Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: catt413
Forum: Member Introductions 04-29-2009, 06:53 PM
Replies: 30
Views: 2,571
Posted By catt413
Re: hye everyone..

isk apa cerita minah nie?? dah turun ker belum kucing tu.. ker dia dah jadi nangka??{cry2}{sweat}
Forum: Member Introductions 04-29-2009, 05:48 PM
Replies: 37
Views: 3,195
Posted By catt413
Re: Hellooo

hello jer?? hello juga la kat rieyna... {happy}{happy}
Forum: Cat TV and Photos 04-29-2009, 05:40 PM
Replies: 230
Views: 26,453
Posted By catt413
Re: Anak bulus's tido style - post your pics here

Ell & Mel

http://i445.photobucket.com/albums/qq179/catt413/anak%20bulus%20ku%20tido/ellnmel.jpg

mimpi terbang kot
...
Forum: Cat TV and Photos 04-29-2009, 05:37 PM
Replies: 230
Views: 26,453
Posted By catt413
Re: Anak bulus's tido style - post your pics here

nie dia my anak2 bulu's

Melanie Rose

http://i445.photobucket.com/albums/qq179/catt413/anak%20bulus%20ku%20tido/Image16.jpg...
Forum: Cat TV and Photos 04-29-2009, 04:57 PM
Replies: 230
Views: 26,453
Posted By catt413
Re: Anak bulus's tido style - post your pics here

isk.. lama sangat tak post gambar kat pf nie sampai lupa camner nak buat.. jap ngah usahakan nak upload my anak bulu's plak...
Forum: Health, Disease & Diet 04-29-2009, 12:51 PM
Replies: 107
Views: 18,667
Posted By catt413
Re: Cat Supliments & Shampoo

pergi jer la klinik kak june... dah la kitten stray mana kita tau apa aktiviti dia.. kalau yang kita bela dalam umah tu lain la cerita...
Forum: Rescuers & Fosterers 04-29-2009, 12:16 PM
Replies: 25
Views: 3,079
Posted By catt413
Re: Fund Collection for Mia Katz's stray

{shy}{shy} hihihihihi.... aku pun dah pandai.. sudah berapa lama training!!! zaman kanak2 lu, kalau kucing sakit mata jer.. nie la ubat dia... mengadu kat abah, terus dia ker farmasi.. dulu2 kat...
Forum: Rescuers & Fosterers 04-29-2009, 11:51 AM
Replies: 25
Views: 3,079
Posted By catt413
Re: Fund Collection for Mia Katz's stray

hihihihihi.... ubat org tu.... liat2 sikit... tapi memang berkesan kat kucing.. dan yang penting tak mahal pun.. memang spare jer ubat nie exp untuk strays... kekadang yang datang umah mata...
Forum: Rescuers & Fosterers 04-29-2009, 11:32 AM
Replies: 25
Views: 3,079
Posted By catt413
Re: Fund Collection for Mia Katz's stray

hmmm.. harap2 budak bulu's nie ok... tengok 1-2 minggu lagi sempat la kot den gali lubang kat mana2 tolong sikit.. sekarang nie minta maaf la, ujung2 bulan{cry}{cry} biasa la org kerja sendiri, gali...
Forum: Health, Disease & Diet 04-29-2009, 11:21 AM
Replies: 107
Views: 18,667
Posted By catt413
Re: Cat Supliments & Shampoo

yer tak yer... {shy}{shy} macam ler dok sebelah umah... {ohmygod} nanti akak letak la gambar ubat tu kat sini n harga dia sekali bleh juga buat pedoman kot2 terjumpa kat mana2..tak pun kita minta...
Forum: Health, Disease & Diet 04-29-2009, 11:08 AM
Replies: 107
Views: 18,667
Posted By catt413
Re: Cat Supliments & Shampoo

