Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 116
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bobcatJB
Forum: Health, Disease & Diet 04-07-2013, 09:53 AM
Replies: 2
Views: 988
Posted By bobcatJB
Unhappy Re: kidney/renal failure

update:

Ben telah pun menghembuskan nafas yg terakhir pada subuh tadi. {cry}{cry}
Forum: Health, Disease & Diet 04-04-2013, 09:55 PM
Replies: 2
Views: 988
Posted By bobcatJB
Re: kidney/renal failure

bring up my post
Forum: Cats & Kittens 04-04-2013, 05:13 PM
Replies: 2
Views: 1,196
Posted By bobcatJB
Re: kucing murung

Betul tuh, bawa ke vet secepat mungkin, takut terlambat nanti
Forum: Health, Disease & Diet 04-04-2013, 05:02 PM
Replies: 2
Views: 988
Posted By bobcatJB
kidney/renal failure

Taken from another thread



Kucing saya Ben, mengalami simtom2 seperti di atas untuk beberapa hari. The problem was, i didn't even notice that he had those symptoms in the beginning because i...
Forum: Cats & Kittens 12-24-2012, 01:26 PM
Replies: 73
Views: 36,424
Posted By bobcatJB
Re: Jom list cat food yang ada/tidak ada pork

susah jugak, dulu masa kucing2 selalu sakit, mmg ada bagi hill's a/d, x pernah tau pasal pork pulak. Bila check kat web dia mmg tulis ingredients ada pork. Tapi setengah2 org ckp yg export ke...
Forum: Health, Disease & Diet 12-08-2012, 05:39 PM
Replies: 3
Views: 1,606
Posted By bobcatJB
Re: [ASK] Tanda-Tanda Kucing Berkelakuan Pelik

Balkoni apartment ke balkoni teres 2 tingkat. Takut pulak mendengarnya, takut jatuh pulak.

Anyways, kucing kan species yg curious, maybe dia baru nak explore rumah baru dia agaknya..heeh
Forum: Pet Food 12-08-2012, 05:36 PM
Replies: 7,614
Views: 654,656
Posted By bobcatJB
Re: Blackwood

dah macam ghost town dah thread ni...
Forum: Cats & Kittens 12-08-2012, 05:34 PM
Replies: 4
Views: 3,111
Posted By bobcatJB
Re: Penjagaan selepas kembiri/neuter

maybe boleh bagi pil selera makan boleh beli kat vet rasanya.
Forum: Cats & Kittens 12-06-2012, 08:19 PM
Replies: 4
Views: 3,111
Posted By bobcatJB
Re: Penjagaan selepas kembiri/neuter

kalau pening2 after effect dari bius tu normal laa, tapi kalau muntah2 tuh that can't be good.
Saya dah neutered all 12 of my cats, x de pulak masalah macam ni. Makan tu mungkin kalau sehari x...
Forum: Cats & Kittens 12-06-2012, 08:13 PM
Replies: 19
Views: 4,184
Posted By bobcatJB
Forum: Cats & Kittens 12-04-2012, 06:55 PM
Replies: 19
Views: 4,184
Posted By bobcatJB
Re: flat headed cat yang pupus selama 24tahun kini kembali pulang

kena kontek pihak2 yg berkenaan rasanya, sebab kalau species nie dah di declare pupus, maknanya bilangan dia tentu amat sikit. Sekurang2nya pihak2 yg berkenaan boleh buat program utk membiak dan...
Forum: Pet Food 11-17-2012, 01:11 PM
Replies: 7,614
Views: 654,656
Posted By bobcatJB
Re: Blackwood

hmm..lama x masuk sini...
anyways..kak nurul BW punya kapal lum sampai lagi ke??
Forum: Cats & Kittens 06-25-2011, 12:10 PM
Replies: 5
Views: 1,648
Posted By bobcatJB
Re: my cat cam bisu je....ada ke???huhuu

jgn bubuh garam kat ayam rebus ker ikan rebus ker...takut boleh kena batu karang nanti..
Forum: Training & Behavioral Issues 06-25-2011, 11:42 AM
Replies: 10
Views: 10,676
Posted By bobcatJB
Re: petua dan pantang larang kucing

