Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mieraonepj
Forum: Cats & Kittens 11-18-2010, 08:10 AM
Replies: 95
Views: 11,642
Posted By mieraonepj
Re: Dalam dilema

tahniah buat fara, bb boy ek huhuhu kite belum ade bb boy. nak gak 1 huhuhu...kitten boy ade ler hehehehe
Forum: Rescuers & Fosterers 08-23-2010, 09:31 AM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

boy_milna, jangan panggil sya kakk, terase tua plak heheheh.....{high}{happy}

nak gelak bile sue kata kucing sya katek hehehhe mcm ayam katek plak heheheh
Forum: Rescuers & Fosterers 08-20-2010, 08:21 AM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

sue n kawan2,

saya telah sedaya upaya memberikan yg terbaik untuk sukee tapi sy terpaksa surrender sebb dia takmo makan dah seminggu. bdnpun dah lemah.. sy amat takut ape2 jadi so sy terpaksa...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-16-2010, 12:40 PM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

ha'ah ape bende tu... tapi ni bukan saje takut dengan persekitaran malah takut dengan saya jugak huhuhu.... tapi saya cube 1 minggu ni. kalau still macam ni saya surrender. because saya bimbang...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-16-2010, 11:29 AM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

salam, just nak update. buat masa ni saya masukkan keychone and sukee dalam cage besar memandangkan rumah takde net. sebelum ni memang tak pernah terjadi ape2 lagi pada kucing2 saya terjun tingkap...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-12-2010, 12:29 PM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

rasenye boleh sabtu ni... dtglah yek. ape2 ss saya yek..
Forum: Training & Behavioral Issues 08-10-2010, 01:25 PM
Replies: 25
Views: 4,382
Posted By mieraonepj
Re: My cat started to poo on mattress

kelakar pun ade simpatipun ada bile baca kisah u ni. my new kitten dulupun memula mcm tu gak. dia poo n pee atas lantai dlm bilik. what i do is i masukkan dlm cage seminggu dgn pasir dia. setiap hari...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-06-2010, 08:22 AM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

juannasue,
saya dah pm alamat saya. nnti cek ye..
Forum: Rescuers & Fosterers 08-06-2010, 08:16 AM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

kalau sue nak antar terus ke rumah sayapun boleh.. saya dok di impian baiduri PJ. kalau dekat federal highway tu umah saya di bangunan belakang avon.. weeknd ni sy balik kampung.. next week baru ada...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-05-2010, 04:22 PM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

sue, mcm ni sue tak yah antar. sue bgtau ue dok mana. nnti next week dlm rabu or khamis kawan sy amek dr sue. dia bg kat sy nnti..sue simpan tuk sy tau.. bg alamat. pm je kalau takut org len tahu..
Forum: Rescuers & Fosterers 08-05-2010, 12:40 PM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

tediber... ha lah nak 2 lah macam best jek. lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geraaaaaaaaaaaaammmm macam nak gigit jek hehehe. tp juanna tak reply2 ni..
Forum: Rescuers & Fosterers 08-05-2010, 12:25 PM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

juanna saya book 2 ni...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-05-2010, 11:32 AM
Replies: 46
Views: 5,520
Posted By mieraonepj
Re: adopt la kucing2 ini

juanna, saya nak adoptlah kucing ni tapi saya tak tahu macam mana nak ambil coz saya susah nak gerak. husband selalu balik keje lewat malam weekend pun keje. tak ada mase. juanna boleh hantar ke?...
Forum: Cat TV and Photos 07-30-2010, 05:06 PM
Replies: 17
Views: 2,670
Posted By mieraonepj
Re: Ni Baka Apa?? ni badan belang2/bintik2 hitam??