{muacks} hihihihi.. saja suka2 menjerit... ader pun kak june.. ubat tu lah yang boleh bersihkan satu umah dgn ubat untuk matikan hama ke...kutu ke...(kot2 lekat kat sofa ke hape ke)...kena bancuh...
Forum: Health, Disease & Diet 04-29-2009, 10:07 AM
Replies: 35
Views: 5,311
Posted By catt413
Re: Allergic to Fleas

memang pakai frontline tu.. sekarang so far tengok dah takder hama tu... cuma kesian dan sedih jer la tengok bulu dia tak secantik dulu... {cry}{cry}

apa nak letak, supaya bulu tu tumbuh cepat?
Forum: Health, Disease & Diet 04-29-2009, 03:35 AM
Replies: 107
Views: 18,667
Posted By catt413
Smile Re: Cat Supliments & Shampoo

kak june, apa nama ubat tu... kat mana kak june beli yer? and berapa kos dia?? mana kak june nih... kak june!!!!!.....{wink}
Forum: Pet Shops & Services 04-29-2009, 03:05 AM
Replies: 1,829
Views: 162,243
Posted By catt413
Re: Pakcu usual pet shop

nak tau juga boarding service pakcu...
Forum: Health, Disease & Diet 04-28-2009, 05:16 PM
Replies: 35
Views: 5,311
Posted By catt413
Re: Allergic to Fleas

aduh... mmg letih kalau ada hal ngan flea or mite nih.. baru nie saya pun kena... sekor tu bulu kat ekor semakin kurang... mula2 ingatkan sebab si Bengal yang selalu jelous kan bulunya tapi makin...
Forum: Health, Disease & Diet 04-28-2009, 04:59 PM
Replies: 35
Views: 5,311
Posted By catt413
Re: Allergic to Fleas

kat hartamas ada satu vet... lynielime regular kat situ...
Forum: Member Introductions 04-28-2009, 02:09 PM
Replies: 30
Views: 2,571
Posted By catt413
Re: hye everyone..

hie nastygurlz,

hihihihi... kitten tu garang yer... amik kain selimut tebar macam tebar jala tu... bungkus semua sekali kasi turun.. bukan apa, takut jatuh jer...kalau bleh letak lam cage untuk...
Forum: Member Introductions 03-02-2009, 03:53 PM
Replies: 53
Views: 6,643
Posted By catt413
Forum: Member Introductions 03-02-2009, 03:41 PM
Replies: 21
Views: 2,893
Posted By catt413
Re: Salam perkenalan

salam.. selamat datang..... letak la gambar kucing sekali...
Forum: Cats & Kittens 03-02-2009, 02:40 PM
Replies: 538
Views: 51,318
Posted By catt413
Re: dah mandi kucen ke belom ?

dah mandi kucen ke belom ? dah.. tiap2 minggu musti bagi mandi.. dah mandi baru wangi.. pakai syampoo cap McLEES wangi dia tahan 3 hari.. kadang2 miss juga pasal outstation..
Forum: Pet Shops & Services 02-13-2009, 04:11 AM
Replies: 1,829
Views: 162,243
Posted By catt413
Re: My very own pet shop coming soon!

hmmm.. lama juga tak masuk sini... tahniah pok cu...
Forum: Events 10-12-2008, 11:39 PM
Replies: 680
Views: 55,522
Posted By catt413
Re: PetFinder Hari Raya Gathering - Oct 19th

minta ampun... saya tak leh menghadirkan diri pada tarikh tersebut... huhuhu minta maaf kawan2.. maybe next time.....
Forum: Coffee Room 10-07-2008, 01:13 PM
Replies: 150
Views: 14,718
Posted By catt413
Re: Hari Raya Gathering for Petfinder

bayaran camna?? nak bayar kat siapa??
Forum: Jokes & Funny Pictures 09-28-2008, 03:10 PM
Replies: 23
Views: 7,671
Posted By catt413
Smile Re: Celebrities with Pet Picture

Hie... Just nak buat pembetulan... kalau tak paham bahasa melayu pergi tanya orang... Hihihihi.. Sorry I kampung Boy.. tak pandai cakap org putih...

BUkan pasal open minded ker apa ker... Nie isu...
Forum: Member Introductions 09-24-2008, 03:33 PM
Replies: 65
Views: 9,328
Posted By catt413
Re: Hi to all CatLovers...

wakakaakak harap kan kucing jer ader cert, tuan nyer takder... sebab tu tak beradap dan tak beradat... sebab dia tak tahu 5 generasi nenek moyang dia... wakakakakaka....
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.