Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 134
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ruslina_ml
Forum: Coffee Room 11-01-2009, 01:32 PM
Replies: 16
Views: 2,256
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Birthday Shareen_Natasha

HAPPY BIRTHDAY SHA!!!
lama betul tak post dlm forum...n then ada thread ni, so kakcik tak nak lepas peluang to wish Sha...
Kakcik doakan Allah murahkan rezeki semuanya untuk Sha..., terutama rezeki...
Forum: Coffee Room 10-14-2009, 07:43 PM
Replies: 49
Views: 5,104
Posted By ruslina_ml
Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

salam semua. Lama rasanya tak post apa2 dlm forum. Kesibukan dan kepenatan.
Ari tu pegi openhouse pakcu, dapat juga jumpa forumer2 June, Syikin dgn cupcakes yum yum...{grin} Jumpa Rieyna,...
Forum: Coffee Room 09-27-2009, 11:47 AM
Replies: 11
Views: 1,930
Posted By ruslina_ml
Re: .: epi besday shikin a.k.a. cookies4bulat :.

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!! May Allah bless u in many ways...
Sori lambat wish, maklum la teramat busy awal2 raya ni....
Forum: Lost & Found 09-27-2009, 11:45 AM
Replies: 27
Views: 2,659
Posted By ruslina_ml
Re: Kj boy hilang semalam

Alhamdulillah... seronok dpt tau KJ Boy dah balik. Kiddo kakcik taknampak bayang pun. Dah tentu sah kene catnap. Kakcik mengharapkan spt KJ Boy jugak la, dia akan balik nanti, tapi nampaknya takda...
Forum: Coffee Room 09-17-2009, 03:38 PM
Replies: 4
Views: 946
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Birthday Bardaziz

HAPPY BIRTHDAY BARD!!!
SEMOGA PANJANG UMUR DENGAN PENUH KEBERKATAN DAN KEBAHAGIAAN..

(psst.. september jugak???)
Forum: Lost & Found 09-17-2009, 03:35 PM
Replies: 27
Views: 2,659
Posted By ruslina_ml
Re: Kj boy hilang semalam

Aduhai Sha.... sabar byk2... Kiddo kakcik pun hilang hampir 2 bulan...Sama kes dgn Sha gak, menyusup keluar masa gate tengah bukak, asben nak keluar, tak perasan dia ada kat luar. Sampai sekarang...
Forum: Coffee Room 09-15-2009, 03:25 PM
Replies: 47
Views: 4,626
Posted By ruslina_ml
Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Sabtu ni balik pahang. Maybe 3rd raya balik SS3. Datang la nieda, dgn bopren pun takpe... Sape2 yang stay area Kelana Jaya, jemputlah ke rumah. Yang tak stay area ni pun dijemput datang. Jamuan...
Forum: Coffee Room 09-15-2009, 02:51 PM
Replies: 47
Views: 4,626
Posted By ruslina_ml
Re: *selamat hari raya aidilfitri*

di kesempatan ini, m/k.cik juga ingin mengucapkan kepada semua forumer di petfinder.my
selamat hari raya
maaf zahir batin
Forum: Coffee Room 09-11-2009, 07:14 AM
Replies: 10
Views: 1,525
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Birthday Nuin83 n Nurkasih...

HAPPY BIRTHDAY NURKASIH N NUIN83. Wishing u both happy forever....
Tak sangka, ramai jugak September babies.....
Forum: Coffee Room 09-10-2009, 02:42 PM
Replies: 35
Views: 4,415
Posted By ruslina_ml
Re: New Baby On The Way!

June, kakcik doakan June n Lia n rakan2 yang sewaktu dgn nya (hehehe, yang belum dpt anak) akan dapat anak dlm masa terdekat....macam Nurul cakap, buat projek besar besaran...{grin}
Forum: Coffee Room 09-10-2009, 09:59 AM
Replies: 35
Views: 4,415
Posted By ruslina_ml
Re: New Baby On The Way!

Lia, jangan putus asa, keep on trying. InshaAllah, nanti Lia pulak dapat baby pada 10/10/10....{good}
Forum: Coffee Room 09-10-2009, 09:25 AM
Replies: 35
Views: 4,415
Posted By ruslina_ml
Re: New Baby On The Way!

la.. baby boy ke????{ohmygod}{grin}. Tak kena la nama pakcu suggest tu... isk isk isk.....TAHNIAH FIR N HAJJAR....
Forum: Coffee Room 09-10-2009, 07:09 AM
Replies: 35
Views: 4,415
Posted By ruslina_ml
Re: New Baby On The Way!

