Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: zurin71
Forum: Pet Food 12-26-2010, 11:41 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank in RM46.00 untuk 5kg yer.

Thanks.

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1454514603
Transaction...
Forum: Pet Food 12-15-2010, 05:32 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak order 5kg yer, thanks.
Forum: Pet Food 09-26-2010, 08:04 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank in yer, thanks.

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1428813176
Transaction date: 26 Sep 2010...
Forum: Pet Food 09-21-2010, 08:49 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Nurul...janganlah merajuk lama2...saya nak order 7kg ni...

kesianlah dengan anak2 bulus kitorang semua...
Forum: Pet Food 09-17-2010, 06:28 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Jangan layan orang macam tu...pasal dia sorang orang lain pulak yg susah..bagi saya Nurul cukup baik sanggup bersusah payah nak tolong kawan2 dapatkan BW dgn harga murah..cuba tanya...
Forum: Pet Food 07-27-2010, 11:46 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank-in yer. Thanks

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1412636109
Transaction date: 27 Jul 2010...
Forum: Pet Food 07-15-2010, 04:42 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak order 7kg yer. Thanks.
Forum: Pet Food 05-29-2010, 12:44 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank in ye utk 7kg. Thanks.

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1396815892
Transaction date: 29 May...
Forum: Pet Food 05-11-2010, 09:49 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak order 7kg ye. Thanks.
Forum: Pet Food 03-26-2010, 08:59 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank in RM46.00 (5 kg) ye.

Status: Accepted (Your transfer is in process.*)
Transaction date: 26 Mar 2010
Transaction time: 08:47:18
Amount: RM46.00
From Account:...
Forum: Pet Food 03-16-2010, 01:42 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak order 5kg ye. Thanks.
Forum: Pet Food 01-27-2010, 09:15 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank in ye for blackwood (RM46.00) and Cat Litter Clumping - Strawberry smell (10 Litter) (RM27.00).

Thanks.

Description of transaction: Blackwood Status:...
Forum: Pet Food 01-19-2010, 10:08 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak order Cat Litter Clumping - Strawberry smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag.

Thanks.
Forum: Pet Food 01-14-2010, 08:57 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya nak adult 5kg ye. Thanks.
Forum: Pet Food 11-26-2009, 01:53 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Saya dah bank-in ye RM46.00 for 5kg. Thanks.

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1353010078
Transaction...
Forum: Pet Food 11-17-2009, 08:53 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Nurul,

Saya nak 5kg ye, thanks.
Forum: Pet Food 11-02-2009, 01:37 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Nurul,

May be ada problem kot, I dah bank in kan ye, below is the details:

Nanti bagitau I ye kalau you still tak terima the payment.

Description of transaction: Blackwood Status:...
Forum: Pet Food 10-27-2009, 08:38 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

salam nurul,

Saya dah bank in RM46.00 untok 5kg bw (adult) yer.. Reference number: 1346494576. Thanks.
Forum: Pet Food 10-15-2009, 09:09 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Nurul,

Saya nak 5kg ye, thanks.
Forum: Pet Food 09-07-2009, 11:17 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Salam Nurul,

Banyak2 bersabar ye, mungkin ini dugaan buat Nurul, semoga insiden ni tak mematahkan semangat Nurul untuk terus menolong kami mendapatkan BW dengan harga yang murah.

Saya hargai...
Forum: Pet Food 08-26-2009, 10:38 AM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

salam nurul, saya dah masukkan RM46.00 untok 5kg bw (adult) yer.. ref. no. 1333324365. Thanks.
Forum: Pet Food 08-14-2009, 03:54 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Nurul,

Saya nak 5kg ye. Thanks.
Forum: Pet Food 08-03-2009, 05:04 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

alamak!! ni yang tak sedap dengar ni, kak zurin baru je join, seronok tengok anak2 bulus kak zurin suka makan BW, tiba2 dapat berita macam ni pulak, sedih..... sedih....
Forum: Cat TV and Photos 07-31-2009, 03:38 PM
Replies: 403
Views: 33,851
Posted By zurin71
Re: Kucen2 Ku....

Ha... ni lah kucing2 kesayangan kak zurin

Yang cekelet tu nama dia Cham Cham adopt from spca, Ampang,

yang putih gebu tu nama dia Rocky, kawan kak zurin jumpa, tapi dia tak boleh nak jaga so...
Forum: Pet Food 07-31-2009, 02:44 PM
Replies: 7,614
Views: 637,442
Posted By zurin71
Re: Blackwood

Thank you Nurul,

Sukalah lepak kat sini, orang2 kat sini baik hati.
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.