Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: Daniel
Forum: Cat TV and Photos 05-24-2011, 02:24 PM
Replies: 8
Views: 2,661
Posted By Daniel
Re: My anak bulus (update)

Tempat tido mereka tetap dengan tempat masing masing ke atau bertukar tukar, ikut kesukaan mereka......?Tak gaduh ke mereka atau semua dah kembiri?
Forum: Cat TV and Photos 05-16-2011, 12:07 PM
Replies: 9
Views: 3,004
Posted By Daniel
Re: introducing my cats yg nakal....

kucing saya cage tak jadi masalah, lagipun mereka rajin membersihkan diri....tapi lantai awak akan jauh lebih bersih sebab mereka rajin lap lantai..{happy}{happy}{happy}

Dari kecik saya memang...
Forum: Cat TV and Photos 05-16-2011, 11:40 AM
Replies: 6
Views: 1,564
Posted By Daniel
Re: My new kitten

Ye ker....kesian nya......kalau bela banyak banyak, itulah yang kita takut kan ...VIRUS....takut jangkiti semua.....takut takut....

Semoga si kecik semua sihat sihat belaka......
Forum: Cat TV and Photos 05-16-2011, 09:58 AM
Replies: 9
Views: 3,004
Posted By Daniel
Re: introducing my cats yg nakal....

this is my cat yg dh makin berisi sejak bela hampir 3 bulan...kuat mkn blackwood ooo...quite social and suke membuli kucing lain...and very playful...


Putih....kat rumah saya pun ada empat ekor...
Forum: Cat TV and Photos 05-16-2011, 09:52 AM
Replies: 6
Views: 1,564
Posted By Daniel
Re: My new kitten

Dah berapa banyak kucing you ada sekarang? suka kan yang Calico tu, cute n aktif.....
Forum: Rabbits 05-16-2011, 09:35 AM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Kucing pedigree dah tak mampu nak bela, so bela lah arnab berpedigree.....tapi tak juga.....arnab pedigree saya pun ada yang lebih dari 2000++, import dari US.

Arnab dah hampir 40 ekor tapi kucing...
Forum: Rabbits 05-14-2011, 02:11 PM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG6010-1.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG6013-1.jpg
...
Forum: Rabbits 05-14-2011, 02:09 PM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Anak anak arnab saya yang lahir pada 5th & 6th May 2011

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG6007.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG6050.jpg
...
Forum: Rabbits 05-09-2011, 03:43 PM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Dalam lingkungan berapa yang you consider murah....hehehe. What happen to your arnab? Berapa ekor arnab yang you masih ada? Asingkan mereka supaya tidak dijangkiti, mungkin ada virus kot?
Forum: Rabbits 05-09-2011, 11:53 AM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG5968.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG6033.jpg
...
Forum: Rabbits 05-09-2011, 11:48 AM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Gambar gambar arnab saya yang lain....

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG5990.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG6025.jpg
Forum: Rabbits 05-09-2011, 11:14 AM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Sorry to hear about that...{cry}{cry} Sakit jantung kot.....Sebab saya ada pengalaman juga tapi lain sikit cerita nya......Fews month ago, saya beli seekor arnab ND doe RM450.00. Waktu malam, anak...
Forum: Rabbits 05-07-2011, 11:47 AM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Senang senang boleh lah layari : www.arnabjamaldanny.blogspot.com
Forum: Rabbits 05-05-2011, 04:23 PM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Re: Arnab Ku

Yang mata warna merah (REW) nama nya White Pondra, Buck n mata yang warna biru (BEW) nama nya White Sura, doe. Kedua dua mempunyai pedigree 3 generation.....
Forum: Rabbits 05-05-2011, 04:17 PM
Replies: 12
Views: 6,219
Posted By Daniel
Arnab Ku

Saja paparkan gambar gambar arnab ku untuk tontonan semua.......

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG5955.jpg
...
Forum: Rabbits 04-27-2011, 10:45 AM
Replies: 4
Views: 3,379
Posted By Daniel
Re: vet for rabbit

Had sent my rabbit to there before by my friend. if not mistaken shud be taman megah at pj. Call the number n check........
Forum: Rabbits 04-26-2011, 02:56 PM
Replies: 4
Views: 3,379
Posted By Daniel
Re: vet for rabbit

Call this number :- Dr Yeo 03-78048684
Forum: Cat TV and Photos 04-19-2011, 10:46 PM
Replies: 17
Views: 2,344
Posted By Daniel
Re: introducing my baby minyaauw

Masih feed susu pakai botol? Mana mak dia? Waktu dua tiga bulan nie lah kucing yang kuat main sekali.....memang cute......{happy}{happy}
Forum: Cat TV and Photos 04-19-2011, 05:59 PM
Replies: 60
Views: 9,831
Posted By Daniel
Re: Anak kucing saya yang baru lahir......

Pernah juga dengar orang cerita, tapi tak pasti betul tak......Kat rumah ada empat ekor kucing putih, tapi tak ada satu pun yang mempunyai warna mata yang berlainan.......

Dah semakin besar lah si...
Forum: Cat TV and Photos 04-19-2011, 04:47 PM
Replies: 60
Views: 9,831
Posted By Daniel
Re: Anak kucing saya yang baru lahir......

Flash kamera yang jadikan mata nya look a like two difference colour......biasanya kucing pure white jer yang berkemungkinan dapat mata dua colour...
Forum: Cat TV and Photos 04-19-2011, 11:31 AM
Replies: 60
Views: 9,831
Posted By Daniel
Re: Anak kucing saya yang baru lahir......

Dah semakin besar lah si anak kucing kecik saya.....

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG5947.jpg

http://i392.photobucket.com/albums/pp10/danielcsl1963/CIMG5927.jpg
...
Forum: Cat TV and Photos 04-18-2011, 10:34 AM
Replies: 26
Views: 3,333
Posted By Daniel
Re: Introducing Juju

Bagus lah tu......{happy}{happy}
Forum: Cat TV and Photos 04-12-2011, 01:01 PM
Replies: 26
Views: 3,333
Posted By Daniel
Re: Introducing Juju

Mesti lah rindu kat tuan dia sebab dah tiga hari tak manja manja dengan tuan nya....mungkin belum full recover yet, atau still dalam ketakutan, minta orang teman kan......
Forum: Cat TV and Photos 04-08-2011, 02:29 PM
Replies: 26
Views: 3,333
Posted By Daniel
Re: Introducing Juju

Buat muka seposen kot......tak bawa balik lagi ke?
Forum: Cat TV and Photos 04-06-2011, 02:19 PM
Replies: 26
Views: 3,333
Posted By Daniel
Re: Introducing Juju

I perasan semua kucing saya tido dari pagi pukul 9 sampai petang pukul 6. Siang hari tak ada orang kat rumah nak menikmati nyanyi mereka, so mereka instead of membazir tenaga suara mereka, baik...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.