Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 60
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: abuldotcom
Forum: Hall of Shame 10-17-2011, 07:16 PM
Replies: 17
Views: 6,233
Posted By abuldotcom
Re: CCTV of cat abusing

Only RM 200 meh?
Forum: Fish & Aquariums 07-14-2011, 07:27 PM
Replies: 2
Views: 3,742
Posted By abuldotcom
Re: What happen to this fish?

You put your fish inside that 'bekas' ar?

If it is so, obviously it is because of the 'no-oxygen' issue. And the 'bekas air' is so small....... the oxygen will run-out even there is only 1 fish...
Forum: Cats & Kittens 07-14-2011, 06:37 PM
Replies: 7
Views: 2,931
Posted By abuldotcom
Re: [WTA] kitten ni baka apa ek?

Rasanya more to Russian Blue mix, kalau british short hair, muka dia agak kembang..............

hehehe ape ape pun, sangatlahhhh comel kucing itu.....
Forum: Dogs & Puppies 01-17-2011, 06:15 PM
Replies: 9
Views: 2,621
Posted By abuldotcom
Re: Looking for a Jack Russel Terrrier puppy

Hi,

there's a pet shop at Subang 2, near Subang Aiport that sell JRT for only 450 not sure the gender..... i went there and the dog is over excited to look somebody other than the shop...
Forum: Cats & Kittens 01-14-2011, 12:02 PM
Replies: 2
Views: 2,955
Posted By abuldotcom
Re: Lepas letak ubat kutu,kucing jadi agresif

itu maknenye, banyak kutu.... LOL {smile}

itu biasa, masa i amik stray utk 'dijinakkan', letak ubat kutu, before that, Vet ade tunjuk kutu yang ade kat the cat dalam kanta pembesar, gila banyak......
Forum: Coffee Room 01-04-2011, 01:40 PM
Replies: 11
Views: 5,410
Posted By abuldotcom
Re: Pandang Islam Mengenai Penjualan Kucing

Assalamualaikum,

Maaf kalau menerbitkan sesuatu yang tak digemari di sini. tapi sy mcm rasa terpanggil utk memaparkan ayat2 yang sy jumpa berhubung dengan kes ini.

harap tak de yang marah @...
Forum: Dogs & Puppies 12-08-2010, 10:56 PM
Replies: 20
Views: 4,749
Posted By abuldotcom
Re: How people see against Dog.

Sorry guys............ i guest i'm too carried away.... hehehe shame on me {shy}{shy}

hey, i dunno about that facebook, so thanx adrianng87..... surely to add the group........

yup phat gurl,...
Forum: Dogs & Puppies 12-08-2010, 02:37 PM
Replies: 20
Views: 4,749
Posted By abuldotcom
Re: How people see against Dog.

dear Christinelwy,

as Sphinxlover said, some people are not used to dogs.... you cant blamed them just because of they surprised to see a dog in a sudden....

and what do you mean by "M"??...
Forum: Feedback & Suggestions 09-15-2010, 12:12 PM
Replies: 4
Views: 2,129
Posted By abuldotcom
Re: How to tracking my own post? Pls teach me

if you are referring to me........ no problemo...... but i cant answer on behalf of abdul, becoz i am ABULdotcom.... not Abdul... hahahahahah
Forum: Hall of Shame 09-15-2010, 12:09 PM
Replies: 26
Views: 10,431
Posted By abuldotcom
Re: Saya Tertipu dgn EVESHARON41.. So The Others Beware..

Hahahha ambik ko!!!! 2 tahun je due date.....
Forum: Feedback & Suggestions 09-13-2010, 12:28 PM
Replies: 4
Views: 2,129
Posted By abuldotcom
Re: How to tracking my own post? Pls teach me

when you log on to you profile, at the top right there's a box stating

Welcome , (your ID)
You last visited : Today at xx:xx am/pm
Private Messages : Unread xx, Total xx.

just click at you ID...
Forum: General Discussion 08-10-2010, 04:05 PM
Replies: 13
Views: 2,871
Posted By abuldotcom
Re: mentaliti manusia zaman sekarang(tak semua, sebilangan je)

Saya ckp this thing bukan sebab ape, (maaf la kalau ade yang terasa) but it happens to me… 4 orang fosterer and rescuer (kununnye la) tapi bukan dalam nih, dalam the other forum…… beriya nak bagi...
Forum: General Discussion 07-29-2010, 02:59 PM
Replies: 13
Views: 2,871
Posted By abuldotcom
mentaliti manusia zaman sekarang(tak semua, sebilangan je)

Spayed, neutered…………………….. 2 perkataan yang sama makna…..

