Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: suliana
Forum: Tech & Computers 12-17-2009, 01:09 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

{shy}{shy}{shy} tq tq tq!!!{good}{good}{victory}
Forum: Tech & Computers 12-03-2009, 02:31 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

salam to everyone... lega rasanyer finally sue beli macbook! macbook white... now still learning to use macbook nih... mcm alien dah rasa.. sume tak reti guna.. but very excited at da same time sbb...
Forum: Tech & Computers 10-16-2009, 05:44 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

ha tu la sue rasa 12 inch paling sesuai la tak kecik sgt n tak besar sgt n ringan jugak {good}
Forum: Tech & Computers 10-16-2009, 12:46 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

belom decide and mmg sue dah list kan ikut pandangan sume org dlm forum nih. sue tunggu hujung bulan nih insyaallah or anytime sue dah beli sue akan tulis kat sini aper sue beli, definitely!!!!...
Forum: Tech & Computers 10-16-2009, 12:43 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

yg tu mmg kecik syikin, sue pun takut naik juling mata nanti ahahahha... tapi kalau just urfing and mobile yg tu sesuai sgt! so kalau 2nd notebook ok la but kalau nak guna tuk kat rumah mmg la kena...
Forum: Tech & Computers 10-16-2009, 12:41 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

ha sue dah tgk web macbook yg polycarbonate tu ehehehe... mahal{shy}{shy} tapi CUN WOOOOOO...
Forum: Tech & Computers 10-16-2009, 12:39 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

sokong!!!! dats wat i need too!!! eh sama la kita mine is lebih kurang 1.7kg kot and screen is 12 inch. sue takder bluetooth ngan webcam tu so sume kena beli asing leceh.
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 05:43 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

lar nak tuka ke macbook jugak ker??? waduhh... mcm ni sue pun nak tgk balik la macbook tu lagi ehehehe...{shy}{shy}
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 04:55 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

cah sendiri pakai dell ker? ramai ye ckp Dell bagus {good} sue dok google la maner satu model dell yg light and fast and kalau boleh putih. ader specific model cah rekomen??
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 03:42 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

wa.... panjang betul nak relpy sume posting nih sampai sue kena bukak dua window sambil baca sambil type reply ahahaha...

syikin: betul ckp syikin, sony sue kena tolak tepi kot sbb dia punyer...
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 01:34 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

wa.... bagus betul info nih... tak pernah plak terpk nak compare mac ngan vaio tu. tapi mmg harga lebih kurang kan??? kawan sue pakai vaio dia kata susha sikit la sbb wireless dia tak boleh adapt...
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 01:12 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

ha, skang mmg makin kecik la laptop n murah jugak tapi tu la lebih tuk surfing jerk if mcm sue nih bayak masa kat rumah jadik better beli screen besar sikit, kang juling plak mata tu ahahahah......
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 01:05 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

syikin: maklumat yg sgt bernas! tq!!! compaq is a very good brand also from my frens punyer view. sue akan petimbang kan compaq jugak

so far sue punyer twin head ni la paling memuaskan but da...
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 12:23 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

wa.... sekolah skang pun ader wireless??? mak ai canggihnyer ehehehe... ya la kalau kurang pakai then better cancel. sue pakai bb yg rm68 gak. tapi tuk kat luar la. kat rumah pakai streamyx.
Forum: Tech & Computers 10-14-2009, 12:06 AM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

hahahah... boleh ek layan petfinder sambil meeting ehehehe.... ha sue pun dah sooo addicted kat petfinder ni ha... sampai satu hari la melayan petfinder hari nih...

ps: patut la nur pun rancak...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 09:53 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

wa... lucky u la ader org sentiasa nak refer pasla computers especially MAC!!!! ha my sis pakai Iphone wow mcm best jer sbb tu dia rancak melayan forum sbb senang access thru fone dia tuh ehehehe......
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 09:05 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

kak jun: agree, sbb tu sue dok carik yg mengikut usage sue jerk. sue heavy internet surfer yg accessories lain tak pakai sgt so kalau beli mahal2 n canggih ngan thumb pring la segala bagai endup sue...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 08:13 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

maintenance tinggi?? haihhh... sue dulu dah pakai fujitsu and my twinhead ni lagi tahan ama, pecah record; 4 tahun dah ngan sue n tak mengecewakan. fujitsu dlm 2 tahun then screen dia pecah(dia ader...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 08:10 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

oittt... meanrik betul explanation pasla mac book nih!!! haih... masuk balik my list la. ehehehe... tq tq tq for da info. bila pk balik mmg la yg pakai mac tak complain kan? sume terus je maju...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 07:28 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
Re: laptops

ooowww, kak june pakai HP ek??? sensitif??? ha kalau mcm tu out of da list la sbb ader ingat nak tgk HP pavillion tuh.

ok nanti sue try surf lagi model dell. and yes my budge is around dat also,...
Forum: Tech & Computers 10-13-2009, 06:35 PM
Replies: 87
Views: 19,269
Posted By suliana
laptops

hello sume org...

i desprately need help la...

im keen to change my old lappie with a new one but cldnt decide wat i shld get.

dlm list is macbook white tapi im soooo used to use normal...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.