comelnyeeeeeeeeee..............macam nak ciiiiiiuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm.....{kiss}{kiss}{kiss}{kiss}
Forum: Training & Behavioral Issues 07-12-2010, 02:08 PM
Replies: 59
Views: 7,523
Posted By mieraonepj
Re: LitterKwitter - Sophie Part 1

geramnye tengok si comel ni.. macam nak gigitttt,,,,,,,,,{shy}
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 10:43 AM
Replies: 3
Views: 1,235
Posted By mieraonepj
Re: Cruelty towards a kitten

ape kata kalau kite plak buat dia macam tu. kite same2 sepak dia macam tu... sape sokong angkat tangannnnn.....{victory}{victory}
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 10:09 AM
Replies: 95
Views: 11,642
Posted By mieraonepj
Re: Dalam dilema

salam semua,, just nak bg info...{happy}

"syurga seorang isteri di bawah telapak kaki suaminya". so diharap jgnlah terlalu menyalahkan suami dalam ape jua keadaan. ape yg dia buat mungkin ada...
Forum: Cat DIY 07-07-2010, 09:59 AM
Replies: 97
Views: 28,591
Posted By mieraonepj
Re: DIY Recycle Paper Cat Litter

saya dah try buat bende ni. mase rendam tu saya letak pewangi sikit. so bile kering dia harummm jek.. so after bb poo n pee tak ler bau kuat sngt,, sebb haruman pewangi lagi kuat dr poo dia.....
Forum: Cats & Kittens 07-07-2010, 09:30 AM
Replies: 8
Views: 1,950
Posted By mieraonepj
Re: Kucing terkejut@panik

kelakar jugak baca gelagat kucing ni....heheheh mesti cuit miut dia kan heheheh{happy}{happy}
Forum: Rescuers & Fosterers 07-06-2010, 02:55 PM
Replies: 43
Views: 6,466
Posted By mieraonepj
Re: Ada sesiapa boleh membantu....DLH kat LRT ampang

Bin Bin n Wan.....

sukur alhamdulillah semua dah selamat. maaf tu bin bin coz saya lewat sampai ke lrt ampang maklumlah tak familiar jln kl sesat barat sampaikan gprs pun tak leh detect kat mana...
Forum: Rescuers & Fosterers 07-02-2010, 05:09 PM
Replies: 43
Views: 6,466
Posted By mieraonepj
Re: Ada sesiapa boleh membantu....DLH kat LRT ampang

ok wan, saya dah set dengan bin bin n asben pun kata mlm ni free cumenye maybe lewat sikit sampai umah wan coz saya kene bertolak dr pj nak ke ampang dlm kul 8 lebih, sebb jln jam. sampai ampang dlm...
Forum: Rescuers & Fosterers 07-02-2010, 04:33 PM
Replies: 43
Views: 6,466
Posted By mieraonepj
Re: Ada sesiapa boleh membantu....DLH kat LRT ampang

bin bin sy dah pm awak no hp saya. kalau sy free sy boleh hantrkan kucing tu pada wan. saya dah save no hp wan. kalau kucing tu dah ready sy pas pada wan---(boleh ke wan) dah 2 3 bulan nnti kite nak...
Forum: Rescuers & Fosterers 07-02-2010, 08:37 AM
Replies: 43
Views: 6,466
Posted By mieraonepj
Re: Ada sesiapa boleh membantu....DLH kat LRT ampang

kucing ni memang cantik tapi saya tak pandai jaga kucing yg ada penyakit ni... sian tngok telinga dia berdarah... saya plak ada bb. aduss kalau tidak sudah ku ambilll....sesape lagi yg volunteer....
Forum: Cats & Kittens 07-02-2010, 08:26 AM
Replies: 95
Views: 11,642
Posted By mieraonepj
Re: Dalam dilema

kite semua yg ada di sini memberi semangt untuk farah. idea2 yang dilontarkan boleh dipertimbangkan oleh farah.

Allah sedang menguji umatnya, jgn hanya kerana perkara seperti ini kita gagal dalam...
Forum: Cats & Kittens 07-01-2010, 04:26 PM
Replies: 95
Views: 11,642
Posted By mieraonepj
Re: Dalam dilema

saya pun pernah melalui kes2 sebegini bezanya bukanlah kerana kucing tapi bende lain. ape yg saya buat ialah berkorban ape saja. lelama nanti asben akan paham jugak bile kite berkorban demi untuk dia...
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.