Tahniah Fir n Hajjar. Kakcik mendoakan yang terbaik untuk Fir, Hajjar n baby girl....{good} Wah! penuh dengan angka 9.. Pandai nya Pakcu suggest nama, sedap jugak tu... Pakcu tu entah bila lah...
Forum: Coffee Room 09-07-2009, 02:04 PM
Replies: 76
Views: 6,618
Posted By ruslina_ml
Re: Pf buka puasa gathering....

jadila dapat tengok gambar je.... ada iman n baby, Iman dah maintain n baby makin montok..{good} linda yang baju merah ke?? Kakcik pun jeles rambut raya Linda...{good}{grin} Lia pun ada?? Mana...
Forum: Events 09-07-2009, 07:42 AM
Replies: 96
Views: 13,136
Posted By ruslina_ml
Re: MCC CAT FUN SHOW AT MID VALLEY - 31st August, 2009

Reen, anak kakcik yang ambik gambar tu, sebab katanya Norell nak sama dgn kucing kami, Suki.... , tapi Suki ada janggut...ini gambar nya...
Forum: Events 09-06-2009, 06:59 AM
Replies: 96
Views: 13,136
Posted By ruslina_ml
Forum: Events 09-06-2009, 06:51 AM
Replies: 96
Views: 13,136
Posted By ruslina_ml
Re: MCC CAT FUN SHOW AT MID VALLEY - 31st August, 2009

ni kakcik tambahkan collection gambar2 catshow at mid baru2 ni. Sape2 yang pandai besarkan gambar2 ni, silakan....
Forum: Coffee Room 09-06-2009, 06:41 AM
Replies: 20
Views: 2,040
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Besday Ruslina_ml (Kak Cik) n Lynn Cat

Ini la birthday cake saya, anak2 yg belikan...hehehe...{shy}
Forum: Coffee Room 09-06-2009, 06:18 AM
Replies: 22
Views: 2,748
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Birthday BabyZee & habidaiya

ish ish ish... yong ni kalau sebut pasal kahwin.....seronok sangat....{happy}.
Forum: Coffee Room 09-06-2009, 06:13 AM
Replies: 20
Views: 2,040
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Besday Ruslina_ml (Kak Cik) n Lynn Cat

Tks babyzee n yong for the wishes.... {good}
Forum: Coffee Room 09-04-2009, 09:31 PM
Replies: 22
Views: 2,748
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Birthday BabyZee & habidaiya

tu la pasal...kek bertingkat2 tu sesuai untuk org kawin, kan??? Shimi???{shy}
Forum: Coffee Room 09-04-2009, 08:46 PM
Replies: 20
Views: 2,040
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Besday Ruslina_ml (Kak Cik) n Lynn Cat

alahai adinda..... memang nak sangat jumpa u all, n then nak peluk gomol2 si Amar tu....{muacks}{muacks}, apakan daya, yang dirumah ni perlukan perhatian kakcik...., terutama baby yang paling...
Forum: Coffee Room 09-04-2009, 01:34 PM
Replies: 22
Views: 2,748
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Birthday BabyZee & habidaiya

wah!!!! ramainya Virgoans??? (betul ke term tu??)

HAPPY BIRTHDAY BABY ZEE N DAIYA....{happy}

Shimi, mintak kek besdayraya....{grin}
Forum: Coffee Room 09-03-2009, 03:13 PM
Replies: 20
Views: 2,040
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Besday Ruslina_ml (Kak Cik) n Lynn Cat

Linda, Iman n Daiya. Thanks for the wishes n doa... Bila la agaknya dapat jumpa u all....

Soklan Linda, jawabnya.... Biarlah rahsia....(ala ala lagu ct nurhaliza){shy}
Malu la nak bg tau......
Forum: Coffee Room 09-03-2009, 06:14 AM
Replies: 20
Views: 2,040
Posted By ruslina_ml
Re: Happy Besday Ruslina_ml (Kak Cik) n Lynn Cat

June, mau jugak kakcik pesan borobudur dr jogja, tapi segan la....{shy}{shy}, bimbang nanti berat sangat, tersangkut pulak June kat sana, n member2 pf nanti rindu pulak kat June.... hehe{grin}{grin}...
Showing results 1 to 25 of 134

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.