Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: June
Forum: Tech & Computers 02-21-2010, 10:30 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

Zai,klu ko notice plastic wrapping cover laptop tu aku tak buka lg dah bertenet.hehehehehe!!

aku rasa aku akan happy dgn Toshiba ni.bila ada gegaran pd HDD,akan kuar satu notis kat laptop.bgtau...
Forum: Tech & Computers 02-19-2010, 12:22 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

hahahahahah!! Tajamnya mata ko.si Peterpan siap duduk atas laptop tu.huh!!! bertuah punya kuicng.abis nanti jahanam laptop baru.akak angkat & pindah dia ke beg laptop.{shy}{shy}
Forum: Tech & Computers 02-19-2010, 12:04 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

Hahahahahah!!! Zai,aku dah tak sabar beli laptop baru.semalam terus serbu Low Yatt.Dah beli Toshiba Portege T110. Harga RM2199. harap kali ni blh long last dari HP aku yg lepas.
...
Forum: Tech & Computers 02-10-2010, 11:08 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

hahahahah!! Takde apa zai.senang je tu melilau survey. Low Yatt dgn ofis aku tak jauh.20 minit je.aku memonteng jap semalam {shy}{shy}{shy}

aku pun nak kaler merah dark tp takde {cry2}{cry2}...
Forum: Tech & Computers 02-09-2010, 04:09 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
aptops

Zai,utk ko aku td pi survey Lenovo punya laptop.aku list down jenis2,features & harga.td aku dah email adik aku suruh dia bg sikit idea which is better utk aku punya hardcore usage.


MODEL 1 -...
Forum: Tech & Computers 02-08-2010, 04:31 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

masa beli dulu dlm RM4 ribu lebih sikit. skrg dah murahlah.

samalah kita zai.aku pun dulu mana reti suma benda2 yg berkaitan teknologi ni.kdg2 aku rasa bila adik aku ckp hal computer/laptop ke...
Forum: Tech & Computers 02-08-2010, 04:05 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

Lenovo pun ok gak.sama lasak.tp aku tak pasti berapa fulus. aku ingat mula2 nak jual je laptop hangkang tu.tp husband aku nak pula.so aku tengah repair tu.ari rabu baru blh amik. aku pakai dulu smp...
Forum: Tech & Computers 02-08-2010, 03:54 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

klu Compaq tukar motherboard berapa Zai?? HP tukar motherboard RM700. aku dah decide nak beli Toshiba Protege after discuss dgn adik aku.yg bagusnya Toshiba laptop ni ada Shock Absorber lg utk tahan...
Forum: Tech & Computers 02-07-2010, 10:25 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

laptop akak tak blh pakai yg basic saja coz akak pakai utk kerja gak. so kena yg byk features.akak pakai laptop dlm 10-14 jam sehari.dlm ofis ada aircond,pastu siap pakai kipas cooler lg. di rmh pun...
Forum: Tech & Computers 02-06-2010, 11:05 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
aptops

Sodeh sesangat.semalam antar laptop utk repair.dah hangkang. graphic card hancus. {cry2}{cry2}{cry2} susah betoi HP ni. too fragile.sikit2 rosak. boring betoi.baru pakai 3 thn lbh dah mcm2 ragam.
...
Forum: Tech & Computers 10-16-2009, 10:32 AM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

muahahahah!! samalah kita Shikin.akak ni klu skrin yg kecik2 ni mata pun nak jd juling.mgkn sebab akak 4 mata.tp kekadang terpaksa gak tgk skrin kecik tp akak tukar resolution skrin jd besar.hah!!...
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 05:18 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

hmm!! kat opis aku pun pakai dell.aku yg berkeras nak pakai dell.heheheh!! mmg dell bagus.so far I have no complaintlah.
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 01:58 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

tu yg akak tak puas ati.klu dah tau pengguna byk durang kena anticipate hal ni.bukan hal baru,dari tahun lalu lg.akak complaint ntah berapa byk kat MCMC pastu durang forward ke Celcom.baru jln.tu pun...
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 01:42 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

samalah.kat KK tu lbh laju lg broadband dari KL.KL yg lebih urban pula line slow.
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 01:12 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

kikikikikik!! berukband zai?? alah,celcom pun berukband gak.mcm celaka.hot betul aku.bila balik rmh kena tukar setting gi GPRS coz 3G takde signal.Tmn Shamelin signal very slow.kdg2 ada,kdg2...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 08:33 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
Rlaptops

sebenarnya ikut kata adik akak yg juga doctor computer.{shy}{shy}{shy} (dia ada PhD Science Computer dari University Lancaster.skrg pensyarah kat UPM) laptop atau PC yg kita nak ni,bergantung usage...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 07:38 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
laptops

akak pakai HP pavillion.mmg glamer dan features byk tp sensitive gaban.bosanlah HP ni.pastu maintenance tinggilah.bagus lg pakai fujitsu.hmmm!! fening ni,akak pun nak cari laptop baru.{shy}
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 07:24 PM
Replies: 87
Views: 19,268
Posted By June
aptops

beli dell.akak ada nampak promo laptop dell kat low yatt 2 hari lalu. rega pun tak mahal sgt.dlm RM3299 keatas.worth our money tau laptop tu.klu tak ingat duit yg takde,rasa nak zap yg kredit...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.