setuju..amik gambar tuh x de kena mengena dgn ajal kucing..seriously mengarut. Tang mayat bangun pon satu lagi aspek mengarut yg diamalkan secara meluas oleh org2 kita. Utk saya, simple, as a muslim,...
Forum: Cats & Kittens 06-16-2011, 11:48 AM
Replies: 5
Views: 1,648
Posted By bobcatJB
Re: my cat cam bisu je....ada ke???huhuu

saya pon ada kucing yg mmg kedekut tol nak kuar suara..mmg tak akan dgr dia mengiau ker..purring ker...cuma kan dgr suara dia kalau dia naik atas meja and kita tunjuk sign nak jentik dia..baru dia...
Forum: Pet Food 06-15-2011, 10:07 PM
Replies: 7,614
Views: 654,656
Posted By bobcatJB
Re: Blackwood

sy mmg beli ngan fatihah tapi stok nya lum sampai lagi..so terpaksa gi kedai pet kat sini...harga dia letgo tu mmg agak murah ..tu yg takut dia jual immitation punya...but so far kucen2 lum ada...
Forum: Pet Food 06-15-2011, 12:41 PM
Replies: 7,614
Views: 654,656
Posted By bobcatJB
Re: Blackwood

ohh yer ker...hmmm tapi so far anak2 bulus mkn x de problem..biasanya ada sekor nie..kalu bagi makanan yg murah, kejap jer dlm 2 hari dah susah nak kencing...yg i suspect cam immitation nie...
Forum: Training & Behavioral Issues 06-14-2011, 04:59 PM
Replies: 11
Views: 2,548
Posted By bobcatJB
Re: Kittens poops & pee every where inside the house

hmm ide yg baik..leh try nanti..
Forum: Pet Memorial 06-14-2011, 04:21 PM
Replies: 12
Views: 4,369
Posted By bobcatJB
Re: Goodbye Techik

Umah I ada 3 ekor yg x leh berjumpa....sekor kat belakang rumah (masih dlm gated area lagi), yg lagi dua ekor...akan ada shift dia...satu masuk sangkar..satu lepas....lebihkurang 4-6 hours dia punya...
Forum: Pet Food 06-14-2011, 04:12 PM
Replies: 7,614
Views: 654,656
Posted By bobcatJB
Re: Blackwood

kak nurul...akak x perasan ker soalan saya nie...{cry}
Forum: Coffee Room 06-13-2011, 10:09 AM
Replies: 90
Views: 29,084
Posted By bobcatJB
Re: Johorean Petfinder Forumers...

wah..very good deal...sesaper yg byk kucing kg berkeliaran asik beranak jer tuh..leh la bwk..dah murah abis dah tuh..
Forum: Pet Memorial 06-10-2011, 08:51 AM
Replies: 12
Views: 4,369
Posted By bobcatJB
Re: Goodbye Techik

mmg amat menyedihkan bila kucing kesayangan pergi dgn cara mcm tuh...{cry} , that's why all my 13 cats are indoors, can't bear to see them go that way. Takziah to you thini...
Forum: Pet Memorial 06-08-2011, 10:11 PM
Replies: 3
Views: 1,965
Posted By bobcatJB
Re: Mummy Kyu-t0 and Daddy Kyu-t0 are missing y0u

i feel sorry for both of you...How did he fell exactly?..Was he an indoor cat? I would suggest that next time b4 you adopt a cat...pls make sure that every windows...every nooks and cranies are...
Forum: Pet Food 06-08-2011, 09:37 PM
Replies: 7,614
Views: 654,656
Posted By bobcatJB
Re: Blackwood

yeyey..stock dah sampai..maknanya...saya punya pon akan dpt from tihah soon..ermm..kak nurul, nak tanya sket..is there such a thing as imitation blackwood?? Sbb i ada beli BW kat kedai (sementara...
Forum: Pet Memorial 06-03-2011, 11:42 PM
Replies: 3
Views: 1,965
Posted By bobcatJB
Showing results 1 to 25 of 116

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.