By Nater-E
Re: A Memory of Ringo... Clumping Litter?

Salam Pakcu. Sorry to hear about Ringo. May Ringo RIP.

Saya menggunakan Woody pet sebagai cat litter. Dia diperbuat dari kayu. Tak silap saya dari 'pine wood'. Saya pakai dah lama dah. Cat litter...
Forum: Photos & Diaries 08-29-2008, 06:46 PM
Replies: 25
Views: 6,892
Posted By Nater-E
Re: Vietnam and Cambodia Trip

June, aku setuju statement ko yang bold tu... masa aku on the way nak gi siem reap dari phnom penh, tengahari ada sorang lelaki yang agak2 tua jugak kudung dua2 kaki duduk tengah jalan. Sib baik...
Forum: Jokes & Funny Pictures 08-29-2008, 05:54 PM
Replies: 9
Views: 1,454
Posted By Nater-E
Re: what kind of meal she had....

{madore}{madore}Ini dalam gambar ni anak bulus Imann ke?? Lawonyer, seksi pulak tu. Jangan lah goda2 KN macam ni. KN tak boleh tengok benda2 bulat gebusss macam nie... Gerammnyer. Ni hari2 makan KFC...
Forum: Jokes & Funny Pictures 08-28-2008, 07:14 PM
Replies: 9
Views: 1,454
Posted By Nater-E
Re: what kind of meal she had....

Umang aiii... Kalau dapek macam ni punyo debot... seminggu tak poi kojo asik menguli debot ni yo... Siap bawak shopping pi Tesco laei duduk dalam trolley..{catlaugh}
Forum: Feedback & Suggestions 08-28-2008, 12:15 PM
Replies: 53
Views: 5,818
Posted By Nater-E
Re: sports section

Betul lah tu, fav kak Nater (KN) dari dulu sampai sekarang. Lagi satu 'susun tin susu' baling dengan bola tenis, susun 3 selipar yang tak tahan tu masa kat kampung dah lah selipar cousin KN penuh...
Forum: Coffee Room 08-28-2008, 12:09 PM
Replies: 27
Views: 3,991
Posted By Nater-E
Re: Ramadhan Mubarak

Selamat menyambut Ramadan al-Mubarak. Semoga kita sama-sama mendapat rahmat dan amalan kita diterima oleh Yang Maha Esa.
Forum: Feedback & Suggestions 08-28-2008, 11:51 AM
Replies: 53
Views: 5,818
Posted By Nater-E
Re: sports section

Errrr... ada had umur ke nak bincang topik ni. Takut terlebih umur lakkss...{shy} Anyway sport yang paling saya suka dari dulu sampai sekarang ialah 'galah adang' (kira sport jugalah kan). Infact...
Forum: Cat DIY 08-27-2008, 03:58 PM
Replies: 529
Views: 179,557
Posted By Nater-E
Re: DIY Cat Product

Tulah tu, 'tabung gajah' KN belum penuh lagi.... Lepas tolak campur ngan darab mau banyak riban ni.

Don worry KN lebih tua, I'm sure sbb Imann baru 22 kan, KN tengok gambar avatar Imann masa jadi...
Forum: Member Introductions 08-27-2008, 03:45 PM
Replies: 28
Views: 2,441
Posted By Nater-E
Re: Salam perkenalan buat semua

Welcome Nita....

Sorry to hear about Kapas. Harap Nita dapat bersabar dan redha dengan ketentuanNYA. Mungkin Kapas tengah kejar butterflies yang berwarna-warni bersama2 ngan my putih, comel, duke...
Forum: Cat DIY 08-27-2008, 03:30 PM
Replies: 529
Views: 179,557
Posted By Nater-E
Re: DIY Cat Product

Wah.. kagum..kagum... Kalau macam ni port kucing kak Nater (KN), tikar bantal, periuk belanga kak Nater bawak masuk sekali. Kalau 'kanda' nak masuk kena tekan door bell lagi... Bukan tengok cupcake...
Forum: Hall of Shame 08-26-2008, 07:48 PM
Replies: 77
Views: 14,030
Posted By Nater-E
Re: May You Rot In Hell...

Alhamdulillah tegak lagi Din belum pengsan lagi. My daughter pun tengok jugak. She asked 'kenapa sekarang nie ramai orang yang buat jahat dan bunuh kucing, banyak kucing dah mati. Kalau tak nak...
Forum: Hall of Shame 08-26-2008, 07:39 PM
Replies: 77
Views: 14,030
Posted By Nater-E
Re: May You Rot In Hell...

Cool down blackie... Remember what goes around comes around... Mana tau one fine day bulldozer run over her ke... it sounds harsh but doa makhluk yang teraniaya makbul... then dia taulah macam mana...
Forum: Hall of Shame 08-26-2008, 07:32 PM
Replies: 77
Views: 14,030
Posted By Nater-E
Re: May You Rot In Hell...

Tak kisah kejam kepada kucing ker, puppy ker even monkeys, I find it bukan manusia lah kalau kita kejam pada binatang, like your posting in MYRIH3 I tak paham apa keseronokan nye yang these 'retards'...
Forum: Cat TV and Photos 08-26-2008, 03:48 PM
Replies: 5
Views: 2,243
Posted By Nater-E
Re: My mc and persian

Comelnyer Izyan... Yang tengah tu look like me in my cat suit. Makan ape yer Izyan. My cats semua baru nak gemuk semula after merajuk makan ari tu. Anyway nice cats cumel dan...
Forum: Hall of Shame 08-26-2008, 03:39 PM
Replies: 8
Views: 2,424
Posted By Nater-E
Re: May You Rot In Hell 2

Din, I'm speechless Din. Panas muka saya ni. I really hope that actress dan producer akan dihukum SEGANAS-GANASNYER oleh gov. sana. Apa punya masalah punya orang. Nak carik duit pun cara lain lah....
Forum: Cat DIY 08-26-2008, 10:45 AM
Replies: 529
Views: 179,557
Posted By Nater-E
Re: DIY Cat Product

Port tu akak sorang je paham. Some sort macam tempat lepak. Kandang lah jugak. Bawah dia simen... Lepas tu ada shelves dia boleh panjat2. Luas dlm 6-8 kaki and tinggi dalam 7 kaki. Boleh lah kak...
Showing results 1 to 25 of 44

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.