Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 97
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ketotmerah
Forum: Cats & Kittens 03-02-2009, 03:32 PM
Replies: 538
Views: 51,316
Posted By ketotmerah
Re: dah mandi kucen ke belom ?

minggu ni tak sempat nak mandi kan anak2 bulus..minggu depan laa..4 ekor pun dah mcm2 ragam..saya gunakan cara yg sama mcm bareen buat.. lap dgn towel jer..
Forum: Pet Food 12-30-2008, 01:55 PM
Replies: 7,614
Views: 630,902
Posted By ketotmerah
Re: Blackwood

Saya nak update kat sini..saya dah bayar melalui kaunter

Account No 4869651605 (Deposit Cash)
Name Teng Hui Lee
Date/Time 30.12.2008 12:15:34
Authorised by PIBB
Amount RM...
Forum: Cats & Kittens 12-24-2008, 05:07 PM
Replies: 39
Views: 10,261
Posted By ketotmerah
Re: Performance Cat food

Saya pun tengok kucing2 ni dah kurang makan..nape ek?mcm seksanya tengok diaorg mengigit..ada yg cedok dgn tangan..pas tu mkn atas lantai..kita bg mkn dlm bowl, dia nak mkn atas lantai..dah jadi satu...
Forum: Pet Food 12-24-2008, 01:59 PM
Replies: 7,614
Views: 630,902
Posted By ketotmerah
Re: Blackwood

thanks illa tolong update kan..
Forum: Pet Food 12-23-2008, 03:00 PM
Replies: 7,614
Views: 630,902
Posted By ketotmerah
Re: Blackwood

kak iman,
saya pun nak order adult 24kg..saya tak boleh dtg pada 4hb..nanti saya call kak nurul inform bila boleh dtg..boleh kan?
Forum: Cat TV and Photos 12-18-2008, 04:01 PM
Replies: 40
Views: 4,495
Posted By ketotmerah
Re: Amcorp Mall Cat Pics

eee geram nyer tengok kucing2 nih...gebu-gebu
Forum: Cats & Kittens 12-16-2008, 11:51 AM
Replies: 13
Views: 2,671
Posted By ketotmerah
Re: Cat Sitter

laa sekolah lagi ke?hehehehe
Forum: Cats & Kittens 12-16-2008, 10:51 AM
Replies: 13
Views: 2,671
Posted By ketotmerah
Re: Cat Sitter

eh! akak ni..bukan sekarang..kan saya cakap nak tanya jer tadi..mungkin ujung bulan ni kot..saya nak balik penang..nanti saya kompem balik..nak ckp kat husben dulu..
Forum: Cats & Kittens 12-16-2008, 10:38 AM
Replies: 13
Views: 2,671
Posted By ketotmerah
Re: Cat Sitter

saya kat pandan jaya..dia boleh datang kat rumah?? soal duit tu tak kisah laa sgt..tak susah kan dia ke..kena ulang alik..saya ni kalau boleh tak nak susahkan sesiapa..ye laa org dah tolong kita..
Forum: Cats & Kittens 12-16-2008, 10:08 AM
Replies: 13
Views: 2,671
Posted By ketotmerah
Re: Cat Sitter

mcm mana dgn charge yg di kenakan?
Forum: Cats & Kittens 12-16-2008, 10:01 AM
Replies: 13
Views: 2,671
Posted By ketotmerah
Re: Cat Sitter

kak june,

Nak tanya jer ek..in case laa saya nak hantar anak2 saya kat jiran kak june tu, kena inform seawal bila?saya ada 4 ekor..sebab saya tak pernah hantar anak2 saya pada mana2 cat...
Forum: Coffee Room 12-09-2008, 10:33 AM
Replies: 22
Views: 3,030
Posted By ketotmerah
Re: Happy Birthday Abzalia..

