Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: adamyala
Forum: Tech & Computers 07-25-2010, 09:05 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

haha...main SIm 24 jam cikgu nih...biar betuiiii {shy}

akak ada baca dalam blog nur nak jual macbook white tu tapi time tu RM nan adoooo...so akak wat wat taknampak jer ler ....haha {shy}
Forum: Tech & Computers 07-25-2010, 08:52 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

hehe..june kan macgyver...
lagipun dia rajin buat research sebelum beli sesuatu barg
tu yg akak tabik spring kat dia ....{cool}

haah..Yana...akak pun jeles kat fifi

anak ayah la katakan...
Forum: Tech & Computers 07-25-2010, 08:20 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

{cry} sedih june...

sampai skrg lom dapat lagi laptop baru...huhu

ada ada jer halangan. lagipun cik abg ckp laptop aku ni baru je tukar

motherboard. tunggu laen tawon baru beli baru.{cry}
...
Forum: Tech & Computers 02-20-2010, 01:07 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

wah wah wah....June...Congrats !!{good}
ko tak sabar sabar nak rembat lappie baru ye. Dah bwk balik sebijik TOSHIBA....huhuhu . Jeles dan meleleh air lior aku tengok June...{high}

Mcm mana June ?...
Forum: Tech & Computers 02-09-2010, 04:59 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

Thanks June....rajin nye kwn aku yg sorg ni...
Aku rasa nak je rembat satu . So far aku tanya kwn2 guna lenovo durg ckp boleh tahan. Harga lebihkurg sama je dgn dell. Tapi tak banyak warna pilihan...
Forum: Tech & Computers 02-08-2010, 04:18 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

ye lah june, nanti aku beli la cooling fan tu sekali...org mcm aku ni ...dah 'senje' mcm ni baru nak rajin online...pastu mcm2 bende tak tahu...kehkehkeh . Ko nak passing kat hubby ko ok la. Berbaloi...
Forum: Tech & Computers 02-08-2010, 04:00 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

sama la june, RM800 net. harga motherboard dgn upah pasang sekali kot. Aku ingat nak beli baru la June. nak repair tak tau berapa lama dia akan buat lagi. Nanti nak survey jugak. Aku guna ganas gak...
Forum: Tech & Computers 02-08-2010, 07:23 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

lappie compaq akak yang berusia 3 tahun setengah, akhirnya surrender semalam. Tak boleh start dah. Bwk gi digital mall, org tu ckp motherboard problem. Cair la kot...sbb tak pernah guna cooling fan,...
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 08:12 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By adamyala
Re: laptops

waaaa...nur & shikin
berputar putar kepala makcik baca info korang pasal lappie
dah tak leh terima otak makcik dah berkaratz daaa {shy}

kak zai guna compaq presario gak...dah masuk tahun ke 3...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.