But in my opinion………(KEPADA SESAPE YANG BERKENAAN)

Korang, bila kucing dah besar, bila nak bagi kat orang lain, INSIST on...
Forum: Cats & Kittens 07-07-2010, 03:42 PM
Replies: 36
Views: 7,009
Posted By abuldotcom
Re: HELP: How To Train Cat Using Toilet????

Aiyohhhhhhhhhhh.................... why become so aggressive one? kita mahu cari ilmu kat sini, bukan nak mencarut carut......... {angry}

ntah ape hape ntah.........{oh}

Once again, thanx...
Forum: Cats & Kittens 07-07-2010, 01:51 PM
Replies: 36
Views: 7,009
Posted By abuldotcom
Re: HELP: How To Train Cat Using Toilet????

Saya sokong 2-3 ratus peratus......{shy} tapi tu la, memang tak boleh malas.... tapi cuba bayangkan, ade baby sendiri, even kalau malas sekalipun, boleh ke 'put for adoption'????{ohmygod}{ohmygod}...
Forum: Cats & Kittens 07-07-2010, 11:30 AM
Replies: 36
Views: 7,009
Posted By abuldotcom
Re: HELP: How To Train Cat Using Toilet????

Aiyohhh........... org mintak pendapat, jangan la terus bom dia................. sian dia..........

memang la bela kucing tak leh malas, tapi ahnhan tu mintak tanya mcmane nak tolong ajar kucing...
Forum: Cat DIY 04-22-2010, 03:49 PM
Replies: 529
Views: 184,829
Posted By abuldotcom
Re: DIY Cat Product

uiksss..........

jangan cepat sangat jump to the conclusion, jangan sebab seorang dua lelaki yang tak tau buat keje kasar, semua lelaki zaman ini dilabel sama je.............
Forum: Tech & Computers 02-19-2010, 12:19 PM
Replies: 87
Views: 19,613
Posted By abuldotcom
Re: laptops

heheheh mesti anak bulu kak June dah explore duu kan?

terserlah bulu kuceng kat atas notebook tuh, hahahahaha
Forum: Jobs & Vacancies 02-02-2010, 08:26 PM
Replies: 1
Views: 2,334
Posted By abuldotcom
Re: Admin / Store / Operation

hi mel mel,

may i know what kind of job you offer? i mean, in what industry? does it involving cat or other animal?

if it is involving furkids, i would like to apply.....
Forum: Sports & Fitness 01-14-2010, 06:01 PM
Replies: 70
Views: 9,830
Posted By abuldotcom
Re: bowling~

sape2 pun tak nak jadi organizer kalau satu reply mengambil masa 3 tahun untuk menanti reply yang seterusnya, kannnnnn.............. hahahahaha{shy}{shy}
Forum: Movies & TV 01-06-2010, 06:30 PM
Replies: 43
Views: 9,174
Posted By abuldotcom
Re: Avatar

adoiyai, kak june dah tgk, kate nak belanja, nak ke kak june tgk lagi skali? wakakakaka,

jake sully tuh kaki dia memang macam polio disease ke? kecik je tengok? kesian kan, muka handsome, tapi...
Forum: Movies & TV 12-28-2009, 03:37 PM
Replies: 43
Views: 9,174
Posted By abuldotcom
Re: Avatar

huiyyooo sy bab makan pree ni ok jak...... hahahaha just tell me when babeh.... {high}{high}{high}{high}

hahhaha....
Forum: Movies & TV 12-28-2009, 01:34 PM
Replies: 43
Views: 9,174
Posted By abuldotcom
Re: Avatar

ALBION tu game, lame dah game tuh, sape yang pernah main tau la... tapi game tu tak berape femes, tenggelam dengan game yang same best dengan dia e.g heretic, diablo, etc....

kak june, gi la...
Forum: Movies & TV 12-28-2009, 01:18 PM
Replies: 43
Views: 9,174
Posted By abuldotcom
Re: Avatar

haaa... tu lah, best wooo.......

scenery dalam citer tu buat sy nak je wujud dalam dunia tu.... environment yang ganas, but sangat cantik dan tenteram bila tahu cara nak handle the nature....... ...
Forum: General Discussion 12-24-2009, 11:32 AM
Replies: 10
Views: 10,510
Posted By abuldotcom
Re: Spaying/Neutering Your Pet

alamak...... kalah kalah kalah.{sweat}{sweat}{sweat}...............

jangan kena banned sudehhhh{scared}{scared}{scared}
Showing results 1 to 25 of 60

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.