[

Happy birthday Abzalia..yg ke berapa nih{victory}

Moga hari2 yang akan datang akan lebih bermakna buat diri anda{good}
Forum: Cat TV and Photos 12-09-2008, 10:31 AM
Replies: 31
Views: 2,525
Posted By ketotmerah
Re: Don't Disturb This Cat

Haiyoo! mcm ni pun ada ke{shy}Mesti hilang feel 'member' tu{shy}{shy}
Forum: Fish Shops & Supplies 12-01-2008, 03:17 PM
Replies: 29
Views: 37,912
Posted By ketotmerah
Re: Pudu Fish shops

boleh..saya punya kerium tu saya letak atas rak kasut tu jer..1 jer rak kasut tu..so far rak kasut saya tu masih elok sebab tak kena matahari..dah setahun lebih ni, rak kasut tu ok jer..sebelah...
Forum: Health, Disease & Diet 11-28-2008, 04:37 PM
Replies: 23
Views: 4,364
Posted By ketotmerah
Re: Cat Scratch Disease (CSD)

bila saya dah kena bite & scratch mcm tu..baru tahu betapa bahaya gigitan & cakaran kucing..terutama pd gigi, kuku & air liur..

3 kali kena..3 kali tu saya digelak kan org..bila pegi hospital...
Forum: Health, Disease & Diet 11-28-2008, 04:31 PM
Replies: 23
Views: 4,364
Posted By ketotmerah
Re: Cat Scratch Disease (CSD)

saya dah kena tangan kiri, tangan kanan..tahun lepas kat kaki kiri..mc 2 minggu{shy}semua kerana kucing jantan..this year jer yg tak kena..dah completed 3 times injection..

rasanya kalau boleh tak...
Forum: Health, Disease & Diet 11-28-2008, 04:13 PM
Replies: 23
Views: 4,364
Posted By ketotmerah
Re: Cat Scratch Disease (CSD)

oh! FK pun dah ada expiren di injek doc pasal kucing ni yee..saya pun sama..sakit mcm semut gigit jer..

yg second time tu agak kritikal sikit..sebab saya baru lepas 1 minggu operation..pas tu kena...
Forum: Fish & Aquariums 11-28-2008, 03:55 PM
Replies: 11
Views: 8,795
Posted By ketotmerah
Re: Catfish: Plecostomus

a'ah..ikan murah jer..dari rm1 -rm2 kalau tak salah laa..masa saya beli harganya rm1..sekarang ikan ni bukan main besar lagi..sebab dia mkn pallet..bukan lumut jer..siap berebut2 dgn ikan puyu bila...
Forum: General Discussion 11-28-2008, 03:42 PM
Replies: 15
Views: 2,940
Posted By ketotmerah
Re: Denda RM10,000 aniaya haiwan

patutnya akta mcm ni mmg lama dah patut disebarkan..biar diaorg yg suka zalimi binatang rasa sikit..so mcm mana pulak kalau org lain yg zalimi binatang yg terbiar (yg tak bertuan terutama kat jalanan...
Forum: Pet Food 11-28-2008, 03:18 PM
Replies: 7,614
Views: 630,902
Posted By ketotmerah
Re: Blackwood

saya dah anta email sebagai bukti pembayaran
Forum: Fish Shops & Supplies 11-28-2008, 02:47 PM
Replies: 29
Views: 37,912
Posted By ketotmerah
Re: Pudu Fish shops

Saya beli akuarium yg sama besar dgn rak kasut yg bertutup tu..ala2 kabinet kasut yg 2 pintu)..memang ngan2..dok atas rak kasut tu..

Akuarium tu siap ada tutup..motor (pump), penapis & eksesori yg...
Forum: Pet Food 11-28-2008, 02:21 PM
Replies: 7,614
Views: 630,902
Posted By ketotmerah
Re: Blackwood

Kak Imann,

Saya dah buat payment..tengahari tadi
Forum: Fish Shops & Supplies 11-28-2008, 11:15 AM
Replies: 29
Views: 37,912
Posted By ketotmerah
Re: Pudu Fish shops

betul..saya dah beli akuarium..murah..kalau kos lebih kurang seratus tu boleh dpt akuarium besar..

kat rumah tu, saya bela kucing..husben bela ikan ..ikan puyu.& yg paling wajib ikan...
Forum: Member Introductions 11-28-2008, 10:56 AM
Replies: 83
Views: 7,570
Posted By ketotmerah
Re: Hiiii..i'm new here

best bg rabbit ni mkn..ala2 sopan gitu..tapi geli laa kalau bagi mkn atas tangan..lagi2 kalau dah ramai keliling kita..pas tu berebut2 mintak mkn{shy}

mkn kangkung..kira vege la ni{victory}
Forum: Pet Food 11-27-2008, 02:57 PM
Replies: 7,614
Views: 630,902
Posted By ketotmerah
Re: Blackwood

Mana kak Nurul nih?{sick}
Showing results 1 to 25 of 97

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.